רשומון
-
@א-גוטן תרחיב פרטים
-
@א-גוטן
איך ניתן ליצור קשר איתם ? -
זה המייל שלו
7226644@gmail.com -
למה אתה צריך דווקא אותו?
יש עוד שידעו לתת לך מה שאתה צריך -
אני ממליץ מאד עליו, מנסיון.
גם בשירות, גם באופציות ועוד ועוד -
אני משתמש בשרות של IVR תקשורת
וממליץ בחום.
033064555
ivrtikshoret@gmail.com -
@שולי נכון נראה לי שאני מכיר אותו גם
אפשר גם לפנות אלי ivr.8480381@gmail.com -
אאל"ט רישומון הוא @חוקר
הוא מהמפתחים הכי גדולים ב-API של ימות המשיח -
@33064325 ??
-
@איש-ימיני אמר ברשומון:
אאל"ט רישומון הוא @חוקר
הוא מהמפתחים הכי גדולים ב-API של ימות המשיחאכן רישומון זה השם של העסק שלי.
ולגבי מה ש @בן-זאב התעניין
ניתן לראות כאן
bit.ly/bs_rishumon
את הפרטים המלאים אודות מערכות הלמידה מרחוק שמסופקים על ידי רישומון. -
את מערכות הלמידה שמסופקות על ידי ניתן לראות הסבר-על-מבנה-המערכת.pdf
-
@בן-זאב
אני אישית ניסיתי כמה חברות וממליץ רק על רישומון
יש לו ממשק מיוחד באינטרנט (לא של ימות אלא אתר מיוחד) שמכניסים שם רשימות תלמידים וכן כיתות ללא הגבלה, כל תלמיד נכנס עם התעודת זהות או עם קוד מקוצר ישיר לתוך הכיתה שלו, למלמדים יש המון אופציות בטלפון, וכן להנהלה.
וכן צפיה של המון נתונים החל מדוחות האזנה לקבצים עד חיבור לשידור חי ועוד ועוד, וכן הצהרת בריאות. ועוד המון דברים מיוחדים והכל דרך הממשק המיוחד שלו.וכמו"כ יש לו שירות מיוחד.
תכלס מאוד ממליץ לכל מי שזקוק ללמידה מרחוק מערכת טובה שהוכיחה את עצמה בתקופה האחרונה מנסיון של ניהול מערכות לכמה מוסדות שמשתמשים עם המערכות של רישומון.
בהצלחה רבה
-
-
-
@בן-זאב
יש לו ממשק מיוחד באינטרנט (לא של ימות אלא אתר מיוחד) שמכניסים שם רשימות תלמידים וכן כיתות ללא הגבלה, כל תלמיד נכנס עם התעודת זהות או עם קוד מקוצר ישיר לתוך הכיתה שלו, למלמדים יש המון אופציות בטלפון, וכן להנהלה.
וכן צפיה של המון נתונים החל מדוחות האזנה לקבצים עד חיבור לשידור חי ועוד ועוד, וכן הצהרת בריאות. ועוד המון דברים מיוחדים והכל דרך הממשק המיוחד שלו.וכמו"כ יש לו שירות מיוחד.
תכלס מאוד ממליץ לכל מי שזקוק ללמידה מרחוק מערכת טובה שהוכיחה את עצמה בתקופה האחרונה מנסיון של ניהול מערכות לכמה מוסדות שמשתמשים עם המערכות של רישומון.
בהצלחה רבה
בתשלום??
-
@א-גוטער-איד אמר ברשומון:
@בן-זאב
בהצלחה רבה
בתשלום??
ברור, אבל כל שקל שווה.
-
-
@חוקר הלינק מוריד לך קובץ PDF
-
-