תגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת
-
-
-
@צבי-ד-צ כתב בחדש | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
@יוסף-ח תודה רבה!
רק תן לנו קצת רקע, האם גם לזה יש את החסרונות של מה שהיה במה שפירסם דוד מלך ישראל, כגון שאם יש סינונים בכניסה למערכת זה הורס, ועוד כמה באגים...?
וגם האם יש חשש למסירת סיסמה?
ושוב תודה רבה רבה!חשש למסירת סיסמה > אין!!!
כרגע יש רק באג אחד במודול זה זה שאם תוך כדי ההפניה המאזין יחייג שוב למערכת אל הפעם דרך מס' המערכת ולא דרך ההפניה, אז הוא מייד יכנס לשלוחה הפנימית במקום להיות בשלוחה הראשית!!!
אך אל דאגה אני כבר מטפל בזה!!!
-
@ivrפון על בסיס מה זה עובד? (סתם מעניין אותי)
-
אני רק יזכיר מה שכתב כבודו בעבר...
אני לא חוזר בי ואפי' לא לרגע!
המודול שפירסמתי באופן חד משמעי מאובטח! ההחלטה האם להשתמש בו שלכם!חשוב לדעת: המודול מפותח מבית טל'טופ חברה רשמית בת ימות המשיח, ולא אמור להיות כל חשש המשתמשות במודול!
בהצלחה!!!
-
@יוסף-ח
רק שלא יהיו אי הבנות-אני לא חושב שיש איזה בעיה בכם, רק לדעת איזה קוים כדאי לי ואיזה לא, בכל זאת יש קוים שעודף הזהירות יפה להם...
יישר כח עצום על המודל הנצרך מאד!
-
@יוסף-ח
רק שלא יהיו אי הבנות-אני לא חושב שיש איזה בעיה בכם, רק לדעת איזה קוים כדאי לי ואיזה לא, בכל זאת יש קוים שעודף הזהירות יפה להם...
אין כל הבדל!
אין אופציה לאף אחד לדעת את הסיסמה של המערכת שלך!
וכן השרת שלנו מאוד מאובטח מוגן משפריצות וכו', וגם אם יפרצו אנחנו לא שומרים את הסיסמאות אצלנו כך שהמודול מאובטח לגמרי!!! -
@צבי-ד-צ תבין שאין לי קשר אישי לטל טופ
אבל אני מכיר שם חלק מחבר'ה
הם אנשי אבטחה מעולים עם נסיון והמון וותק
ואפשר לסמוך עלהם -
@יוסף-ח כתב בחדש | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
@יוסף-ח
אין כל הבדל!
אין אופציה לאף אחד לדעת את הסיסמה של המערכת שלך!
וכן השרת שלנו מאוד מאובטח מוגן משפריצות וכו', וגם אם יפרצו אנחנו לא שומרים את הסיסמאות אצלנו כך שהמודול מאובטח לגמרי!!!נפלא!
-
@יוסף-ח הכל בסדר, מקווה ששנינו הובנו... רק רציתי לדעת שהמצב הוא כמו שכתבת...
נפלא ביותר! -
@יוסף-ח תודה רבה!
רק תן לנו קצת רקע, האם גם לזה יש את החסרונות של מה שהיה במה שפירסם דוד מלך ישראל, כגון שאם יש סינונים בכניסה למערכת זה הורס, ועוד כמה באגים...?
ושוב תודה רבה רבה!אז ככה בעצם המודול עובד:
-
הבאג שהיה פה טופל בהצלחה, באם ידוע לכם על עוד באג אשמח שתעדכנו אותי .
-
המודול עובד בצורה הזאת שהוא מגדיר בשלוחה הראשית בדיקה כזאת ואז הוא מפנה את המאזין לשלוחה שנקראת
TeleTop
ובתוך שלוחה פנימית הapi בודק לאן המאזין צריך לעבור והמערכת מעבירה אותו... -
( @צבי-ד-צ לשאלתך...) במקרה ובשלוחה הראשית של המערכת שרוצים להפנות אליה יש בדיקה כזאת אז זה יצור שיבושים...
בהצלחה!!!
-
-
@יוסף-ח אז אם יש בדיקות לפני הAPI זה יופנה לפיהם?
-
@יוסף-ח אז אם יש בדיקות לפני הAPI זה יופנה לפיהם?
וואו שאלה חזקה!!!
זה למעשה תלוי באיזה מיקום שורת ההגדרות של הבדיקה כתובים בקובץ הext.ini
האם לפני הבדיקות האחרות או אחרי, אם לפני אז לפני ואם אחרי אז אחרי...ועכשיו: מה בא לכם שיהיה, לפני או אחרי?עריכה: אם יש בדיקות אחרות הם יוקדמו...
-
@יוסף-ח כתב בחדש | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
ועכשיו: מה בא לכם שיהיה, לפני או אחרי?
אפשרות לבחור...
-
-
-
@צבי-ד-צ
צודק, לפי זה זה אם יהיה בדיקות אחרות אז זה יוקדם לפני... -
ההגדרות המלאות עברו לכאן למען הסדר הטוב...
-
@יוסף-ח יפה עשית את כל העריכות וכו'
ואגב, זה ממש חשוב ליידע את המשתמשים שיפתח להם תקייה בשלוחה.רק שים לב, אני לא רואה הרבה שינויים מהצורה שבה פעל המודל של @דוד_מלך_ישראל אבל אני לא מבין בAPI אז אשמח שתחכים אותי אם אני לא צודק,
ושוב יישר כח עצום על המודל הזה, זה ממש נפלא! אחד המודלים הכי נצרכים, אם לא הנצרך ביותר!ואגב אני יזמין את ידידנו @דוד-כ שנראה לי מאד ישמח מהעניין.
-
@צבי-ד-צ לא זה שונה
אצל @דוד_מלך_ישראל זה עבד בצורה שונה מבחינת הבדיקה האם המספר הופנה או התקשר ישירות
כאן זה עובד יותר טוב