לא נפתר זיהוי לפי ListAllInformation
-
יש לי מרחב קולי של המוסד,
אני רוצה שלכל כיתה יוכל להכנס רק מי שבאותה כיתה,
אני משתמש עם ListAllInformation,
אני רוצה שיהיה במערכת רק קובץ ListAllInformation אחד, (ולא שיהיה עוד קובץ בשלוחה של כל כיתה),
אציין, התלמידים מזדהים לפי מס' ת"ז ולא לפי מס' לטפון, כיון שהרבה פעמים יש כמה אחים שמתקשרים מאותו טלפון (אין בכלל מספרי טלפון בקובץ ListAllInformation),
אני לא רוצה להתנות את הכניסה בהקשת סיסמה (מספיק מסורבל להקיש ת"ז),מה אני צריך לעשות בשביל שמי שבכיתה זו לא יוכל להכנס לכיתה אחרת?
מה אני צריך לשים בקובץ ListAllInformation?
ומה אני צריך להגדיר בשלוחות?בקיצור, האם ניתן להכניס איזה נתון באחת העמודות בקובץ ListAllInformation, ולשים בשלוחה הגדרה שתבדוק האם יש התאמה למה שמופיע בעמודה הרלוונטית.
תודה רבה מראש..
-
@צצ
תעשה ככה:
בעמודה 8 למשל, תכתוב לכל תלמיד את השלוחה אליה הוא רשאי להיכנס, לדוגמא: אם תלמידי כיתה א נכנסים לשלוחה 1 תרשום שם /1 (-סלש 1), אם תלמידי כיתה א-2 נכנסים לשלוחה 1/2 תרשום שם /1/2 (-סלש 1 סלש 2), (תן דעתך על הצוות שגם אמור להיכנס למערכת),
בשלוחות ראשית תעשה פילטר לפי רשימות: ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ, תגדיר שם כך:;פילטר ההעברה לשלוחה לפי הגדרה בקובץ "ListAllInformation.ini" type=go_to_folder_from_list_all_information ;לפי המוגדר בעמודה 8 go_to_folder_val=yes value_number=8 ;מי שלא מוגדר לו כלום go_to_folder_default=/99
את שלוחה 99 תעשה מה שאתה רוצה, אולי ניתוק, או הודעה על כך שאינו רשאי להיכנס...
מקווה שעזרתי..
-
@ע-ג
לא מספיק...
אני רוצה שכל המתקשרים ישמעו את התפריט הראשי,
ורק בתוך השלוחה של הכיתה תהיה חסימה שתגרום שתלמידי כיתה אחרת לא יכולים להיכנס.מי יודע לעזור??
-
-
@צצ אז תגדיר את הפילטר בשלוחות של התלמידים ויש איזה הגדרה שאומרת שיקח את ListAllInformation מהתפריט הראשי
או שתשכפל את ListAllInformation לכל השלוחות שלל התלמידים -
@ivrפון אתה רציני?????
ההגדרה הנורמלית, הפשוטה, הברירת מחדל, הרגילה, וכל מה שלא תרצה, שלוקח את ListAllInformation מהתפריט הראשי.
כמו"כ כתבתי במפורש אני רוצה שיהיה במערכת רק קובץ ListAllInformation אחד, (ולא שיהיה עוד קובץ בשלוחה של כל כיתה).
כמו"כ לא ידוע כרגע על אופציה לעשות את הפילטר הזה בתוך מודול אלא רק כמודול בפנ"ע (ראה מה שע-ג כתב כאן, אם יש לך מידע בעניין כמובן שנשמח לדעת).
....
-
@צצ צודק זה היה נדמה לי כפילטר להטמעה
-
@צצ
תעשה כמו שע.ג. כתב אבל בתוך שלוחה מסויימת. נניח בתפריט הראשי תגיד למעבר לכיתה שלך הקש 4. ואז שם יהיה הפילטר הנ''ל.