נפתר שכל מאזין יוכל לנייד אוטומטי קו.
-
הני מחפס את זה שמה ולא מוצה משאו קשור אשמח לקבל הגדרות
-
@רק-טוב ציטוט מתוך מה שכתבתי שם (מתנצל שאין לי כ"כ זמן להעתיק את כל ההגדרות, אולי מישהו אחר יתנדב או שתנסה לבד - זה הכי טוב כמובן, גם לך)
@צבי-ד-צ כתב באם גם אתה לא יודע API (כמוני...), כדאי לך לקרוא את זה!! מדריך פשוט וקל מה בכל זאת תוכלו להוציא מהAPI של ימות המשיח (ולא רק...), דברים מדהימים!:
אם רוצים לעשות דרך הטלפון, אבל שיוכלו לבחור את מספר המערכת לדוגמא, שעליה יחול כל הנ"ל, או לשנות דברים נוספים, כגון שרוצים להפעיל צינתוקים ממערכת אחרת, אבל לבחור קודם לאיזה רשימת צינתוקים, לזה כדאי להשתמש במדריך שכתבתי על שינוי הגדרות דרך הטלפון ובשני הרעיונות לשלוחה שהבאתי שם
עריכה:
יש את זה גם כהגדרה מובנית במודול, מפורט בשירשור המודול בכותרת קבלת נתונים מהמשתמש יישר כח ל @דוד_מלך_ישראל שהביא את זה בהמשך השירשור כאן -
-
פוסט זה נמחק! -
@רק-טוב אם עדיין רלוונטי, 039724959 שלוחה 9 לתוספים ושוב 9, המודול לא עובד לפני הסדרת תשלום 10 שח ח"פ באמצעות 0795683056 במענה אנושי בשלוחה 1
-
@מתנסה-php-api כתב בשכל מאזין יוכל לנייד אוטומטי קו.:
@רק-טוב אם עדיין רלוונטי, 039724959 שלוחה 9 לתוספים ושוב 9, המודול לא עובד לפני הסדרת תשלום 10 שח ח"פ באמצעות 0795683056 במענה אנושי בשלוחה 1
בכל אופן, אני מעדיף בצורה חינמית...
אבל אני אראה אם שווה לי.
תודה -
@רק-טוב כתב בשכל מאזין יוכל לנייד אוטומטי קו.:
הסברתי לך איך לעשות את זה
-
@צבי-ד-צ כתב בשכל מאזין יוכל לנייד אוטומטי קו.:
@רק-טוב כתב בשכל מאזין יוכל לנייד אוטומטי קו.:
הסברתי לך איך לעשות את זה
כן, נכון, אבל אולי עוד כמה שנים... יהיה לי כוח לנסות את זה.
כרגע אין לי כוח.
אבל בכל אופן תודה רבה לך על העזרה מצידך ממש לא מובן מאליו
תודה. -
@רק-טוב תגדיר
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension api_add_0=path=ivr2:/ api_add_1=type=routing_yemot api_add_2=routing_yemot_number=079123456 api_000=token,,,10,,NO,yes,,*:
במקום 079123456, תכניס את מספר המערכת אליה תרצה שהמערכות ישוייכו.
תכניס לשלוחה הודעה מספר 000 שבה אתה אומר "אנא הקישו את מספר המערכת והסיסמה ברצף, בין מספר המערכת לבין הסיסמה הקישוא כוכבית".
תכניס הודעה בשם M1607 שבה תגיד: "הפעולה הסתיימה בהצלחה, באם הקשתם מספר מערכת וסיסמה נכונים המערכת תשויך לקו שלנו" -
-
@בוס
תודה רבה על העזרה ועל המאמץ. -