תשלום על כמות מאזינים בקו
-
מישהו יודע אם מקבלים כסף אם יש הרבה מאזינים בקו?
-
@דוד-20 כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
מישהו יודע אם מקבלים כסף אם יש הרבה מאזינים בקו?
לא,
הכסף מתקבל לפי כמות הדקות שנכנסו לקו,
וכדי לקבל כסף צריך שהמערכת תכניס מינימום 100,000 דק'... -
@יוסף-ח
ומה יהיה בשנה הבא שדמי הקישורית יורד
האם יצטרכו לשלם על הפעלת קו או שהמאזנים ישלמו ????
משהו יודע ??? -
@המנייעס כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
האם יצטרכו לשלם על הפעלת קו
זה לא אמור לקרות!
או שהמאזנים ישלמו ????
זה יותר מסתבר...
יש כל מיני פרוייקטים שהם כעת בפיתוח כמו 'טוקארד' שמאזינים יצטרכו לשלם על כל 3,000 דק' האזנה סכום סמלי, וכן יכול להיות שמודולים כמו api וכדו' יתחילו להיות בתשלום... -
@יוסף-ח לפני כמה ימים דובר כאן על הנושא וכתב שם אחד שיתכן שימות יגבו סכום סימלי מכל מפעיל מערכת
-
@הרב-צבי יש מערכות שלבעל המערכת יש אינטרס בהחזקת המערכת (ולמאזינים לא כ"כ) ויש מערכות שלמאזינים יש אינטרס גדול להיכנס למערכת להקשיב.
וימות יצטרכו למצוא פתרון -
@הרב-צבי כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
@יוסף-ח לפני כמה ימים דובר כאן על הנושא וכתב שם אחד שיתכן שימות יגבו סכום סימלי מכל מפעיל מערכת
אני לא מאמין שדבר כזה יקרה, אבל אני לא מקור מוסמך להגיד לך במדויק...
-
@יוסף-ח יש סיכוי לשנות את גזרת דמי הקישוריות, או שזה חסר סיכוי לחלוטין??
-
@צבי-ד-צ כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
@יוסף-ח יש סיכוי לשנות את גזרת דמי הקישוריות, או שזה חסר סיכוי לחלוטין??
לדעתי כמו שזה ירד כך יש גם סיכוי שזה יעלה בחזרה, אבל אני לא יתעמקתי בנושא...
-
@יוסף-ח כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
לדעתי כמו שזה ירד כך יש גם סיכוי שזה יעלה בחזרה
לא אמור להיות קשור, כי מישהו הוריד את זה ובשביל שמישהו יעלה את זה חזרה, צריך שתהיה לו סיבה טובה...
-
-
צריך שתהיה לו סיבה טובה...
כאילו שהורידו את זה בגלל סיבה טובה...
-
@יוסף-ח כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
צריך שתהיה לו סיבה טובה...
כאילו שהורידו את זה בגלל סיבה טובה...
קל להרוס מלבנות...
-
@יוסף-ח לפי מה שאני יודע הורידו את זה בגלל החברות סלולר, ענין כלכלי, ואם זה נכון לכאו' לא יוכלו להחזיר כמוש"כ כאן לעיל שבשביל להחזיר יצטרכו סיבה ואינטרס חזק
-
@הרב-צבי כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
ענין כלכלי
זה גם עניין כלכלי של החברות שמנהלות קווי תוכן כמו ימות המשיח ודומיה...
-
@יוסף-ח נראה לי שבהגיון אפשר להבין, כי בעצם כל החברות מרויחים אחד מהשני ואז יש תחרות, לאומת זאת כל החברות מפסידות לימות המשיח, ולא כ"כ מרויחות מזה...
-
@יעקב-ב כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
@הרב-צבי יש מערכות שלבעל המערכת יש אינטרס בהחזקת המערכת (ולמאזינים לא כ"כ) ויש מערכות שלמאזינים יש אינטרס גדול להיכנס למערכת להקשיב.
וימות יצטרכו למצוא פתרוןבעיית חכם חצי תשובה
בבעיה שהצבת טמון הפתרון שיתכן שימות המשיח יעשו שאו שהמחזיק ישלם או שהמאזינים וכך למי שיש מטרה להחזיק ישלם ומי שמחזיק כי יש כאלו שיש להם מטרה לשמוע ישלמו הם -
שאלה למי שבדק את תוכנית "הטוקארד"
למה שבעל מערכת יסכים לקבל רק כ 15 אחוז ממה שהמאזין ישלם על התוכן האיכותי שהוא יצר (בכדי לחסוך כאב ראש של הגביה וכ"ו) אם הוא יכול ישירות לבקש ישירות מהמאזין את כל 100 האחוז כך שהוא יקבל על כל דקת האזנה 0.0069 אגו' במקום 0.0001 אגו' (עד חצי מליון דקות האזנה)??? -
@1800 תתפלא. יש אנשים שצריכים שקט, מוכנים להרוויח פחות, ושמישהו יעשה להם את העבודה
-
@1800 כתב בתשלום על כמות מאזינים בקו:
שאלה למי שבדק את תוכנית "הטוקארד"
למה שבעל מערכת יסכים לקבל רק כ 15 אחוז ממה שהמאזין ישלם על התוכן האיכותי שהוא יצר (בכדי לחסוך כאב ראש של הגביה וכ"ו) אם הוא יכול ישירות לבקש ישירות מהמאזין את כל 100 האחוז כך שהוא יקבל על כל דקת האזנה 0.0069 אגו' במקום 0.0001 אגו' (עד חצי מליון דקות האזנה)???ואיך הוא יוריד לו לפי דקות האזנה?
וגם, אנשים מעדיפים ששיוכלו לשמוע מכמה קוים באותו תשלום, אף אחד לא צריך 3,000 דקות בקו אחד...