חיוג ללא מענה דרך api
-
-
@יעקב-מו צינטוק למשל 10 שניות לא טוב?
-
@עידו מקווה שכך זה ברור
אני מעוניין להבין האם קיימת אפשרות ליזום שיחות יוצאות קצרות (של כ-10 שניות) דרך ה-API של המערכת שלנו, ממספר משני של המערכת, ללא מענה מצד היעד וללא חיוב יחידות או שימוש במודול צינטוקים או קמפיינים.
המטרה שלי היא לבצע מעין "צינטוק" דרך קישור, אך לא באמצעות מודול הצינטוקים הקיים (מכיוון שאין דרך להכניס רשימות) וגם לא דרך מודול הקמפיינים (כיוון שאני מעוניין להימנע מחיוב יחידות עד זמן מענה). אני חושב שאמור להיות אפשרות להשתמש במודול ראוטינג הקיים למטרה זו, שכן הוא בדרך כלל אינו מחייב עד למענה לשיחה.
אודה לכם אם תוכלו לספק לי מידע לגבי:- האם קיימת פונקציה ב-API המאפשרת יצירת שיחות יוצאות?
- אילו פרמטרים נדרשים כדי ליזום שיחה, והאם ניתן לציין מספר יוצא משני של המערכת?
- האם יש אפשרות להגביל את משך השיחה או לנתק אותה אוטומטית לאחר זמן קצר (כ-10 שניות) דרך ה-API?
אודה מאוד לעזרתכם במציאת פתרון מתאים.
-
@יעקב-מו עד כמה שאני יודע אין כזה דבר קישור לראוטינג... בוא נחשוב עלזה בצורה הגיונית, ראוטינג זה חיוג למספק מסוים, כשאתה לוחץ על הקישור, מי מחייג? אתה מסכים איתי שכל api/מודל דורש פיתוח של ימות המשיח, נכון? למה שהם יפתחו מודול שיחייג לאן שהוא בלי שיש מחייג על הקו?
האמת שהם פיתחו, מודול צינתוקים...באמת, אשמח שתסביר לי, למה לא התמשת באף אחת מהעצות שהביאו לך כאן?
מה הסים הזה? טוקמן/לשיחות נכנסות בלבד?
יש לך גישה אליו?
מה זאת אומרת א"א לקבל שיחות? זה רק data? אז מראש איך הוא עובד, ומה יעזור חיוג אליו דרך האתר אם אין לו שיחות? -
@עידו זה סים של שער שאין לי גישה אליו ממילא אין לי איך להירשם לקבלת צינתוקים
-
@עידו כתב בחיוג ללא מענה דרך api:
למה שהם יפתחו מודול שיחייג לאן שהוא בלי שיש מחייג על הקו?
בעיקרון אתה צודק אין שום סיבה שהם יפתחו את זה
פשוט ראיתי שהם כן פיתחו את זה לגבי רשימת צינתוקים אז זה אומר שיש להם אפשרות לעשות api ליצירת שיחה אז אמרתי אולי יש איזה שהיא דרך -
@יעקב-מו כתב בחיוג ללא מענה דרך api:
@עידו זה סים של שער שאין לי גישה אליו ממילא אין לי איך להירשם לקבלת צינתוקים
ואין מישהו שיכול לזייף לך שיחה?
-
כשאתה לוחץ על הקישור, מי מחייג?
המערכת הטלפונית בדיוק כמו שבשליחת צינתוקים היא יכולה לחייג
-
ואין מישהו שיכול לזייף לך שיחה?
האמת שזה היה פתרון מאוד מאוד טוב אני ניסיתי המון איך לזייף שיחה ולא הצלחתי
-
כשאתה לוחץ על הקישור, מי מחייג?
המערכת הטלפונית בדיוק כמו שבשליחת צינתוקים היא יכולה לחייג
בצינתוקים אנחנו לא מצפים שיהיה משהו מאחורי הקו, יש את המערכת של ימות המשיח שמשמיעה מה שצריך או שלא משמיעה כלום כי זה סתם חינמי.
אבל כשאתה מקים שיחה, אתה צריך שיהיה מישהו מאחורי הקו, ואת זה מהערכת לא יכולה לעשות.
