לפני 7 ימים

@CUBASE @צבי-ד-צ
אני רוצה לעשות כאן סדר!

אני משחזר את מה שכתבתי ואני נזכר שאני בנוי על מה שכתב @HMJE22 בפוסט https://f2.freeivr.co.il/topic/3414/הודעות-אישיות-ושמיעת-הודעה-יש-לך-הודעה-אישית-חדשה-וכן-אופציה-לצינתוק

והוא רצה להרוויח גם לרשום את המספר שהשאירו לו הודעה ברשימה שיושמע לו 'יש לך הודעה אישית חדשה', וגם לשלוח לו צינתוק (שיש דרך יותר טובה גם ללא שרת חיצוני, ואכמ"ל אולי במקום אחר)
ולכן הוא הגדיר שם שלוחה להחליף את הID לזיהוי של מי שמשאירים לו את ההודעה וכך את כל הפעולות עושים על הID וכך ישלח אליו צינתוק וגם כשההוא יחייג ישמע 'יש לך הודעה אישית חדשה'
ועל זה בדקתי וראיתי שהID משתנה.

ויצא שבעצם זה באמת לא בנוי דווקא על החלפת זיהוי אבל מה נעשה שכמעט כל מי שמשתמש בזה צריך גם שיודיע למי שהקלטו בשבילו שיש לו הודעה וגם לשלוח לו צינתוק

והדרך היחידה לדברים אילו ועוד פעולות הם רק ע"י החלפת זיהוי!!!! כי אז המערכת זוכרת את המספר אליו משאירים את ההודעה כדי לבצע עליו עוד פעולות, ואם לא, צריך להקיש שוב את המספר.

ואם אנו מבקשים פיתוח מימות המשיח אנו רוצים לא להשתמש בשרתים חיצוניים, ובשביל זה כמה שיותר חשוב שהכל יהא דרך הגדרה פשוטה במערכת, וזה הרבה יותר יועיל שיעשו שינוי ID למספר מקליט ההודעה כי כך נוכל לבצע על המספר הזה עוד פעולות ללא שרת חיצוני ולא יועיל כלל!!!!!!!! שרק יגדירו שיקליט ישירות למספר מקליט ההודעה. כי אז לא נוכל לבצע שום פעולה נוספת לעולם.

ולכן חשוב מאוד מאוד שיפתחו את שינוי הID למקליט ההודעה (שגם אולי יעזור לעוד דברים) שנוכל להגדיר הודעות אישיות עם כל ההגדרות ולא רק חלקי
(בפרט שזה גם יותר קל מצד הפיתוח כי כבר יש מעבר לשלוחה אחרת בהקשת מקש ורק צריך שיחליף את הID למקליט ההודעה)

ואגב זה גם יעזור שלא יוכלו להאזין להודעות אחרות ש @HMJE22 כי אין אפשרות של החלפת ID אלא שהמערכת מחליפה אוטומטית למספר מקליט ההודעה וגם מאפסת את זה ביציאה

אני מקווה שהובנתי ואשמח לקבל הערות