קבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה
-
@קובי-י
זה אפשרי רק ב API, ורק אם המספר שמצנטק יהיה מורשה במערכת
ובקיצור, לא מעשי כל כך, אלא אם כן מי שמשאיר לך הודעות הם אנשים קבועים שאתה יכול לגרום להם לרצות להתאמץ קצת בשבילך, ואתה מוכן לשלם על מודול API לאימות מספר הטלפון -
@חוויה-טלפונית אני יודע על קו שהוא שולח לך תוך כדי שיחה עם נציג, אתה מקבל צינתוק של המספר פלאפון של מי שאתה רוצה לשוחח איתו. שלחתי לו כעת מייל לברר איך זה עובד.
-
@קובי-י דרך אגב, כתבת בקבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה:
(חבל שא"א לראות בפורום תאריך מדויק יותר.)
מה הכוונה?
-
ממה שביררתי הרעיון הזה הוא לא חוקי בעליל, (אבל אפשר לעשות איזה נוסח בקו של הסכמה לענין) ואכן קיים כזה דבר, בתוכנה מסוימת שצריך להכנס לתוכנה ולהזין מספר בזמן אמת ואז זה שולח לו. ויש לזה גם עלות חודשית
-
@צבי-ד-צ כתב בקבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה:
מה הכוונה?
תאריך של כתיבת הפוסט! ( - ערכתי את ההודעה)
ואז הייתי יכול לחפש במייל מדוייק מה ענו לי אז.@הפקות-בע-מ-0 כתב בקבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה:
בתוכנה מסוימת שצריך להכנס לתוכנה ולהזין מספר בזמן אמת ואז זה שולח לו. ויש לזה גם עלות חודשית
יש לך יותר פרטים מדוייקים?
-
@קובי-י שלח מייל X5895890@GMAIL.COM
-
@קובי-י כתב בקבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה:
תאריך של כתיבת הפוסט! ( - ערכתי את ההודעה)
ואז הייתי יכול לחפש במייל מדוייק מה ענו לי אז.זה מה שכתוב כשאתה שם את העכבר על הסימן של העריכה
ואגב, אפשר לעשות חיפוש במייל גם לפי שם ולא רק לפי תאריך מדוייק!
-
@קובי-י כתב בקבלת צינתוק ממספר מקליט ההודעה:
חבל שא"א לראות בפורום תאריך מדויק יותר של כתיבת הפוסט
אם אתה שם את העכבר על השעה / תאריך של הכתיבה קופץ לך חלון אם תאריך ושעה מדיוקת
-
@קובי-י
לא קיים כזאת אופציה אם הוא לא משוייך למערכת אלא א"כ יש לך חייגן חיצוני ואז אפשר הכל -
@קובי-י
אם כבר יש לך מידע קונקרטי איך ניתן לעשות זאת - לשלוח צינתוקים ממספר שאינו משוייך לקו, אשמח אם תיצור איתי קשר, במייל 4120664@gmail.com .
תודה רבה.