תשלום על כמות מאזינים בקו
-
-
@צבי-ד-צ כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
צריך שתהיה לו סיבה טובה...
כאילו שהורידו את זה בגלל סיבה טובה...
-
@יוסף-ח כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
צריך שתהיה לו סיבה טובה...
כאילו שהורידו את זה בגלל סיבה טובה...
קל להרוס מלבנות...
-
@יוסף-ח לפי מה שאני יודע הורידו את זה בגלל החברות סלולר, ענין כלכלי, ואם זה נכון לכאו' לא יוכלו להחזיר כמוש"כ כאן לעיל שבשביל להחזיר יצטרכו סיבה ואינטרס חזק
-
@הרב-צבי כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
ענין כלכלי
זה גם עניין כלכלי של החברות שמנהלות קווי תוכן כמו ימות המשיח ודומיה...
-
@יוסף-ח נראה לי שבהגיון אפשר להבין, כי בעצם כל החברות מרויחים אחד מהשני ואז יש תחרות, לאומת זאת כל החברות מפסידות לימות המשיח, ולא כ"כ מרויחות מזה...
-
@יעקב-ב כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
@הרב-צבי יש מערכות שלבעל המערכת יש אינטרס בהחזקת המערכת (ולמאזינים לא כ"כ) ויש מערכות שלמאזינים יש אינטרס גדול להיכנס למערכת להקשיב.
וימות יצטרכו למצוא פתרוןבעיית חכם חצי תשובה
בבעיה שהצבת טמון הפתרון שיתכן שימות המשיח יעשו שאו שהמחזיק ישלם או שהמאזינים וכך למי שיש מטרה להחזיק ישלם ומי שמחזיק כי יש כאלו שיש להם מטרה לשמוע ישלמו הם -
שאלה למי שבדק את תוכנית "הטוקארד"
למה שבעל מערכת יסכים לקבל רק כ 15 אחוז ממה שהמאזין ישלם על התוכן האיכותי שהוא יצר (בכדי לחסוך כאב ראש של הגביה וכ"ו) אם הוא יכול ישירות לבקש ישירות מהמאזין את כל 100 האחוז כך שהוא יקבל על כל דקת האזנה 0.0069 אגו' במקום 0.0001 אגו' (עד חצי מליון דקות האזנה)??? -
@1800 תתפלא. יש אנשים שצריכים שקט, מוכנים להרוויח פחות, ושמישהו יעשה להם את העבודה
-
@1800 כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
שאלה למי שבדק את תוכנית "הטוקארד"
למה שבעל מערכת יסכים לקבל רק כ 15 אחוז ממה שהמאזין ישלם על התוכן האיכותי שהוא יצר (בכדי לחסוך כאב ראש של הגביה וכ"ו) אם הוא יכול ישירות לבקש ישירות מהמאזין את כל 100 האחוז כך שהוא יקבל על כל דקת האזנה 0.0069 אגו' במקום 0.0001 אגו' (עד חצי מליון דקות האזנה)???ואיך הוא יוריד לו לפי דקות האזנה?
וגם, אנשים מעדיפים ששיוכלו לשמוע מכמה קוים באותו תשלום, אף אחד לא צריך 3,000 דקות בקו אחד... -
@יוסף-ח יש לי קו שיש בו מעל 100,000 דק' בחודש ואני לא מקבלת עליו כלום.
-
@קול-הנשמה עכשיו כבר נראה לי שאי אפשר לקבל למי שלא שם לב הורידו מטפסים להורדה את הטופס של הקישריות
-
ואיך הוא יוריד לו לפי דקות האזנה?
מי שרוצה להאזין לקו X ישלם סך של 1 שקל לחודש בהו"ק (במקום 7 שקל לימות המשיח) ובכך ירויח בעל המערכת יותר מאזינים
-
כתבתי למעלה בתשלום על כמות מאזינים בקו:
וגם, אנשים מעדיפים ששיוכלו לשמוע מכמה קוים באותו תשלום, אף אחד לא צריך 3,000 דקות בקו אחד...
לפי מה שכתבתי כאן זה לא ממש נכוןעריכה: כבר חזרתי בי שם. -
ולאחר שחזרתי בי בהודעה הקודמת, אז יש עוד סיבה לקחת דווקא את הטוקארד, אם מדובר בקו שלא כ"כ היו משלם עליו, אבל אחרי שיש לי כבר דקות, מאזינים גם לזה.