שידור מדומה
-
@קו-המוסיקה אתה מתכוון לזה?
type=playfile_time playfile_time=2018-08-01-07-30-35 playfile_time_file_toplay=/5/8/000
אני מבין שאתה רוצה גם לשנות את זמן ההשמעה וגם את מה שיושמע.
אפשר לעשות שלוחת הוספת ערך שתשנה את הערך בplayfile_time לערך שאתה רוצה וכך קובעים מתי זה יושמע, ואז פשוט מקליטים את הקובץ שמע לאיזה שלוחה שרוצים, (מראש) מפנים לשלוחה הנ"ל את ההגדרה של המיקום ממנה יושמע הקובץ.
צריך להוסיףset_record_name=yes
כדי לבחור איך יקרא הקובץ וככה לדרוס את הקובץ הקיים ככה שיהיה רק אותו ורק הוא יושמע (יש כמובן עוד דרכים, הכל תלוי בצרכים).
אולי גם זה יעזור https://f2.freeivr.co.il/topic/28/שידור-חי-מדומה-מרובה-קבצים-השמעת-כל-הקבצים-בשלוחה-בהתאם-לזמן-המוגדר-playdir_time?_=1750885876155
-
@עידו טוב תן לי להבהיר,
יש לי בקו שלוחה של שידור מדומה
שזה זה playfile_time
רק אני צריך שלוחה נפרדת בקו שתקליט לשלוחה הזו את הקבצים
ולא ע״י האתר רו דרך הניהול,
תודה רבה -
@קו-המוסיקה כתב בשידור מדומה:
@עידו טוב תן לי להבהיר,
יש לי בקו שלוחה של שידור מדומה
שזה זה playfile_time
רק אני צריך שלוחה נפרדת בקו שתקליט לשלוחה הזו את הקבצים
ולא ע״י האתר רו דרך הניהול,
תודה רבהאז למה לא לעשות מודול הקלטות לשלוחה הזאת? הרי הקבצים במילא הם ממוספרים 000 001 002 בשידור המדומה.
קח הגדרות:type=record folder_move=/
אחרי הלוכסן תשים את מספר השלוחה הנתיב המלא של השידור המדומה.
-
@מ-מ-פליישער זה מה שהצעתי... רק שבתיעוד כתוב שחובה להוסיף נתיב מלא כולל שם הקובץ, לכן אמרתי שיוסיף את האפשרות של בחירת שם, שיבחר 000 ככה תמיד יהיה רק קובץ אחד והכל יעבור בשלום... לא צריך אפילו לעשות folder_move כי אם ממילא מגדירים מאיפה הקובץ יושמע אז הוא יכול להקליט לאותה התיקיה והקובץ יושמע ישירות ממנה.
-
@עידו כתב בשידור מדומה:
@מ-מ-פליישער זה מה שהצעתי... רק שבתיעוד כתוב שחובה להוסיף נתיב מלא כולל שם הקובץ, לכן אמרתי שיוסיף את האפשרות של בחירת שם, שיבחר 000 ככה תמיד יהיה רק קובץ אחד והכל יעבור בשלום... לא צריך אפילו לעשות folder_move כי אם ממילא מגדירים מאיפה הקובץ יושמע אז הוא יכול להקליט לאותה התיקיה והקובץ יושמע ישירות ממנה.
הוא כתב "הקבצים" אז הסקתי שהוא רוצה להקליט כמה קבצים. לא רק קובץ אחד של שידור.
-
@מ-מ-פליישער אבל א"א להשמיע במודל הזה כמה קבצים, בשביל זה יש מודול אחר
-
@עידו כתב בשידור מדומה:
במודול שידור חי מדומה ברור שאפשרי לשים כמה קבצים. בשביל זה הוא מרובה קבצים
-
@מ-מ-פליישער טוב, לא יודע, בתיעוד נשמע שלא, אז למה עשו את זה?
-
@עידו כתב בשידור מדומה:
@מ-מ-פליישער טוב, לא יודע, בתיעוד נשמע שלא, אז למה עשו את זה?
וואי מחילה צודק אני התבלבלתי עם שידור חי מדומה עם קליקרים כי הקמתי את זה ללקוח. לכן חשבתי שזה דומה.
-
@מ-מ-פליישער כתב בשידור מדומה:
@עידו כתב בשידור מדומה:
במודול שידור חי מדומה ברור שאפשרי לשים כמה קבצים. בשביל זה הוא מרובה קבצים
נו נכון, אבל הוא דיבר על שידור חי מדומה רגיל ולא מרובה קבצים, הוא גם כתב את זה בפירוש, ואני גם הצעתי לו בפירוש את האופציה של שידור חי מרובה קבצים שהבאת עכשיו.
-
@מ-מ-פליישער @עידו
קודם תודה על העזרה של שניכם,
אני שוב יגיד יש לי שלוחה של שידור מדומה,
ואני צריך שלוחה שתקליט לשם את השידורים,
כולל שאני יכול לבחור דרך המערכת מתי להשמיע את הקובץ,
ומקיסום שאני יכול להגדיר שכל קובץ שמוקלט עולה ביום מסוים אני יבחר מראש -
@קו-המוסיקה הבאתי לך הסבר מלא
אם תרצה עזרה ביצירת השלוחות אוכל לעזור לך בתשלום.@מ-מ-פליישער איך אפשר לדבר איתך בפרטי?
-
@עידו כתב בשידור מדומה:
זה מה שהצעתי... רק שבתיעוד כתוב שחובה להוסיף נתיב מלא כולל שם הקובץ, לכן אמרתי שיוסיף את האפשרות של בחירת שם, שיבחר 000 ככה תמיד יהיה רק קובץ אחד והכל יעבור בשלום... לא צריך אפילו לעשות folder_move כי אם ממילא מגדירים מאיפה הקובץ יושמע אז הוא יכול להקליט לאותה התיקיה והקובץ יושמע ישירות ממנה.
אתה מתכוון לציטוט הזה?