-
@יעקב-מו יש לך סמארטפון? אם לא זה אין דרך, אא"כ תרים טלפון לימות המשיח 0772222770 ותבקש להוסיף למערכת זיהוי יוצא שהוא בצעם המספר של השער שלך ותחייג ממנו למערכת שלך, תרשם לצינתוקים וזהו... זה אמנם יעלה כמה גרושים, אבל בחינם לגמרי אני לא מכיר..י
-
בצינתוקים אנחנו לא מצפים שיהיה משהו מאחורי הקו, יש את המערכת של ימות המשיח שמשמיעה מה שצריך או שלא משמיעה כלום כי זה סתם חינמי.
אבל כשאתה מקים שיחה, אתה צריך שיהיה מישהו מאחורי הקו, ואת זה מהערכת לא יכולה לעשות.בהגיון אתה ממש צודק
אולי יש אפשרות כמו שיחת גישור אבל במקום שזה יחייג אליי שזה קודם יחייג ללקוח ורק לאחר מענה זה יחייג אלי בזה כבר יש היגיון אם כי לא בטוח שזה יהיה ללא חיוב יחידות -
יש לך סמארטפון? אם לא זה אין דרך, אא"כ תרים טלפון לימות המשיח 0772222770 ותבקש להוסיף למערכת זיהוי יוצא שהוא בצעם המספר של השער שלך ותחייג ממנו למערכת שלך, תרשם לצינתוקים וזהו... זה אמנם יעלה כמה גרושים, אבל בחינם לגמרי אני לא מכיר..י
א' יש לי סמארטפון ועדיין לא מצאתי דרך
ב' למה שימות יסכימו לי להוסיף זיהוי יוצא למערכת מהשער בלי שאני אעשה לו אימות -
@יעקב-מו יש שיחת גשור, ואפשר שיחייג לקו שלך בחינם (אם יש לו sip, ואת זה אפשר לעשות בחינם בשניה) ואז יחייג לשער בחינם (כי הוא לא עונה) אבל, עצם ההקמה עולה 0.1 יחידות...
-
אבל, עצם ההקמה עולה 0.1 יחידות...
אז שוב אני יכול לעשות את זה על ידי הפעלת קמפיין גם יעלה לי 0.1 יחידות
אבל כתבת מקודם שיש איזה שהיא אפשרות לעשות זיוף שיחה אם אתה מכיר אפשרות כזו זה ממש יכול לעזור לי קוקדו לא עובד... -
אבל, עצם ההקמה עולה 0.1 יחידות...
אז שוב אני יכול לעשות את זה על ידי הפעלת קמפיין גם יעלה לי 0.1 יחידות
אבל כתבת מקודם שיש איזה שהיא אפשרות לעשות זיוף שיחה אם אתה מכיר אפשרות כזו זה ממש יכול לעזור לינכון, לכן לא הצעתי את זה מראש...
אין לי סמרטפון, והאמת אף פעם לא ניסיתי לזייף שיחה,
[אבל תנסה רגע את זה](https://www.spooftel.com/) לא עובד בארץ, אני רק אומר מראש, אין לי אחריות על שום דבר, לטוב או למוטב, אני לא מכיר את השירות כלל ומזהיר גם אותך שזיוף שיחה עלול להיות מאוד לא חוקי! -
@יעקב-מו אם הקו בבעלותך ואתה משלם עליו תוכל אולי להציג חשבונית או משהו שיראה שהוא שלך.
-
(https://www.spooftel.com/) לא עובד בארץ, אני רק אומר מראש, אין לי אחריות על שום דבר, לטוב או למוטב, אני לא מכיר את השירות כלל ומזהיר גם אותך שזיוף שיחה עלול להיות מאוד לא חוקי!
אולי זהלא רואה שזה עובד
-
אם הקו בבעלותך ואתה משלם עליו תוכל אולי להציג חשבונית או משהו שיראה שהוא שלך.
זה של החברה המפעילה את השער חברת ניהול
-
@יעקב-מו
אז אין לי ותר מה להציע... יש המון שירותים שמציעים שיחות מזיהוי מזויף, פשוט צריך להתחיל חפש ולעבור אחד אחד עד שתמצא...