מייל לפי מספר טלפון
-
האם ישנה אפשרות שמאזין יכנס לשלוחה מסוימת ומשם יוכל לשלוח קובץ מהמערכת למייל שלו שמוגדר על הטלפון שלו במערכת שלי
-
@אברהם-ה בעיקרון לא
מודול שליחת מייל המובנה הוא רק למיילים שרשומים במרכז המכירות של ימות המשיח
כמובן שאפשר דרך API וכו' בפיתוח אישי (אני בטוח שכבר קיים, אם רק תכתוב שאתה רוצה לשלם, יציעו לך...) -
בזה אתה יכול לבקש מהמאזין לכתוב את המייל שלו
-
@אופיר אשמח לשלם על משהו מובנה ועובד טוב אם זה כבר מובנה זה לא אמור ליהיות משהו יקר לא?
-
-
@אברהם-ה יש לך שרת?
אוכל לעשות לך משהו בגוגל סקריפט.
stamandsefer|||gmail.com -
@אברהם-ה יש לי קומבינה...
אבל זה קצת ארוך ואני יכתוב בקיצור נמרץ בשביל מי שיבין, ואם תרצה לעשות את זה, אולי יהיה פה מישהו שירחיב לך.
כל אחד יוצר לעצמו שלוחת השמע"ק (בAPI) ששומעים מאותו שלוחה (השמע"ק משלוחה אחרת), לפני הכניסה לשלוחה כל אחד מוסיף את הID של עצמו = הפניה לשלוחה+ID של עצמו לקובץ Did_Go_To (לדוגמא 0504188888=/3/2/0504188888) ואז עוברים לשלוחה הבאה שם בעצם כל אחד מופנה לשלוחה של עצמו, מכאן נראה לי אני כבר לא צריך להסביר, זה ממש קל... -
@צבי-ד-צ ומה הסוף (השליחה בעצמה)? לא הבנתי
-
@אופיר פשוט לכל אחד יש את ההגדרה לשליחה למייל אחר - למייל שלו, אבל עכשיו אני אוחז שאיך יעשה את זה שיישלח המייל
(לא אחזתי שמדובר בהשמע"ק),
ננסה לחשוב על המשך הרעיון, מקש במהלך שמיעת הקובץ שיעתיק את ההשמעה לשלוחה אחרת (לפי המספר של המתקשר כמובן) ושם יצטרכו בסוף לעשות עם זה, אז הקומבינה שלי תועיל רק לכך שלא ישלחו לו כל ההודעות אלא רק אם יבחר בקובץ מסויים... -
-
@אופיר זה לא בעיה, כי אפשר להירשם גם דרך הטלפון, השואל פה אמר שהמערכת תזהה כל אחד לפי המספר שלו, והבנתי מדבריו שיהיה רישום ראשוני כלשהו בכניסה למערכת
-
@אופיר חשבתי על רעיון, אבל אין לי זמן לבדוק אותו
להעתיק את ההודעה לשלוחת קבלת נתונים בתוך תיקייה Record שם נשמרים ההקלטות של הנתונים, ואז להוסיף נתון, נניח לשליחת ההקלטה למייל הקש 1 או משהו כזה, ואז זה יישלח יחד עם הנתונים, לכאורה יצטרכו גם לשנות את שמה של ההקלטה (צריך לבדוק לפי מה המערכת מצרפת את ההקלטה).
כמובן שיצטרכו לטפל בעוד כמה דברים כדי שהמייל יראה נורמלי.אם אני צודק ברעיון, הרי שמדובר ברעיון ענק!
-
זה יגיע למייל של המנהל או של מי שמוגדר בשלוחה
איך תעשה שיגיע למייל של המאזין?בקיצור API זה הדבר היחיד
-
-
-
@עידו אבל הוא אין לו גישה למרכז הקניות ואני לא יכול לעדכן לו כי זה מצריך צינתוק
-
@עידו כתב במייל לפי מספר טלפון:
@אברהם-ה יש לך שרת?
אוכל לעשות לך משהו בגוגל סקריפט.
stamandsefer|||gmail.com
מתכווין לזה https://f2.freeivr.co.il/post/96402 -
@אברהם-ה לא אבל מה רע בזה?
-
@אברהם-ה כתב במייל לפי מספר טלפון:
@עידו אבל הוא אין לו גישה למרכז הקניות ואני לא יכול לעדכן לו כי זה מצריך צינתוק
איך אתה רוצה שהמערכת תדע מה המייל של המאזין? מסתמא הרשמה ח"פ, נכון?
אז את ההרשמה הזו תעשה למרכז הקניות.