צינתוק אחרי העלאת הודעה
-
@נתנאל-קפלן-0 המילים "מספר מערכת" ו"סיסמה" גם היו חלק מהלינק?
-
@צבי-ד-צ כן
-
אז זה הבעיה
@נתנאל-קפלן-0 זה צריך להראות כךhttp://call2all.co.il/ym/api/RunTzintuk?token=0733146:123456&phones=tzl:33
במקום "0733146" תכתוב את המספר מערכת האמיתי, ובמקום "123456" תכתוב את הסיסמה, ובמקום ה"33" תכתוב את המספר רשימת צינתוקים, ואז תריץ וזה יעבוד
-
@צבי-ד-צ כתבתי את זה, והוא כותב לי את זה"{"responseStatus":"Exception","message":"The list is empty","file":"PhoneListParse.class.ym","Line":"273:36","yAfastVersion":"6.6.213"}" ולא שולח לי צינתוק!!
וסליחה אני משגע אתכם!!, תודה רבה רבה רבה מראש -
@נתנאל-קפלן-0 החלפת את המספרים כמו שכתבתי?
-
@נתנאל-קפלן-0 @צבי-ד-צ
האמת נראה כמו שגיאה פנימית של ימות המשיח, הוא כותב אפילו באאיזה קובץ ובאיזו שורה בקובץ...אני לא מכיר קובץ עם סיומת ym אז אני לא בטוח
תבדוק שהכנסת במדויק את רשימת הצינתוקים, ושמדובר על רשימה חינמית עם אנשים שמנויים אליה. -
-
@עידו כתב בצינתוק אחרי העלאת הודעה:
@נתנאל-קפלן-0 @צבי-ד-צ
האמת נראה כמו שגיאה פנימית של ימות המשיח, הוא כותב אפילו באאיזה קובץ ובאיזו שורה בקובץ...אני לא מכיר קובץ עם סיומת ym אז אני לא בטוח
תבדוק שהכנסת במדויק את רשימת הצינתוקים, ושמדובר על רשימה חינמית עם אנשים שמנויים אליה.השאלה שלי, מה אני כותב ברשימת הצינתוקים? מספרים?, מספר?. תודה רבה רבה רבה מראש
-
@נתנאל-קפלן-0 כתב בצינתוק אחרי העלאת הודעה:
השאלה שלי, מה אני כותב ברשימת הצינתוקים? מספרים?, מספר?
את שם רשימת הצינתוקים.
בשלוחה שבבה נרשמים לצינתוקים יש הגדרה כזוlist_tzintuk=123
ה"123" זה שם הרשימה, תבדוק מה שם הרשימה שמופיע אצלך, וז מה שתשים שם.
(כמובן את הניסוי מומלץ לעשות עם רשימה שרק אתה רשום אליה, אחרת ישלח צינתוק לכולם)
-
@צבי-ד-צ תודה רבה רבה רבה לכם על כל העזרה הצלחתי לשלוח ב"ה ושוב פעם סליחה על כל הפעמים שלא הבנתי וכו', ושוב פעם תודה רבה רבה רבה על כל העזרה