הסרה או חסימה מרשימת צינתוקים | באמצעות המנהל
-
מישהו יודע למה לא עובד ההסרה ו/או החסימה מרשימת הצינתוקים על ידי המנהל?
עשיתי כפי שכתוב כאן, והמערכת אומרת לי בטלפון שהפעולה בוצעה בהצלחה
. אבל בפועל אני רואה שהמספר עדיין קיים ברשימה כפעיל.
הגדרתי כך;type=tzintuk list_tzintuk=1,2,3 tzintuk_admin=yes tzintuk_end=/8 הגדרות הקשות (שיניתי את ההודעה בהתאם) tzintuk_admin_menu_options_1=removing_phone tzintuk_admin_menu_options_2=blocking_phone tzintuk_admin_menu_options_3=noop tzintuk_admin_menu_options_4=noop tzintuk_admin_menu_options_5=noop tzintuk_admin_menu_options_6=noop tzintuk_admin_menu_options_7=noop tzintuk_admin_menu_options_8=noop tzintuk_admin_menu_options_9=noop tzintuk_admin_menu_options_0=noop
חשבתי אולי יש בעיה בהגדרת כמה רשימות. - אבל המערכת אינה אומרת שיש שגיאה בתבנית הרשימה. - וכמו כן, המערכת אומרת שהפעולה בוצעה בהצלחה. -
@יב
מתעדכן אחרי כמה דקות. -
@בעזרת-ה עבר יום. ועדיין לא התעדכן.
למה? -
@יב
אתה מנסה להוסיף או להסיר מספר מ3 רשימות במקביל??
כנראה המערכת הסירה רק מרשימה מספר 1. -
@בעזרת-ה אני מנסה להסיר או לחסום מספר מסוים. שנמצאת באחת מהרשימות, או/ו בכמה רשימות.
המערכת לא הסירה מאף רשימה! -
@יב
תנסה להסיר מרשימה אחת ותראה אם עבד לך. -
@יב אתה מנסה להסיר דרך האתר או דרך הטלפון?
תנסה דרך הטלפון, קל ופשוט -
@יב לא ניתן לעשות שלוחת ניהול כמה רשימות צינתוקים, כנראה מה שקרה זה שהמערכת "הסירה" את המספר מרשימת צינתוקים בשם
1,2,3
-
@יב כתב בהסרה או חסימה מרשימת צינתוקים | באמצעות המנהל:
מישהו יודע למה לא עובד ההסרה ו/או החסימה מרשימת הצינתוקים על ידי המנהל?
עשיתי כפי שכתוב כאן, והמערכת אומרת לי בטלפון שהפעולה בוצעה בהצלחה
. אבל בפועל אני רואה שהמספר עדיין קיים ברשימה כפעיל.
הגדרתי כך;type=tzintuk list_tzintuk=1,2,3 tzintuk_admin=yes tzintuk_end=/8 הגדרות הקשות (שיניתי את ההודעה בהתאם) tzintuk_admin_menu_options_1=removing_phone tzintuk_admin_menu_options_2=blocking_phone tzintuk_admin_menu_options_3=noop tzintuk_admin_menu_options_4=noop tzintuk_admin_menu_options_5=noop tzintuk_admin_menu_options_6=noop tzintuk_admin_menu_options_7=noop tzintuk_admin_menu_options_8=noop tzintuk_admin_menu_options_9=noop tzintuk_admin_menu_options_0=noop
חשבתי אולי יש בעיה בהגדרת כמה רשימות. - אבל המערכת אינה אומרת שיש שגיאה בתבנית הרשימה. - וכמו כן, המערכת אומרת שהפעולה בוצעה בהצלחה.גם לי זה קרה פעם, ובאמת בסוף אחזתי שאולי זה מנהל את הרשימות צינתוקים הזאת, אז נרשמתי לרשימה הזאת ובאמת זה היה הרשימה שנוהלה בשלוחת המנהל ( לצורך הדוגמא 1,2,3) אין אפשרות לנהל כמה רשימות ביחד אם אתה עושה את זה דרך הטלפון תוכל לעשות לפני השלוחה, שלוחת הוספת ערך id שבה תשנה את רשימת הצינתוקים לניהול, אבל זה לא כזה טוב מכיוון שלוקח לזה לפעמים קצת זמן להתעדכן וגם תצטרך שוב להקיש 3 פעמים את המספר להסרה