פקודה מהירה להעתקת כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y
-
@זאביק כתב בפקודה מהירה להעתקת כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y:
ולצורך הפרוייקט אני זקוק לבצע פעמים רבות העתקה של כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y
@זאביק כתב בפקודה מהירה להעתקת כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y:
וכיון שיש לי הרבה פעולות כאלו לבצע בצורה ידנית, וזה מסרבל את העבודה, - אני מחפש פיתרון להגיע לתוצאה מהירה לזה.
אשמח לכל רעיון בעניין!! -
@זאביק וזה מה שבאתי להגיד, שזה די מהיר.
אבל אולי יש משהו יותר מהיר (בלי שרת כמובן) חכה לראות.
תמיד כמובן אתה יכול לבקש מר' GPT וכדו' קוד בפייתון או משהו כזה שתריץ במחשב וזה יעשה לך את זה. -
@צבי-ד-צ כתב בפקודה מהירה להעתקת כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y:
אבל אולי יש משהו יותר מהיר (בלי שרת כמובן) חכה לראות.
דווקא יש לי שרת, אבל כל קוד שהשגתי ע"י פיתוח, עלה לי טבין ותקילין, (ורק עכשיו ראיתי את המדריך הנפלא שכתבת, שאילו הייתי יודע ממנו מראש, יכל לחסוך לי ממון...).
@צבי-ד-צ כתב בפקודה מהירה להעתקת כל המספרים מרשי"ת X לרשי"ת Y:
תמיד כמובן אתה יכול לבקש מר' GPT וכדו' קוד בפייתון או משהו כזה שתריץ במחשב וזה יעשה לך את זה.
לא ניסיתי עד היום להכין על ידו קודים שלמים מא' עד ת', - והשאלה תוך כמה זמן (של נסיונות חוזרים ונשנים לבדוק אם זה עובד טוב) הוא יכול להכין עבורי קוד מושלם?
-
@זאביק מנסיון אם ai אתה לא יכול להכין מערכת מא' עד ת', אתה כן יכול להיעזר ולהתאים בעצמך, אבל אם אין לך ידע במה שאתה עושה, זה עלול לקחת שעות על גבי שעות!
-
@עידו ברור, - לא מדובר ב"מערכת" שלימה מא' עד ת', אלא המדובר בקוד PHP שיוריד את כל המספרים מרשי"ת א' ויעלה אותם לרשי"ת ב', -
והשאלה כמה זמן יקח לו (ולי) לכזה דבר עד שהוא יביא את התוצאה המוגמרת, (במילים אחרות: אני יודע את המחיר שמתכנתים לוקחים על כזה דבר, - ולחסוך זמן עבודה שלי מול הGPT גם שווה לי משהו... - כך שאני זקוק להשערת זמן מסויימת בכדי שאוכל להשוות את המחירים...) -
-
@זאביק לדבר כזה פשוט לדעתי זה כמה דקות, קוד אפילו בבפייתון (כמובן שיהיה מותקן לך פייתון במחשב), תראה לו איך נראה הפקודה להורדת המספרים, ואיך נראה התגובה, מה מזה זה המספרים, ואיך לכתוב אותם בתגובה להעלאה,קוד פשוט שאתה לוחץ על קובץ PY וזה עושה הכל.
נאום מי שלא מתכנת -
@זאביק שכחתי להוסיף, תכתוב לעצמך לפני זה בדיוק את הבקשה שלך ממנו, ואז תעתיק אליו את זה, ואחרי שזה יהיה מוכן באופן כללי, תבדוק אם הכל עובד, אבל כאן לדעתי זה משהו יחסית פשוט.
-
@צבי-ד-צ @זאביק טוב בקשה מgpt זה מה שיצא תכניס את זה לשרת שלך, כמובן על אחריותך בלבד...
<?php $success = ''; $error = ''; $transferredCount = 0; if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') { $token = $_POST['token']; $sourceTemplateId = $_POST['source_template']; $targetTemplateId = $_POST['target_template']; function apiRequest($url, $data) { $curl = curl_init($url); curl_setopt_array($curl, [ CURLOPT_RETURNTRANSFER => true, CURLOPT_POST => true, CURLOPT_POSTFIELDS => http_build_query($data), ]); $response = curl_exec($curl); curl_close($curl); return json_decode($response, true); } // שליפת רשימת המספרים $getUrl = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTemplateEntries'; $getResponse = apiRequest($getUrl, [ 'token' => $token, 'templateId' => $sourceTemplateId, ]); if (!isset($getResponse['entries'])) { $error = "שגיאה בקבלת רשימת המספרים"; } else { // ניקוי הרשימה הקיימת $clearUrl = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/ClearTemplateEntries'; apiRequest($clearUrl, [ 'token' => $token, 'templateId' => $targetTemplateId, ]); // הוספת המספרים החדשים $updateUrl = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateTemplateEntry'; foreach ($getResponse['entries'] as $entry) { $res = apiRequest($updateUrl, [ 'token' => $token, 'templateId' => $targetTemplateId, 'phone' => $entry['phone'], 'name' => $entry['name'] ?? '', 'moreinfo' => $entry['moreinfo'] ?? '', 'blocked' => $entry['blocked'] ? 1 : 0, ]); $transferredCount++; } $success = "בוצעה העברה של $transferredCount מספרים בהצלחה."; } } ?> <!DOCTYPE html> <html lang="he"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>העברת מספרים בין תבניות</title> <style> body { font-family: sans-serif; direction: rtl; padding: 20px; max-width: 600px; margin: auto; } label { display: block; margin-top: 10px; } input[type="text"], input[type="number"] { width: 100%; padding: 8px; margin-top: 5px; } button { margin-top: 20px; padding: 10px 20px; font-size: 16px; } .msg { margin-top: 20px; font-weight: bold; } </style> </head> <body> <h2>העברת מספרים בין רשימות תפוצה</h2> <form method="post"> <label>Token: <input type="text" name="token" required> </label> <label>מזהה תבנית מקור: <input type="number" name="source_template" required> </label> <label>מזהה תבנית יעד: <input type="number" name="target_template" required> </label> <button type="submit">העבר מספרים</button> </form> <?php if (!empty($error)): ?> <div class="msg" style="color: red;"><?= htmlspecialchars($error) ?></div> <?php elseif (!empty($success)): ?> <div class="msg" style="color: green;"><?= htmlspecialchars($success) ?></div> <?php endif; ?> </body> </html>
-
@עידו כל הכבוד!
-
@צבי-ד-צ לא מבטיח שזה עובד... מעולם לא התעסקתי עם קמפיינים.
-
@עידו רק איפה מכניסים שם מספר מערכת?
התכוונתי כל הכבוד על ההשקעה, לא אם זה עובד... -
פוסט זה נמחק! -
-
@צבי-ד-צ לא יודע אין לי רשימות תפוצה...
פשוט הכנסתי את הקובץ לשרת שלי, הקובץ כבר מכיל מעין ממשק משתמש, ואליו הפנתי אותך -
@צבי-ד-צ לא, הוא יצטרך שרת, יאחסן את הקובץ בשרת שלו ומשם יריץ וישנה איך שהוא רוצה (אני כבר מוחק את זה מהשרת שלי.
כך זה נראה
-
@עידו רק תשאיר לו רגע לבדוק את זה קודם, או שאפשר פשוט ליצור רשימות רגע לניסוי.
-
@צבי-ד-צ לי אין דרך ליצור רשימות, ונראה שהוא לא באזור...
-
@עידו אז אני רגע יבדוק בשבילו
-
@צבי-ד-צ תעדכן אותי.