בחירת שרת | המלצות??
-
@אופיר להצהיר זה לא בעיה אתה רק קורא את התנאים שלהם ומאשר שתעבוד לפיהם.
לא צריך להוכיח בעלות על כלום כמדומני.תת דומיין זה שמוסיפים עוד שם לפני השם של השרת, לדוגמא אם זה www.stamandsefer.co.il אז תת דומיין יהיה www.shop.stamandsefer.co.il
-
@עידו אגב בשרת שהמלצת, יש לך מושג מה ההבדל
התכוונתי, מה זה אומר לא תופס על תת דומיין, הסינון שנפתח לאחד לא עוזר לתת דומיין שלו? ברור. -
@אופיר צורת הip של השרת, אתה הרי מקבל כתובת של מספרים לא שם של אתר, אתה קונה דומיין ומחבר אותו למספר שקיבלת ואז אפשר להגיע אליו גם דרך השם שבחרת.
אז יש הבדל בין ipv4 לipb6, אני לקחתי ipv4 כי ככה היה לי יותר קל לרשום אותו אצל רשם הדומיין. -
@אופיר כן, גם אם פתחו לך את כל האתר, מבחינתם תת דומיין זה אתר חדש וצריך הצהרה חדשה, ברגע שפתחו את התת דומיין כבר פותחים את כולו.
-
@עידו כתב בבחירת שרת | המלצות??:
@אופיר צורת הip של השרת, אתה הרי מקבל כתובת של מספרים לא שם של אתר, אתה קונה דומיין ומחבר אותו למספר שקיבלת ואז אפשר להגיע אליו גם דרך השם שבחרת.
אז יש הבדל בין ipv4 לipb6, אני לקחתי ipv4 כי ככה היה לי יותר קל לרשום אותו אצל רשם הדומיין.ואני יכול לגשת לאתר דרך הכתובת שקיבלתי בלי לרכוש לו דומיין?
לרכוש דומיין זה תשלום חודשי או ח"פ? -
@אביי-ורבא כתב בבחירת שרת | המלצות??:
פעם היו ממליצים כהכי זול על contabo, אתה יכול לראות כאן מחירון VPS
ממש לא ממליץ
לי היה שני קריסות אצלם שלא קשורים אלי כלל יותר מחצי שעה בקצת זמן שהיה לי אצלם@אופיר נראה לי שכדאי להמתין ל @צדיק-תמים - יש לו הרבה מידע בנושא
עריכה: לא אמרתי את דעתי...
אני הייתי בקונטבו וכמו שכתבתי היו לי קריסות איתם וכן המהירות והביצועים לא היו מי יודע מה
עברתי להצנר ואני מבסוט
לא כ"כ יקר אבל ביצועים מאוד טובים ואמינות ומחירים ממש לא יקרים -
@שמואל-ש מכיר joydigital? מומלץ?
-
-
@אופיר כן, הדומיין זה נוחות לנו בתור בני אדם שקשה להם לזכור מספרים.
דומיין זה תשלום ח"פ לשנה. צריך לראות איפה קונים כי יש מקומות שמעלים את המחיר אחרי שנה. -
@אופיר נראה יקר, אני מדבר איתך על בערך 15 שקל לחודש...
-
@עידו תתקן אותי אם אני טועה זה נראה לי 2 דולר שנתי כולל דומיין (!!!) https://www.hetzner.com/webhosting/level-1/
-
@אופיר לא יודע מה זה האמת, לא כ"כ מבין בזה, אבל זה בהחלט 2 דולר לחודש + 10 דולר ח"פ על ההתקנה.
זה נראה יותר כמו אחסן אתרים מאשר שרת. אבל לא כ"כ מבין. -
@עידו טוב אז שאלתי את הצ'אט AI שלהם וזו התשובה
לפי מה שהוא אומר קצת מסובך להפעיל שרת כמו שלך, לא? -
@אופיר האמת אני לא מתחזק אותו כ"כ אז אין לי מושג...
אני משתמש בcyber panel שהוא פותר לי את כל הקטע הטכני. אבל אולי יהיה לי עדיף באמת לעבור לתוכנית שהצעת, אני מאוד חושש מענין האבטחה.
נחכה לתגובות המומחים. -
@עידו באחסון אתרים רגיל תהיה את הבעיה ש @אביי-ורבא הזכיר, חסימת כתובות IP.
בכל אופן גם אני מחכה לתגובות המומחים...
@צדיק-תמיםאגב, בהנחה שאתה לא מאחסן בשרת את סיסמת הניהול של הווצאפ פון של פוטין וטראמפ או משהו ברמה הזו, לא יודע כמה אתה צריך לחשוש מאבטחה... -
@אופיר יש מה לחשוש, מאוד אפילו...
דווקא על פוטין וטרמפ לא הייתי מפחד, כי מי יתעסק איתם? -
@אביי-ורבא כתב בבחירת שרת | המלצות??:
פעם היו ממליצים כהכי זול על contabo, אתה יכול לראות כאן מחירון VPS
זה זול שהוא יקר
מעבר לעניין האמינות, החומרה שם על הפנים כך שמבחינת ביצועים נטו הם כבר לא זולים במיוחד -
@צדיק-תמים יש לך המלצה ספציפית אחרת?
-
@אופיר אם מדובר על VPS כלומר שרת לינוקס - hetzner
אחסון אתרים אני לא מכיר -
@עידו כתב בבחירת שרת | המלצות??:
זה נראה יותר כמו אחסן אתרים מאשר שרת. אבל לא כ"כ מבין.