צאט בינה מלאכותית gpt טלפוני
-
@ivrפון כתב בצאט בינה מלאכותית gpt טלפוני:
מקלדת יותר נוחה אולי זה גם הרבה עבודה נראה בהמשך
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל אולי זה יעזור לך
-
@צבי-ד-צ יכול
אבל צריך לעשות ביטול אות אחרונה וכו' כל מה שיש ב*# וזה הרבה עבודה -
@ivrפון
באיזה שפת קוד בנית את זה?
אולי יש לי קוד מותאם -
@פיסטוק-פרווה php
-
@ivrפון
יש לי משהו לזה, חכה אני אחפש -
אז ככה, מצאתי כמה, זה הראשון:
if ($a1 == NULL){echo "read=t-הקש טקסט וסולמית=a1,no,,,7,No";exit();} if($a1!=="*"){ $array=array(); $ot=array( "1" => ",", "3" => "א", "33" => "ב", "333" => "ג", "2" => "ד", "22" => "ה", "222" => "ו", "6" => "ז", "66" => "ח", "666" => "ט", "5" => "י", "55" => "כ", "555" => "ך", "5555" => "ל", "4" => "מ", "44" => "ם", "444" => "נ", "4444" => "ן", "9" => "ס", "99" => "ע", "999" => "פ", "9999" => "ף", "8" => "צ", "88" => "ץ", "888" => "ק", "7" => "ר", "77" => "ש", "777" => "ת" ); $str=$a1;
וזה השני:
$kelet=$_GET['kelet']; if ($kelet == NULL){echo "read=t-אנא הקישו את הטקסט כפי שהוא מופיע על מקשי הטלפון ובין שתי אותיות שבאותו מקש הקישו כוכבית ובסיום הקישו סולמית=kelet,no,,,7,No";exit();} $arraj = array(); if (strpos($kelet, '*') !== false) { $kelet = str_replace("*", "1",$kelet);} $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); while ($kelet != null){ if($aaaa%1111 == 0){ // print "ארבע"; $arraj[] = $aaaa; $kelet = substr($kelet, 4); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{ if($aaa%111 == 0){ // print "שלוש"; $arraj[] = $aaa; $kelet = substr($kelet, 3); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{if($aa%11 == 0) { // print "שתים"; $arraj[] = $aa; $kelet = substr($kelet, 2); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); } else{ // print "אחד"; $arraj[] = $a; $kelet = substr($kelet, 1); $aaaa = substr($kelet, 0, 4); $aaa = substr($kelet, 0, 3); $aa = substr($kelet, 0, 2); $a = substr($kelet, 0, 1); }}}} $count = count ($arraj); for($i = 0; $i < $count; $i++){ $my_var = $arraj[$i]; switch($my_var) { case 3: $arraj[$i] = 'א'; break; case 33: $arraj[$i] = 'ב'; break; case 333: $arraj[$i] = 'ג'; break; case 2: $arraj[$i] = 'ד'; break; case 22: $arraj[$i] = 'ה'; break; case 222: $arraj[$i] = 'ו'; break; case 6: $arraj[$i] = 'ז'; break; case 66: $arraj[$i] = 'ח'; break; case 666: $arraj[$i] = 'ט'; break; case 5555: $arraj[$i] = 'ל'; break; case 555: $arraj[$i] = 'כ'; break; case 55: $arraj[$i] = 'כ'; break; case 5: $arraj[$i] = 'י'; break; case 4444: $arraj[$i] = 'נ'; break; case 444: $arraj[$i] = 'נ'; break; case 44: $arraj[$i] = 'ם'; break; case 4: $arraj[$i] = 'מ'; break; case 9999: $arraj[$i] = 'פ'; break; case 999: $arraj[$i] = 'פ'; break; case 99: $arraj[$i] = 'ע'; break; case 9: $arraj[$i] = 'ס'; break; case 888: $arraj[$i] = 'ק'; break; case 88: $arraj[$i] = 'צ'; break; case 8: $arraj[$i] = 'צ'; break; case 777: $arraj[$i] = 'ת'; break; case 77: $arraj[$i] = 'ש'; break; case 7: $arraj[$i] = 'ר'; break; case 0: $arraj[$i] = ' '; break; default: $arraj[$i] = ""; break; }} $q = impload("",$arraj); print id_list_message=$q&";
תשתמש בשני, כי בראשון חסר קצת קוד
-
שיפרתי את ההקלדה לפי מה שהביא @פיסטוק-פרווה !
כשנכנסים לשלוחה יהיה מקלדת אם כוכבית בין אות לאות ובסיום בהקשת סולמית יהיה תפריט- אישור הקלטה
- שמיעת הטקסט במילים
- שמיעת הטקסט באותיות
- ביטול האות האחרונה
- ביטול המילה האחרונה
- ביטול מלא של ההודעה
- החלפת שפה ל- עברית אנגלית אימייל ומקלדת ספרות
עקב העבודה הרבה על המודול ביחד אם @121244
המודול המשודרג ימכר למערכות בכפוף לחתימת בעלי הקו על הסכם שהם- עוברים לפחות על חלק מההודעות וחוסמים מאזינים המפרים את תקנון ימות המשיח.
- שהם לא מעבירים את המודול לאף גורם
בעלי קו שיצעו הצעת מחיר הוגנת יזכו לקבל את המודול בכפוף לחתימה,
הבקרה של השאלות מתבצעת על ידי שליחת כל שאלה + מספר טלפון למייל יעודי שבעלי הקו יקצו.
לפניות ניתן לפנות למייל שבתחילת השירשור
יום טוב יצחק
-
חדש!
בוט תמיכה ומידע של ivrphone בטלגרםלכניסה
-
עקב חסימה בחלק מהחברות מספר חדש
04-3130273 -
@ivrפון
יש מצב אתה משתף לנו את המקלדת החדשה?
כולל כמובן התפריט שבסיום ההקלדה.
תודה עצומה מכולם.. -