צאט בינה מלאכותית gpt טלפוני
-
@צבי-ד-צ מבחינה דתית,
כי מבחינה אתית פרטיות וכדומה אני לא חושש שימות יחסמו
חוץ מזה שגם מבחינה דתית וגם אתית וכו' יש הגנה בצד של הבינה
אבל רק מעצם השאלה ימות יכולים לחסום -
@ivrפון הייתי רק ממליץ לעשות הקלדה יותר נוחה ו/או אפשרות גם להקליט את השאלה.
-
@צבי-ד-צ להקליט עולה יחידות/הרבה עבודה כדי ליצור זיהוי דיבור לבד שלי ולא של ימות
מקלדת יותר נוחה אולי זה גם הרבה עבודה נראה בהמשך -
@ivrפון כתב בצאט בינה מלאכותית gpt טלפוני:
מקלדת יותר נוחה אולי זה גם הרבה עבודה נראה בהמשך
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל אולי זה יעזור לך
-
@צבי-ד-צ יכול
אבל צריך לעשות ביטול אות אחרונה וכו' כל מה שיש ב*# וזה הרבה עבודה -
@ivrפון
באיזה שפת קוד בנית את זה?
אולי יש לי קוד מותאם -
@פיסטוק-פרווה php
-
@ivrפון
יש לי משהו לזה, חכה אני אחפש -
אז ככה, מצאתי כמה, זה הראשון:
if ($a1 == NULL){echo "read=t-הקש טקסט וסולמית=a1,no,,,7,No";exit();} if($a1!=="*"){ $array=array(); $ot=array( "1" => ",", "3" => "א", "33" => "ב", "333" => "ג", "2" => "ד", "22" => "ה", "222" => "ו", "6" => "ז", "66" => "ח", "666" => "ט", "5" => "י", "55" => "כ", "555" => "ך", "5555" => "ל", "4" => "מ", "44" => "ם", "444" => "נ", "4444" => "ן", "9" => "ס", "99" => "ע", "999" => "פ", "9999" => "ף", "8" => "צ", "88" => "ץ", "888" => "ק", "7" => "ר", "77" => "ש", "777" => "ת" ); $str=$a1;
וזה השני:
$kelet=$_GET['kelet']; if ($kelet == NULL){echo "read=t-אנא הקישו את הטקסט כפי שהוא מופיע על מקשי הטלפון ובין שתי אותיות שבאותו מקש הקישו כוכבית ובסיום הקישו סולמית=kelet,no,,,7,No";exit();} $arraj = array(); if (strpos($kelet, '*') !== false) { $kelet = str_replace("*", "1",$kelet);} $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); while ($kelet != null){ if($aaaa%1111 == 0){ // print "ארבע"; $arraj[] = $aaaa; $kelet = substr($kelet, 4); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{ if($aaa%111 == 0){ // print "שלוש"; $arraj[] = $aaa; $kelet = substr($kelet, 3); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{if($aa%11 == 0) { // print "שתים"; $arraj[] = $aa; $kelet = substr($kelet, 2); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{ // print "אחד"; $arraj[] = $a; $kelet = substr($kelet, 1); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); }}}} $count = count ($arraj); for($i = 0; $i < $count; $i++){ $my_var = $arraj[$i]; switch($my_var) { case 3: $arraj[$i] = 'א'; break; case 33: $arraj[$i] = 'ב'; break; case 333: $arraj[$i] = 'ג'; break; case 2: $arraj[$i] = 'ד'; break; case 22: $arraj[$i] = 'ה'; break; case 222: $arraj[$i] = 'ו'; break; case 6: $arraj[$i] = 'ז'; break; case 66: $arraj[$i] = 'ח'; break; case 666: $arraj[$i] = 'ט'; break; case 5555: $arraj[$i] = 'ל'; break; case 555: $arraj[$i] = 'כ'; break; case 55: $arraj[$i] = 'כ'; break; case 5: $arraj[$i] = 'י'; break; case 4444: $arraj[$i] = 'נ'; break; case 444: $arraj[$i] = 'נ'; break; case 44: $arraj[$i] = 'ם'; break; case 4: $arraj[$i] = 'מ'; break; case 9999: $arraj[$i] = 'פ'; break; case 999: $arraj[$i] = 'פ'; break; case 99: $arraj[$i] = 'ע'; break; case 9: $arraj[$i] = 'ס'; break; case 888: $arraj[$i] = 'ק'; break; case 88: $arraj[$i] = 'צ'; break; case 8: $arraj[$i] = 'צ'; break; case 777: $arraj[$i] = 'ת'; break; case 77: $arraj[$i] = 'ש'; break; case 7: $arraj[$i] = 'ר'; break; case 0: $arraj[$i] = ' '; break; default: $arraj[$i] = ""; break; }} $q = impload("",$arraj); print id_list_message=$q&";
תשתמש בשני, כי בראשון חסר קצת קוד
-
שיפרתי את ההקלדה לפי מה שהביא @פיסטוק-פרווה !
כשנכנסים לשלוחה יהיה מקלדת אם כוכבית בין אות לאות ובסיום בהקשת סולמית יהיה תפריט- אישור הקלטה
- שמיעת הטקסט במילים
- שמיעת הטקסט באותיות
- ביטול האות האחרונה
- ביטול המילה האחרונה
- ביטול מלא של ההודעה
- החלפת שפה ל- עברית אנגלית אימייל ומקלדת ספרות
עקב העבודה הרבה על המודול ביחד אם @121244
המודול המשודרג ימכר למערכות בכפוף לחתימת בעלי הקו על הסכם שהם- עוברים לפחות על חלק מההודעות וחוסמים מאזינים המפרים את תקנון ימות המשיח.
- שהם לא מעבירים את המודול לאף גורם
בעלי קו שיצעו הצעת מחיר הוגנת יזכו לקבל את המודול בכפוף לחתימה,
הבקרה של השאלות מתבצעת על ידי שליחת כל שאלה + מספר טלפון למייל יעודי שבעלי הקו יקצו.
לפניות ניתן לפנות למייל שבתחילת השירשור
יום טוב יצחק
-
חדש!
בוט תמיכה ומידע של ivrphone בטלגרםלכניסה
-
עקב חסימה בחלק מהחברות מספר חדש
04-3130273 -
@ivrפון
יש מצב אתה משתף לנו את המקלדת החדשה?
כולל כמובן התפריט שבסיום ההקלדה.
תודה עצומה מכולם.. -