הפעלת ועידה
-
הגדרתי כך
type=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=9 folder_move=/1 copy_record_link=/3/2/2 conf_bridge_send_thintuk=tfr list_tzintuk=123 enter_id=yes record_name=no enter_id_type=phone login_add_val_name=yes title=הפעלהולמעשה זה מפעיל והוא אפילו מודיע שיש שידור בשלוחה 9 אבל כשאני נכנס לשלוחה 9 אני שומע חדר הועידה לא פעיל כעת להמתנה וכ"ו
-
מ מערכת המשפחה סימן נושא זה כשאלה
-
@מערכת-המשפחה אתה נכנס מ2 טלפונים במקביל, נכון? לא מפעיל, מנתק ונכנס ל9.
-
@עידו אני נכנס מאותו פלפון פעמיים (אם אני מנתק חדר הועידה נסגר לא)
-
@מערכת-המשפחה לכן שאלתי, אז תנסה להכנס מ2 טלפונים ותעדכן.
-
@עידו ניסיתי לא עזר
-
@מערכת-המשפחה בטלפון המנהל, המנהל היה בשלוחת הפתיחה?
-
@עידו אני חייגתי נכנסתי לשלוחת ההפעלה ומטלפון אחר נכנסתי ל 9 והוא אמר אין שידור
ההגדרות בשלוחה 9 הםtype=confbridge conf_bridge_type=broadcaster title=חדר ועידה conf_bridge_send_thintuk=tfr list_tzintuk=123 conf_bridge_message_start_after_beep=no folder_move=/1 title_announcement=no music_on_hold=היימישע מוזי ללייב האקפ check_list_tzintuk=123 go_to_from_tzintuk_found=Admin go_to_from_tzintuk_blocked=Admin go_to_from_tzintuk_not_found=in_extension copy_record_link=/3/2/2 conf_bridge_folder_to_play=conference record_title=tfr api_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_continue_all_sends=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=ztomao -
@מערכת-המשפחה
נכנסת מטלפון שהוא "tzintuk_not_found"? -
-
@עידו 1 מה זה
2 לא יודע אני בודק -
-
@מערכת-המשפחה מישהו יודע מה קורה פה
-
@מערכת-המשפחה אוקיי מחקתי את כל ההגדרות משלוחת השידר וזה עובד תודה
-
מ מערכת המשפחה סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות