בניית קורס טלפוני
-
@איש-ימיני-1 תכף אנסה לפרק את זה ולתת לך כיוון כללי, בלי תשלום.
-
@עידו אם אתה יודע מראש כמה שלבים יהיו אתה יכול לעשות כל שלב שלוחה שתחיל שלוחת האזנה ושלוחת טריוויה, על כל האזנה וטריויה יקבלו נקודות
בכל שלוחה יהיה פילטר לפי ניקוד, אם אין את כמות הניקוד הדרושה, יכנס לשלוחה, אם יש יעבור לשלוחה הבאה.מה אומרים החברים?
-
@איש-ימיני-1
בתשלום cs@ivr-havaya.com
יש לי כמה מערכות דומות שעשיתי ועובדות מעולה -
@עידו פצצה.
אפשר לעשות פילטר לפי ניקוד? איך?
ואיך אפשר להגדיר כמה נקודות יש? -
-
@איש-ימיני-1 אתה יכול להיעזר בזה https://notebooklm.google.com/notebook/9da51b96-005e-43c3-89db-bb3f1c9335ac, עשה אותו @CUBASE מוצלח מאוד בעיני, אבל גם הוא בערבון מוגבל.
-
למרות שזו הדרך הכי פשוטה לדעתי, עדין היא לא סוגרת את כל הפינות, עדין תצטרך למצוא דרך לפתוח אץ השלוחה בזמן מסוים (יש לזה הגדרה), ובדרך הזו יהיה מורכב למאזינים לשמוע את מה שהם כבר שמעו.
לדעתי תצטרך עזרה מקצועית...יש גם אפשרות של רשי"ת אבל אז יהיה קשה להכריח את השומע גם לשמוע את הקובץ וגם לעשות את הטריויה.
בקיצור יש כמה וכמה אפשרויות, ובכל אפשרות יש חסרון ויתרון.
-
@עידו ראשית תודה רבה על העזרה,
השאלה אם יש אפשרות לעשות לפי מספר נקודות מפנה לשלוחה,
דהיינו לעשות שלוחות כמספר השלבים בתוכנית ובכל שלוחה יהי.ה ...השמעת קבצים ואחרי זה עובר לטרוויה וצובר נקודות.
השאלה אם יש אפשרות לעשות שמעביר לשלוחה לפי מספר נקודות? לדגו' מ0-5 לשלוחה של השלב הראשון ומ6-10 לשלוחה של השלב השני? -
@איש-ימיני-1 לא שאני יודע, יש כל מיני דרכים אחרות כמו הפניה לפי רשי"ת.
אני חושב שהפרויקט שלך דורש חשיבה יותר מעמיקה, יותר פרטים לברר, בקיצור יותר עבודה של אפיון, גם הבניה לא הכי קלה, אבל כשמבינים הכל עד הסוף הרבה יותר קל. זה לצערי כבר לא אוכל לעשות בחינם... אם תרצה בתשלום תוכל לפנות אליי בstamandsefer||gmail.com (תחליף את ה|| ב@ כמובן), הבאתי לך הרבה חומר למחשבה, תעבוד לפיו, אני מאמין שיהיו גם עוד משתמשים נחמדים שיעזרו לך בענין.
האמת לדעתי כאן api יוכל ממש להקל.
-
פוסט זה נמחק!