קודים לתקשור עם מערכת טלפונית דרך אקסס
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק בטופס "נתוני ברירת מחדל" אין שום אירוע שגורם לנתונים להשמר, צריך להוסיף כפתור שבלחיצה עליו הנתונים יישמרו או משהו כזה...
-
@dudu
בקובץ האחרון שהעלתי אי''צ בלחיצת כפתור אפי' כאשר עושים X על הטופס הוא שומר את הנתונים -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
ראשית כל תודה רבה על כל ההשקעה@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בקודים לתקשור עם מערכת טלפונית דרך אקסס:
בקובץ האחרון שהעלתי אי''צ בלחיצת כפתור אפי' כאשר עושים X על הטופס הוא שומר את הנתונים
אבל חייבים לשמור לפני כך שאם משאירים את הטופס פתוח הוא לא שומר וגם לא יעבוד
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק @dudu @אריה
עוד דבר שבהעתקת קבצים על כל קובץ האקסס מוציא אישור על העתקה ועד שלא תלחץ אנטר זה לא ימשיך הלאה
כך שאם יש לי 100 קבצים צריך ללחוץ 100 פעמים על אנטר -
@33064325 עשיתי משהו באקסל שיהיה חצי תחליף לאקסס בהעתקת קבצים
אבל עדיין זה פותח כל רגע כרטיסיסיה חדשה בדפדפן
כמו"כ זה יעבוד רק עם אינטרנט במהירות טובה כי הגדרתי שם זמנים נמוכים אפשר לשנות במאקרו
העתקה-משלוב-פריווט.xlsm -
@33064325 אמר בקודים לתקשור עם מערכת טלפונית דרך אקסס:
@33064325 עשיתי משהו באקסל שיהיה חצי תחליף לאקסס בהעתקת קבצים
אבל עדיין זה פותח כל רגע כרטיסיסיה חדשה בדפדפן
כמו"כ זה יעבוד רק עם אינטרנט במהירות טובה כי הגדרתי שם זמנים נמוכים אפשר לשנות במאקרו
העתקה משלוב פריווט.xlsmכל הכבוד באמת חיקיתי למשהו בלי אקסס
-
@brochabar
בינתיים בדקתי הפריווט לא עובד לא יודע עוד למהסידרתי את זה מצורף הקובץ המעודכן עדכנתי גם למעלההעתקה-משלוב-פריווט.xlsm
-
אני מעלה קובץ יותר מתוקן לקובץ הקודם
עם שיפורי נוחות בלבד למי שמשתמש עם הקובץ לבניית שלוחות
נקודה נוספת שחשוב להדגיש ביצירת שלוחות ניתן להוסיף עוד עמודות בטבלה ע''מ להוסיף עוד הגדרות
כל המודולים גירסה 0.3 7zהייתי שמח לדעת האם השימוש יהיה יותר נוח עם כל הטפסים יהיו בקובץ אחד
וכן אשמח לדעת לכמה חשוב שאני יכין ויעלה לכן קובץ לפרייבט@33064325 בנוגע למה שכתבת שצריך לשמור ולסגור ואם לא שומרים זה לא עובד, צריך לדעת שאין אפשרות להפעיל את שני הטפסים יחד וא''כ כל זמן שטופס הנתוני ברירת מחדל פתוח אין אפשרות לעשות משהו אחר בנתיים ואם לחצת על X זה כבר מספיק ולא צריך לשמור מלא הצלחה
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בקודים לתקשור עם מערכת טלפונית דרך אקסס:
וכן אשמח לדעת לכמה חשוב שאני יכין ויעלה לכן קובץ לפרייבט
נשמח לקבל לפרייבט.
-
@dudu @אריה @מוטלה @33064325 @קו-בית-יעקב
לבקשת חברי הפורום אני מעלה את הגירסה של כל המודולים לשרת פרייבט
כל-המודולים-גירסה-0.3-לפרייבט.7z
אשמח לעיונכם
בהצלחה -
@dudu אמר בקודים לתקשור עם מערכת טלפונית דרך אקסס:
@מוטלה כאשר אתה עומד על מודול מסויים יש לך בחלון בצד שמאל אפשרות של חיפוש והחלפה, תחפש שם www. ותחליף לprivate אתה רק צריך לבחור בחלון שנפתח, בצד שמאל את האופציה השלישית כדי שיחפש בכל המודולים ולא רק במודולים הקיימים.
תדווח אם הצלחת, אם לא, כשיהיה לי זמן אולי אעשה את זה...נראה לי שזה טעות כי יש שם דברים שלא צריך להחליף
כמו זה למשל
ובחיפוש והחלפה הוא יחליף גם את זה -
יש אפשרות להוריד נתוני האזנה מתאריך מסוים עד לתאריך מסוים?
-
@קו-בית-יעקב
לפי מה שיש שם בקובץ יש שתי אפשרויות א' להוריד לפי חודשים ואז ניתן לבחור
ב' יש אפשרות לעבוד יותר קשה ולכתוב איזה שורה להוריד ושם אפשר לבחור משורה שהיא תאריך מסוים עד שורה שהיא תאריך אחר -
תודה לכל מי שעשה את האקסס @אריה , @dudu ולכל מי שעסק בצרכי ציבור באמונה ה' ישלח לכם שכר כמיטב פעלכם.
ברצוני להעיר/להאיר שבהעתקת קבצים משלוחות ע"פ הטבלה הוא מודיע "הסתיים בהצלחה" על כל פעולה שהוא עושה נניח ונתתי לו הוראה על 52 קבצים להעתקה הוא יודיע לי 52 פעמים. אשמח שהמבינים ידעו לסדר זאת.
וכמו"כ להתאים לשרתי פריווט, (אני שיניתי ע"פ ההדרכה למעלה, אך מכיוון שאני ארצה להורידו מחדש לאחר התיקון השינוי מומלץ ע"מ שלא יצטרכו לשנות שוב.)
תודה רבה מראש -
@קופת-הקהל
לענין השרת פרייבט הבאתי לעיל
כל-המודולים-גירסה-0.3-לפרייבט.7zבענין העתקת קבצים אבדוק בלנ בהמשך
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק האם יש אפשרות בטבלת העלאת קבצים שיהיה אופציה לבחור סוג של קובץ להעלות או .ini או TTS וכן לבחור את שם הקובץ בכדי לתת אפשרות קלה יותר בבנית מערכת
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק איך אני מעלה לשלוחה הראשית?
-
@079 עושים רק /
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק עשיתי לא העלה כלום!
-
@0799 עשית / או \ ?