מי שרוצה פיתוח לאפשרות עדכון לקבצי הגדרות שאינם EXT בAPI
-
שאלתי את ימות כמה יעלה פיתוח שבפקודה UploadTextFile יהיה אפשר לעדכן גם קבצי הגדרות נוספים מלבד ext בכדי שיוכלו גם לעדכן קבצי הגדרות, כיום אפשר רק לשנות את כל התוכן, ובכדי לעדכן צריך להוריד את הקובץ ולהעלות אותו מעודכן, או פיתוח אחר שיפתור את הבעיה, וענו לי שיעלה 4,720(!) (4,000+מע"מ), אז אני לא הולך לשלם את זה כנראה, אבל אני מניח את זה פה אם יש מישהו שירצה לפתח את זה לטובת הכלל.
(שימו לב שגם מי שלא יודע API יש לו מה לעשות עם הפיתוח, אם הוא משתמש בפקודות מהדפדפן וכדו')
הסוגריים נכתבו בשפה מדוברת כמובן -
@צבי-ד-צ
אתה מתכוין לפקודת UpdateExtension (ב UploadTextFile אפשר לעדכן כל קובץ במערכת) ?
ולאיזה בעיה אתה מתכוין, שיש דיליי עד שזה מתעדכן? -
@amp-Software-0 אני יערוך באמת, הכוונה שאי אפשר לעדכן רק לשנות הכל
-
@צבי-ד-צ בשביל לעדכן צריך להוריד את הקובץ, להוסיף מה שצריך ולהעלות מחדש.
הבעיה היא ששמתי לב זה שעד שדברים מתעדכנים במערכת קבצים (אני משער שיש קבצים פנימייםן שאין לנו גישה אליהם וזה מתעדכן בהם קודם) לוקח 3 דקות, שזה הרבה זמן... זאת אומרת שאתה יכול להוריד קובץ והוא יראה בצורה מסוימת, אבל האמת היא שהוא שונה במציאות ואם תוריד אותו עוד דקה שתיים תראה קובץ אחר... מה שאומר שפיתוח חיצוני לא יעשה את העבודה, כי הדרך היחידה היא על ידי הורדה והעלאה מחדש וזה כאמור יכול להזיק... -
@עידו נראה לי שהבעיה הזו קיימת רק כשמעדכנים הגדרות במודל הוספת ערך (ועכשיו יש לי רעיון מטורף על דרך נוספת לעדכן בקבצי ההגדרות... )
זה שאפשר להוריד ולהעלות אני יודע, מה שרציתי זה שיהיה משהו פשוט ונח, והאמת שחשבתי שזה יהיה אולי אפילו בחינם, וזה רק איזה באג או משהו...
-
פוסט זה נמחק! -
@צבי-ד-צ כתב במי שרוצה פיתוח לאפשרות עדכון לקבצי הגדרות שאינם EXT בAPI:
ראה לי שהבעיה הזו קיימת רק כשמעדכנים הגדרות במודל הוספת ערך
לא דווקא ראיתי את זה במודל זימון תורים, שם זה ממש קריטי.
@צבי-ד-צ כתב במי שרוצה פיתוח לאפשרות עדכון לקבצי הגדרות שאינם EXT בAPI:
(ועכשיו יש לי רעיון מטורף על דרך נוספת לעדכן בקבצי ההגדרות... )
דרך המודל הוספת ערך? לכאורה אתה צודק, צריך לבדוק.
-
@עידו דהיינו להוסיף למודל הוספת ערך בAPI ולגרום שמיד שיתקשר יכנס לשוחת ההוספת ערך.