MMS בימות המשיח-ייתכן?
-
@jack
ימות המשיח היא חברת טלפוניה בעיקרה, זה נכון שהיא נותנת שירות של שליחת SMS, אבל זה לא עיקר הפעילות שלה
MMS זה יותר בתחום של חברות דיוור וכדו', ולא של חברת טלפוניה -
@jack יש בסים קהילות.
-
@avrham איך בסים קהילות
דרך מי
דרך מה -
@avrham כתב בMMS בימות המשיח-ייתכן?:
ובוירטואל פלוס תומך.
שו אדה?
חדש או ישן?
ניסיתי ובשתיהם לא שלח לי, זה בכלל לא מצליח לצרף תמונה... -
@jack כתב בMMS בימות המשיח-ייתכן?:
וחבל
מדהים איך שלקוח צריך משהוא בשביל איזה משחק פנימי, והוא מודיע ש״חבל שלא עושים את זה״ כאות אכזבה וחוזר שביעות רצון מהחברה איך הם לא עושים מה שהוא צריך בשביל איזה ניסון נקודתי שהוא רוצה.
-
-
@שמואל למה לקחת את זה כל כך אישי וקשה? בסך הכל ציינתי שבשבילי זה חבל.
אגב אני צריך את זה בשביל מצלמת אבטחה
לא ביקשתי כלום רק רציתי לברר אם יש דרך לעשות את זה דרך ימות המשיח או צד שלישי -
@jack לא לקחתי שום דבר אישי, השאלה שלך היתה מלווה באכזבה על ימות המשיח, איך לא נותנים שירות כזה בסיסי - לדעתך, ושוב, בהשערה - כמו שגילינו, אתה צריך את זה לשימוש אישי ונקודתי, שיכניס לימות המשיח 3 שקל בחודש במקרה הטוב.
אבל זה לא העניין.
היום MMS הוא דבר כל כך לא רלוונטי, שגם יש חברות שבכלל אין להם MMS ברשת, ואין שום חברה לדעתי שנותנת שירות MMS חלק מהחבילה (למרות חבילות ה״ללא הגבלה״ הנפוצות היום), ואם תשלח MMS בחברות הגדולות שיש להם את זה, יעלה לך שקל להודעה.
בעידן של היום זה שירות שלא קיים כמעט, ותחזוק של מערכות שלו עולה כסף שזה לא שווה את ההשקעה, וגודל ההודעה יכול להיות כל כך קטן, שזה הופך את השירות ליותר מיותר, ובאמת, לבוא עם צורך נקודתי של 20 MMSים בחודש ולהכריז על אכזבתך הגדולה מזה שלא עוצרים הכל כדי לעשות בדיוק מה שאתה רוצה - זה ניתוק מהמציאות וזלזול.
-
@שמואל למיטב ידיעתי גם היום יש חבילות MMS ללא הגבלה.(אצלי לדוגמא ,ומשום מה גם בטלפון הכשר מופיע חבילת SMS\MMS למרות שזה בכלל לא הגיוני....)
אבל חידשת לי שיש רשתות שאין להם בכלל MMSוכן אני יודע שהמכשיר שלי דינוזאור ושאין לזה רווחים לימות אבל לא חשבתי שיש עלות חודשית על דבר כזה
נ.ב
מי לקח כל כך קשה את התגובה הקודמת שלי שטרח לסמן DISLIKE?
-
@jack כתב בMMS בימות המשיח-ייתכן?:
למיטב ידיעתי גם היום יש חבילות MMS ללא הגבלה
וואו, למה להתווכח על כל דבר.
מילא היית בודק..גולן:
סלקום:
הוט מובייל:
פאלפון:
פרטנר:
-
@שמואל אכן לא בדקתי לעומק כמוך אלא רק ציינתי מה המצב אצלי(יש לי חשבון ישן ולא עדכנתי חבילה כבר הרבה זמן...) יש"כ על ההשקעה