בחירת שרת | המלצות??
-
@אופיר כתב בבחירת שרת | המלצות??:
לשלוח ולקבל תשובות
לא רוצה להכניס את ראשי בין ההרים הגבוהים, ובפרט שאני לא מתכנת, אך נראה לי שכל הדיבורים פה הם על שרת שיוכל להועיל גם לשלוחת API, לשליחת קריאות בלבד אתה גם לא מוגבל כלל לשום שפה וכו'
אני עשיתי כמה פעמים פשוט קוד בפייתון פשוט שאפילו AI ידע להמציא לי, אם הייתי צריך טריגר שמתי אותו בגייט ושם הוא רץ לי עם טריגר.
מקוה שלא בלבלתי את המוח בין המתכנתים פה...
-
@צבי-ד-צ מה זה הגיטהאב הזה? אני יודע שאפשר לאחסן שם קוד, מה מעבר לזה?
-
@עידו גם אני לא יודע, אבל כנראה שאפשר גם להריץ משם קודים, וכנראה שאפשר גם להריץ אותם לפי טריגרים, מישהו עזר לי בזה, ולמעשה זה עובד. (כולל שהוא לוקח נתונים מהמערכת ומעבד אותם ומעלה קובץ TTS עם הנתונים וכו', זאת אומרת ממש מתקשר עם המערכת)
-
@צבי-ד-צ זה נקרא גיטהאב אקשנס
https://docs.github.com/en/actions -
@אביי-ורבא כתב בבחירת שרת | המלצות??:
@צבי-ד-צ זה נקרא גיטהאב אקשנס
https://docs.github.com/en/actionsאני יכול להשתמש בזה כאילו במקום שרת?
-
@שמואל-ש לא באמת, אבל אני לא ממש יודע, אני לא בקיא בזה,
זה יותר בשביל נניח, אתה כותב קוד אצלך במחשב, ורוצה לפרוס אותו לשרת, אז במקום שתיגש כל פעם לשרת ותעלה את הקבצים, אתה יכול ליצור אוטומציה שתעביר את הקבצים בכל דחיפה/קומיט עם שם מסויים לשרת שלך, וכן על זה הדרך -
@שמואל-ש כתב בבחירת שרת | המלצות??:
אני יכול להשתמש בזה כאילו במקום שרת?
אני משתמש עם זה, אבל לא לקריאות מצד ימות המשיח (מודל API) כפי שכתבתי למעלה, אם כל מה שאתה צריך זה רק קריאות באוטומציה זה אמור להיות מספיק לכאורה, אך כבר כתבתי שאני לא ממש מבין בזה
-
גיטאהב אקשנס זה לינוקס לכל דבר עם מפרט נדיב, יש 2000 דקות חינם בחודש ויש אפשרות להרצה לפי זמנים באופן יזום
לא שזה נראה לי הגיוני לעבוד ככה... -
-
@אופיר למה אתה צריך סייר ועורך טקסט אצל מי שמארח את האתר? אתה עורך אצלך במחשב ודוחף עדכונים לגיט (פשוט כי זה הסטנדרט וכולם תומכים בו), עם Github Desktop זה ממש פשוט ומספיק לשימוש כזה
יש לך מלא פלטפורמות שנותנות אירוח סטטי בחינם - GitHub Pages, Cloudflare Pages, Netlify, Vercel, Render
אני אוהב את Cloudflare Pages אבל לא ניסיתי את כל השאר אלא רק את חלקם -
@עידו הם רוצים תמונה של הת.ז. + תמונה שלי, וכנראה שאני כבר לא כ"כ דומה לתמונה בת.ז.
מעדכן שבעקבות השרשור הזה, נזכרתי בזה שוב, ועשיתי שוב את תהליך האימות שכמובן נכשל (בפרט עם הזקן של ספיה"ע
), אבל בסוף הם מאפשרים לשלוח הודעה לצוות שלהם, ושלחתי להם שניסיתי כמה פעמים, וכו' ואם צריך אשמח לשלוח להם כל מסמך אחר שהם רוצים, וכעת קיבלתי מייל שהחשבון אומת המלואו ואני מוזמן להשתמש!
-
@עידו הם רוצים תמונה של הת.ז. + תמונה שלי, וכנראה שאני כבר לא כ"כ דומה לתמונה בת.ז.
מעדכן שבעקבות השרשור הזה, נזכרתי בזה שוב, ועשיתי שוב את תהליך האימות שכמובן נכשל (בפרט עם הזקן של ספיה"ע
), אבל בסוף הם מאפשרים לשלוח הודעה לצוות שלהם, ושלחתי להם שניסיתי כמה פעמים, וכו' ואם צריך אשמח לשלוח להם כל מסמך אחר שהם רוצים, וכעת קיבלתי מייל שהחשבון אומת המלואו ואני מוזמן להשתמש!
מעניין, כי לי לא הלך ואני פשוט משתמש עם חשבון של חבר טוב שלי...