לא מצליח להעלות קבצים באתר החדש
-
@CUBASE נכון, הדבר הצליח. יישר כח.
אם בכל זאת תדע גם פיתרון להעלות דרך הממשק של האתר החדש - אודה מאד
כי אז אוכל להעלות קבצים הרבה יחדיו.
תודה רבה -
@ברכות אין לי פתרון, פשוט אצלי זה עובד, לא יודע מה הבעיה אצלך
-
@ברכות הבעיה מוכרת והסיבה היא משום שהקבצים שלך מעל 5 מגה. לא יודע למה אבל באתר החדש לא ניתן לעלות קבצים מעל 4 או 5 מגה
הפתרון הוא או לעלות את כל הקבצים שמתחת ל 5 מגה ואז באתר הרגיל להעלות אותם ולשנות את השם.
ואם זה רשימת מספרים עוקבים מ 1 עד 100 למשל, לאחרונה גיליתי שנ,יתן גם באתר היישן להעלות אותם בצורה מסודרת.
תפעל בצורה הבאה. תעלה קובץ סתמי לשלוחה כדי שהוא יהיה קובץ מספר 000 ואח"כ תבחר העלה קובץ, ואז במקום לגרור את הקבצים למערכת, תלחץ על בחירה ויפתח לך חלונית הבחירה ותחבר את הקבצים לפי הסדר הרצוי 001 ואז 002 ותשים לב שבאמת זה נכנס לפי הסדר ואז בעז"ה זה יעלה למערכת לפי הסדר
אצלי בכל אופן זה עבד יפה, על 150 קבצים ברצף שחלקם היו גדולים וחלקם לא.
בהצלחה. -
@פישל כתב בלא מצליח להעלות קבצים באתר החדש:
ואם זה רשימת מספרים עוקבים מ 1 עד 100 למשל, לאחרונה גיליתי שנ,יתן גם באתר היישן להעלות אותם בצורה מסודרת.
תפעל בצורה הבאה. תעלה קובץ סתמי לשלוחה כדי שהוא יהיה קובץ מספר 000 ואח"כ תבחר העלה קובץ, ואז במקום לגרור את הקבצים למערכת, תלחץ על בחירה ויפתח לך חלונית הבחירה ותחבר את הקבצים לפי הסדר הרצוי 001 ואז 002 ותשים לב שבאמת זה נכנס לפי הסדר ואז בעז"ה זה יעלה למערכת לפי הסדר
אצלי בכל אופן זה עבד יפה, על 150 קבצים ברצף שחלקם היו גדולים וחלקם לא.בדיוק מה שאמרתי
@CUBASE כתב בלא מצליח להעלות קבצים באתר החדש:
אפשר בתיבת הדו שיח לבחור את הקבצים לפי סדר המספור ואז זה ימספר כמו שאתה רוצה
-
@פישל מה שמפליא אותי זה שזכור לי בבירור שהייתי רגיל להעלות המון קבצים בממשק החדש, חלקם היו הרבה יותר גדולים מ-5 מגה, אולי 80 או 90 מגה בלי שום בעיה.
מה קורה פתאום שזה לא נותן. לא מבין.
הייתי גם שמח אם המערכת היתה מעדכנת את המערכת הישנה לאפשר העלאת קבצים בלא מיספור אוטומטי, לא נראה לי שזה אמור להיות מסובך, ומאידך התועלת רבה.
תודה רבה -
-
@צבי-ד-צ שיערתי שאכן זה בעיה מצויה. חבל שלא מטפלים בה.
יהיה זה מאד תועלתי לפתור זאת, מה יותר שימושי מאשר העלאת קבצים תקינה ?... -
@ברכות אבל באתר הישן כפי שמצויין שם, עדיין אפשר להעלות קבצים...
-
שימו לב
גם האתר גירסת בטא וגם האתר הזה
מבוססים על הapi הרישמי של ימות המשיח
זה נראה שיש בעיה בapi של העלת קובץ
פניתי לאברהם מימות המשיח לא מזמן והוא אמר שזה בטיפול -
@צבי-ד-צ אבל אין שם את האופציה של 'ללא מיספור אוטומטי' - וזה שימושי ונחוץ. אז חשוב שיעשו אחת מהשתים:
או שיסדרו באתר הישן את האופציה הזו, או שיתקנו את הבעיה שבהעלאת קבצים באתרים החדשים.