שירשור תגובות למודול "השמעת הודעה כשיש הודעה חדשה"
-
@אA לא הבנתי מה הסברת כאן הרי אם למישהו ישאירו הודעה אישית לא כול צריכים לשמוע שיש לו הודעה חדשה וחוצ מזה נראה לי שיש כבר הגדרה פשוטה לזה ולא צריך לפתוח לזה שלוחות חדשות
אבל בכל מקרא
תודה רבה!
ובהצלחה! חה חה חה! -
@ד-סופר-0
אלו הגדרות שישמיע שיש הודעה חדשה בשלוחה מסויימת, ולא להודעות אישיות. -
@אA אה הבנתי!
תודה! -
הערה: כדאי לעשות במקום שלוחת השמעת קבצים שיהיה שלוחת תפריט עם הודעת
M0000
אוM1000
ושהפניית מקשי התפריט תהיה כמו בתפריט עצמו, כך ניתן להקיש בתפריט גם תוך כדי שמיעת ההודעה -
@CUBASE
צודק.
רק צריך להגדיר את כל המקשים כמעבר לשלוחה הראשית. -
@אA לא, צריך להגדיר כל מקש בהתאם, לדוג' הקובץ
ExtensionNumbersAndAssociations.ini
צריך להיות כך:1=/1 2=/2 3=/3
ואז כשישמע את ההודעה יוכל כבר ללחוץ על אחד ולעבור לשלוחה אחת, או על שתיים ולעבור לשלוחה 2 בתפריט הראשי...
-
@אA לא ראיתי את כל התגובות, מקוה שלא כבר העירו את זה.
אתה לא צריך שלוחה של השמע"ק, מספיק שלוחה של מעבר לשלוחה אחרת עם הודעה M0000, נראה לי שזה הרבה יותר מוצלח מכמה בחינות. -
@צבי-ד-צ
גם נכון.
אני כבר לא יודע לאיזו שלוחה לשנות, אז נראה לי שאני אתן את כל האפשרויות, ושיבחרו... -
@אA כתב בשירשור תגובות למודול "השמעת הודעה כשיש הודעה חדשה":
אני כבר לא יודע לאיזו שלוחה לשנות,
מה הצדדים?
כשאתה עושה מדריך, אתה רוצה שיצליחו לקרוא את זה גם כאלו שפחות מבינים, לכן ראוי לתת את אפשרות אחת ואת הקלה ביותר, המבינים יותר ידעו לשנות (מקסימום תוסיף בסוף כהערה שכמובן אפשר לשנות למודלים נוספים.
זו דעתי האישית כמובן, מוזמנים לחלוק בשמחה. -
@צבי-ד-צ
ברור.
זה מה שהתכוונתי לעשות.
בינתיים האפשרויות הם:- שלוחת ה"ק.
- העברה לשלוחה אחרת.
3.תפריט.
-
@אA אין לי כח לכתוב עכשיו את כל הצדדים, אבל אני יכתוב את המעלות בהעברה לשלוחה אחרת:
- לא צריך להשתיק שום הודעה
- דילוג על ההודעה בכל מקש
- פחות מסורבל להגדיר את השלוחה
האמת שאפשר לעשות גם משהו קצת יותר מסובך לעשות שלוחה תפריט שהוא יהיה בדיוק עם אותם הודעות של התפריט הראשי וכל שלוחה שם יהיה מעבר לשלוחה בתפריט הראשי הרווח הקטן שיהיה בזה שיוכלו גם תוך כדי שמיעה אתה יש לך הודעה חדשה ללחוץ על הקשה מהתפריט.
אבל נראה לי שזה רק יסבך את העניין לכן נראה לי שעדיף להשאיר את זה פשוט יותר ופחות מוצלח וכמו שאמרתי מקסימום בספוילר או הערה בסוף. -
@צבי-ד-צ
למעשה את ההצעה על התפריט הציע @ CUBASE , והוא הציע בדיוק את מה שאמרת (רק שא"צ בשיכפול התפריט אלא בהגדרת המקשים כהפנייה לשלוחות שתחת התפריט הראשי וכל זה עם קובץ אחד פשוט), שיתכן שזה באמת עדיף כיון שיוכלו לעבור מיד לשלוחה בלי לשמוע את ההודעה.
אתה בטוח שבהקשה על כל מקש יעבור ישירות לתפריט הראשי?