לא נפתר הודעה אישית באמצע הודעה
-
יש את הפיתוח הזה
אני הגדרתי ככה בשלוחהtype=playfile title=שמיעת הודעות אישיות folder_play=id_record folder_to_play=/personalMessages playfile_move_file_to_old=yes playfile_end_play_old=tfr playfile_eng_goto=/ control_play9=send_api api_link=https://utilitiesphone.com/PlayfilePersonalMessage/PlayfilePersonalMessage.php api_add_079=pass=29 api_add_1=folder_move=/personalMessages
וכשאני מקיש על 9 (שזה אמור לעבור להקלטת הודעה למאזין) באמצע האזנה להודעות האישיות
זה אומר השלוחה אליה בקשת וכו
מה לא הגדרתי נכון ? -
-
-
-
@חזקי-ראזנבערג בשורה 10 כתבת
api_add_079
במקוםapi_add_0
אבל בכ"מ זה לא יעזור לך בשלוחת הודעות אישיות, יש שם איזה באג...
-
@CUBASE כתבתי 079 התכוונתי לכתוב את מספר המערכת...
ואחרי''ז את הסיסמא
ואין דרך לעשות בivr משודרג שיהיה אפשר באמצע שמיעת ההודעה
לענות לחבר, ורק בהקשת המספר טלפון ? -
@חזקי-ראזנבערג זה לא טוב? אמנם זה בלי מספר טלפון אבל אפשר להשאיר תגובות
-
@עידו זה לא טוב
כי אני צריך שזה יופעל רגיל כשלוחה להודעות אישיות
בדיוק כמו שיש בוואטצאפ פאון הישן
כי הגישה לתגובות צריך להיות רק למי שהשאירו לו את ההודעה -
@חזקי-ראזנבערג כתב בהודעה אישית באמצע הודעה:
@CUBASE כתבתי 079 התכוונתי לכתוב את מספר המערכת...
ואחרי''ז את הסיסמא
ואין דרך לעשות בivr משודרג שיהיה אפשר באמצע שמיעת ההודעה
לענות לחבר, ורק בהקשת המספר טלפון ?זה בכלל לא קשור למספר המערכת, צריך להיות כתוב שם
0
ולא יותר מזהולגבי הקלטת הודעה בהודעות אישיות - מדובר בבאג שדיווחתי עליו לימות ובינתיים לא עשו עם זה כלום, אנסה מחר שוב...
-
@CUBASE המודל הזה עובד? (אתה כתבת לא?) אם הוא עובד אז מצוין, למה הוא מחפש עוד דברים
-
@עידו עובד, אבל לא בשלוחת הודעות אישיות, כלומר בשלוחת השמעת קבצים רגילה ניתן להשאיר הודעה אישית למקליט ההודעה, בשלוחת השמעת קבצים לפי ID יש באג שבפנייה ל-API ממקש נשלח בפרמטר
what
נתיב קובץ לא תקין עם שני סלשים (ivr2://personalMessages...
) -
@CUBASE אם כל הבעיה היא סלש מיותר א"א פשוט לעבד בקוד עצמו את הנתיב שמתקבל?
-
@עידו זו רק אחת מן הבעיות..
יש גם בעיה שהוא מביא את הנתיב ללא תיקיית סוג ה-ID וללא תיקיית ה-ID עצמו, ובנוסף בהשמעת קבצים מארכיון לא נשלח הנתיב עם תיקיית הארכיון, לדוג':
ivr2:/personalMessages/Phone/0773137770/Old/031.wav
נשלח כך:
ivr2://personalMessages/031.wav
אמנם להסיר סלש אחד אני יכול וגם להוסיף את תיקיית סוג ה-ID וכן את ה-ID עצמו, אבל אני לא יכול לדעת אם ההודעה מגיעה מהתיקייה הרגילה או מהארכיון...
הפתרון היחיד כרגע הוא לבדוק ב-API לשיחות נכנסות לאיזה קובץ המאזין מקשיב שזה גם מאט את פעולת הקוד וגם מצריך שינוי במבנה הקוד כך שאין לי כ"כ כוח לזה... -