הוספת header לבקשות API
-
@עידו אני חושב שאתה צודק ואין אופציה בינתיים לשלוח header בקריאה מימות אם יהיה אז יש אופציה להוסיף נתונים קבועים ונתונים לבקש למשתמש לפני השליחה הראשונה אבל לא תוכל להמשיך להשמיע תשובה עסקה אושרה או לא וכולי
במחשבה שנייה אולי כן בעצם אם התשובות קבועות ותכניס במערכת קבצים להשמעה על כל סוג תשובה -
@הלי בדיוק
לכן בקשתי את הפיתוח הזהאני רק מתלבט לגבי חלקים כמו זה
"discount": { "amount": 1, "typeid": 1 },
אם יהיה אפשר לעשות את זה
-
@עידו למה שלא יהיה ניתן להכניס כמערך את פרמטרים לשליחה?
-
-
@עידו כתב בהוספת header לבקשות API:
@הלי כתב בהוספת header לבקשות API:
@עידו למה שלא יהיה ניתן להכניס כמערך את פרמטרים לשליחה?
אפשרי?
לא מבטיח לך אבל למיטב זכרוני כן
-
ואחכ אתה צריך לבקש שימות המשיח יתנו לך לטפל בresponse
הרי חוזר לך json
שאתה צריך לחלץ מתוכו נתונים לגבי ההצלחה או הכשלון של הבקשה.אז הבקשה היא לא רק להוסיף headers,
אלא שיוכלו לערוך לגמרי את הבקשה שנשלחת כולל לשלוח מערכים או אוביקטים עמוקים יותר.
ושתהיה את האפשרות לטפל בתגובות - בכל סוג תגובה שהיא.וכל זה כדי לחסוך לך את העבודה בלבנות שרת מתווך...
חושב שזה פיתוח מורכב מבחינת ימות המשיח.
אתה יכול לנסות לפנות אליהם במייל ולבקש הצעת מחיר.
-
@עידו
הוספת header לבקשות API הוא דבר מבורך,
אבל לדוגמא שאתה הבאת הוא לא רלוונטי כלל וחבל על הפיתוח,
אם כבר אפשר לבקש מימות לפתח בשלוחת סליקת אשראי שיוכלו לסלוק עם החברה איתו אתה רוצה לסלוק, כמובן שרק אם יש להם api עבור סליקה ולא api עבור קבלת iframe וכדו' -
@sumone כתב בהוספת header לבקשות API:
ואחכ אתה צריך לבקש שימות המשיח יתנו לך לטפל בresponse
הרי חוזר לך json
שאתה צריך לחלץ מתוכו נתונים לגבי ההצלחה או הכשלון של הבקשה.אז הבקשה היא לא רק להוסיף headers,
אלא שיוכלו לערוך לגמרי את הבקשה שנשלחת כולל לשלוח מערכים או אוביקטים עמוקים יותר.
ושתהיה את האפשרות לטפל בתגובות - בכל סוג תגובה שהיא.וכל זה כדי לחסוך לך את העבודה בלבנות שרת מתווך...
חושב שזה פיתוח מורכב מבחינת ימות המשיח.
אתה יכול לנסות לפנות אליהם במייל ולבקש הצעת מחיר.
יש לי שרת, ואין לי בעיה להפוך אותו לשרת מתווך, זה לא ענין של לחסוך, זה ענין של אבטחת מידע, יותר בטוח לדעתי שזה עובר ישירות אליהם, אני לא חושב שזה נכון שיסתובבו לי בלוגים של השרת פרטי אשראי.
לא צריך תגובות, עם זה נסתדר, לדעתי בשביל לחייב חשבון לא צריך מערכים וכו' מספיק פשוט כמה שדות, אני מחכה עדיין לתיעוד מהחברה בשביל לדעת באמת מה צריך להיות.
אגב, מה מפריע לך שביקשתי את זה? שימות המשיח יחליטו אם מתאים להם או לא... לא צריך לתקוף... אני בסך הכל מנסה לעזור לאחרים...
-
@אהרן-שובקס כתב בהוספת header לבקשות API:
@עידו
הוספת header לבקשות API הוא דבר מבורך,
אבל לדוגמא שאתה הבאת הוא לא רלוונטי כלל וחבל על הפיתוח,
אם כבר אפשר לבקש מימות לפתח בשלוחת סליקת אשראי שיוכלו לסלוק עם החברה איתו אתה רוצה לסלוק, כמובן שרק אם יש להם api עבור סליקה ולא api עבור קבלת iframe וכדו'הם רוצים 2500 ש"ח בשביל זה, קשה לאנשים לשלם את זה
-
הם רוצים 2500 ש"ח בשביל זה, קשה לאנשים לשלם את זה
בהתחשב בעובדה שיש לך מערכת API משוכללת, שאין לה אח ורע - קשה לקבל את הטענה הזאת.
תחשוב שהיית צריך להקים לבד את כל המרכזיה מאפס. -
@משרדי כתב בהוספת header לבקשות API:
הם רוצים 2500 ש"ח בשביל זה, קשה לאנשים לשלם את זה
בהתחשב בעובדה שיש לך מערכת API משוכללת, שאין לה אח ורע - קשה לקבל את הטענה הזאת.
תחשוב שהיית צריך להקים לבד את כל המרכזיה מאפס.זה לא קשור, יש להם אחלה מרכזיה ועם כל זה 2500 זה סכום שקשה לשלם...