לא נפתר מודול הורדת נוקודות לפי זמן האזנה
-
לפי מה שאני רואה ניתן להכנס למינוס וזה לא מוריד רק עד לאפס, האם זה תקין? וגם אם כן, האם ישנה אפשרות להגביל שלא ירד לפחות מאפס?
-
-
@שמואל-מאיר
ניתן להיכנס למינוס.
רק שזה לא יקרה עד שתגדיר את זה. -
@אA לא הגדרתי שיהיה ניתן להכנס למינוס ובכל זאת הוא נכנס לי למינוס
-
אני רוצה שגם אם נשאר למשהו 50 נקודות ובגלל זמן האזנה שלו אמור לרדת לו 100 נקודות שזה ירד עד לאפס ולא פחות מזה.
האם ניתן לעשות כזה דבר? -
@שמואל-מאיר
יש 2 אפשרויות בהורדת נקודות.- שיוריד נקודות.
- שיכנס למינוס.
תבדוק אם הכנסת את זה
points_save_minus_less_from_zero=yes
או שתעלה את ההגדרות שהכנסת
-
מודול לפי ניקוד points_time=start כניסה לפי מספר טלפון שברשימת המנויים enter_id=yes שיוך שם המשתמש למספר הטלפון של המנויים enter_id_type=phone_from_list_all_information בשביל שהמערכת תטען את השם מתוך הקובץ למערכת login_add_val_name=yes באם רוצים לבטל הקלטת השם record_name=no אם הנכנס לשלוחה זו אינו מנויי לאן להעביר אותו enter_id_error_goto=/07 שלא ישמיע את השם בכניסה say_name=no שלא ישמיע הודעה שלא משוייך למערכת enter_id_phone_from_list_all_information_error_goto_say_message=no כל דקת האזנה מורידה דקה אחת points_time_point_minute=-1 points_time_point_minimum=-120
-
-
@שמחה-זו-הסיסמא
יש מצב שאתה עוזר לי? -
@שמואל-מאיר
תוכל לשלב בין כמות נקודות להגבלת אורך השיחה -
@שמחה-זו-הסיסמא אתה מתכוון למודול הזה:
limit_call_seconds - הגבלת אורך השיחה, "טיימר" -
@שמחה-זו-הסיסמא איך ניתן לשלב בין שתי המודולים?
אני ממש אשמח אם תעזור לי. -
@שמואל-מאיר
אני רואה שהכנסת את השורה הזוpoints_time_point_minimum=-120
לפי איך שהבנתי השורה הזו מגדירה כמה נקודות יוכלו להוריד למאזין, יתכן שזה גורם לכך שיוכל להיכנס למינוס. (על אף שישנה הגדרה מיוחדת כדי שיוכל להיכנס למינוס, אבל תבדוק...)
-
@אA כן, כי אני עובד עם המודול הזה בהגדרה שהמודול יוריד נקודות ולכן אני חייב את ההגדרה הזו, אבל @שמחה-זו-הסיסמא אומר שאפשר לשלב פה מודולים ואני מחכה לתשובה ממנו.
-
אני ממש אשמח אם יש משהו שיודע איך עושים את זה, זה פשוט דחוףףף לי.
@שמחה-זו-הסיסמא -
@שמואל-מאיר
אשמח לעזור לך בתשלום
cs@ivr-havaya.com -
@חוויה-טלפונית תודה, אבל אני מחפש בלי דברים שהם מעבר לפורום בהגדרות הקיימות
-
@שמואל-מאיר
עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי שירשור מעניין...
https://f2.freeivr.co.il/topic/10270/חדש-בניקוד-לפי-האזנה-צבירת-ניקוד-שלילי-מינוס/4 -
@אAוואו, איך מצאת את זה, חיפשתי את זה הרבה זמן.
תודה רבה.
אבל עדין לא הבנתי אם המשהו נפרד שהוא כתב שם זה משהו פרטי שאפשר לעשות או שיש אפשרות בהגדרות הקיימות בפורום לעשות את זה. -
@שמואל-מאיר
האמת שכשראיתי את מה שהוא כתב חשבתי שבטיימר ישנה אפשרות לעצור את הטיימר במספר מסויים של נקודות.
אבל גיליתי שזה לא נכון, כי אין אפשרות כזו.
ככה שגם אני לא זכיתי להבין למה הוא התכוון... -