קריאה לשרת
-
@עידו
לא רלוונטי...
צריך גם העברות בין משתמשים פעולות אחרונות ועוד.. -
@י-ע אם תפרט אולי יוכלו לעזור יותר.
אבל עם גוגל סקריפט וapi אי אפשר.
אם תרצה לפתח משהו בתשלום אפשר, אבל מנסים לעזור בחינם קודם... -
אני יכול לבנות לך את המערכת כך שתיהיה לך מערכת בנויה בapi של ימות המשיח בתשלום סימלי.
Cs@ivr-phones.com -
@עידו
סוף סוף מישהו שמוכן לעזור בלי לבקש כסף...נראה לי שמי שמעוניין בתשלום מדגיש שהוא מוכן לשלם ...
לא צריך על כל שאלה לענות שאתה מוכן בתשלום...
ובמיוחד שלא נראה לי שהתשלום הסימלי ש @ivrפון מבקש הוא 50-100 ש"חאני צריך כשלב ראשוני לדעת מה אני מגדיר בשלוחה בשביל-
1 להשמיע הודעת ברוכי הבאים
2 לבקש מהמשתמש להקיש מספר משתמש ואת המספר הזה לשלוח לAPI ולקבל תשובה
3 תשובה חיובית לבקש סיסמה ולשלוח לAPI ולקבל תשובה
4 תשובה שלילית להשמיע הודעה וחזרה להתחלה
כנ"ל עם הסיסמה רק שבמקרה של שגיאה בסיסמה יחזור רק להקשת סיסמה...איזה API וכו' תן למי שכותב לי את הAPI להסתדר...
(הוא פשוט לא מכיר את ימות המשיח...
ואין שום בינה מלאכותית שמכירה את ההגדרות שלהם בלי לקשקש שטויות לצערי!!!) -
@י-ע קודם כל, אני מבין את ההתרעמות על התשלום, אבל מצד שני אנשים כאן מתפרנסים מזה, אם זה לא חשוב לך כ"כ בשביל לשלם עליו, למה זה נראה לך מספיק חשוב כדי שאנשים יעבדו על זה בחינם? על חשבון זמן עבודה שלהם או על חשבון הזמן שהם בבית? אז בוא נוריד את התרעומת על הצעת התשלום.
דבר שני, כמו שאמרתי לאורך כל הדרך, עם גוגל סקריפט זה לא ילך. אם אין לך בעיה לשלם קצת ויש לך כבר API מתפקד שאתה לא רוצה לשנות אותו, אני חושב שכדאי לך לשכור שרת, או לבקש טובה ממשהו שכל מטרתו תהיה כשרת מקשר בין ימות המשיח לגוגל סקריפט שלך, ככה תוכל להשתמש בקוד שלך.
כל מה שכתבת כאן זה פשוט מאוד גם בלי קשר לAPI (בתנאי שהמידע של ההזדהות נשמר בקו ולא רק בשרת) תעבור על זה טוב ותראה בעצמך.
מעבר לזה, כל עוד אתה עם גוגל סקריפט אין לך מה לעשות, השרת של ימות המשיח לא יודע איך לתקשר איתו. אפשר אולי לחשוב על קומבינות אבל בשביל זה צריך לדעת מה בדיוק אתה צריך לעשות.
שוב לדעתי הצעד הנכון הוא להשתמש בשרת מקשר שפשוט יתווך בין גוגל לימות המשיח, משם הכל הרבה יותר קל.
-
@עידו
דמי רצינות אני מבין אבל כמו שאמרתי לא נראה לי שמדובר על 50-100 ש"חאני רוצה שזה יתבצע דרך API תעזוב את זה שזה על גוגל סקריפט אפשר לשנות את זה
מה אני מגדיר בשביל לשלוח את זה לAPI שכן נקרא בימות המשיח(יש לי מי שיטפל בקומבינות הוא אלוף בתכנות אבל בימות הוא לא מבין כלום...
ואגב אם יש בינה מלאכותית שמכירה את ימות בלי לקשקש שטויות אני אשמח שתכתוב לי..) -
@י-ע כתב בקריאה לשרת:
@עידו
דמי רצינות אני מבין אבל כמו שאמרתי לא נראה לי שמדובר על 50-100 ש"חואעפ"כ, זה פרנסה של אנשים, אם כולם יגידו דמי רצינות ממה יתפרנסו...
אני רוצה שזה יתבצע דרך API תעזוב את זה שזה על גוגל סקריפט אפשר לשנות את זה
מה אני מגדיר בשביל לשלוח את זה לAPI שכן נקרא בימות המשיח(יש לי מי שיטפל בקומבינות הוא אלוף בתכנות אבל בימות הוא לא מבין כלום
ואגב אם יש בינה מלאכותית שמכירה את ימות בלי לקשקש שטויות טאני אשמח שתכתוב לי..)בימות המשיח הכל זה שלוחות אתה צריך שלוחת api
type=api api_link=https://example.com/YemotApi
ככה שולחים פרמטרים:
api_000=
לדוגמא
api_000=ID,yes,5,4,50,Number,yes,no,*/,
כאן מוגדר מה שם הפרמטר, מה הוא אמור להכיל ועוד מידע חשוב
תקרא את זה.
כאן יש קובץ שיעזור לך להכין את הבקשה.
מכאן הכל זה הלוך חזור בין השרת לימות המשיח
אם צריך עוד משהו תעדכן. -
@עידו
תודה אני יעבור ויעדכן... -
-
@י-ע אולי מודל נקודות אפשר בו להעביר להוסיף להוריד, הכל.
ותעדכנו את השרת לפי המצב של הנקודות, או שבכלל הכל יתנהל בקו ותחסוך את השרת.