המרת טקסט לדיבור באמת מטורפת!!! (לא בחינם, אבל שווה...)
-
@סתם-שמרל
אני לא רואה בכלל מקום שבוחרים את השפה -
@y6714453 אצלך זה בלי המבטא הזה איך עשית את זה ואיזה קול עשית
-
אחרי שבדקתי כמה מנועים אפשר בהחלט לומר שזה לדעתי האתר הכי טוב!
דגמתי שם כמה קולות של קריינים (באישורם כמובן) והוא פשוט מביא לי תוצאות שבעבר הייתי צריך לשלם לקריינים אלפי שקלים על זה.
פשוט מטורף! לבעלי מערכות ומקימי מערכות שווה כל דולר -
@clickphone אשמח אם מישהו יעשה סדר כמה העלות שימוש בדיבור ושכפול קול
תודה -
@clickphone בהחלט ביצועים מרשימים...
אגב יש לך / למישהו מושג אם יש אופציה להטמיע את המנוע הקראה, בתוך קוד עם מפתח (כמו בג'ימיני סטודיו)?@y6714453 אצלך זה בלי המבטא הזה איך עשית את זה ואיזה קול עשית
לא הגדרתי לו שפה - פשוט כתבתי בעברית והוא הבין לבד... (AI לא?)
-
@y6714453 כתב בהמרת טקסט לדיבור באמת מטורפת!!! (לא בחינם, אבל שווה...):
אגב יש לך / למישהו מושג אם יש אופציה להטמיע את המנוע הקראה, בתוך קוד עם מפתח (כמו בג'ימיני סטודיו)?
למודל החדש של העברית (3) עדיין במצב ניסיוני. הם כתבו על זה ולכן אין API פתוח לזה עדיין.
אני עוקב אחרי זה כמעט כל יום.
זה קיים יותר מחודש חודשיים כבר באוויר.
אגב דיברתי עם קריין מסויים באיגוד הקריינים IVO. הם יילחמו בכל אחד שינסה לשכפל את הקול שלהם מבחינת זכויות יוצרים וכו.נ.ב.
שיכפלתי את הקול שלי, אבל זה נשמע אמיתי רק כאשר אני שומע את הדוגמית באנגלית. בהתחלה לא האמנתי שאגיד משפט כזה באנגליתאבל בעברית זה כבר דיי לא נשמע בקול שלי.
וגם שמתי לב אחרי יצירת המון טקסט הוא דיי "מתעייף" ומתחיל "להזות" טקסטים לא קשורים.
כיום אני עומד שם על יותר מ300 אלף קרדיטים. -
וכמובן יש לך גם את PLAY.HT אבל דווקא חוק מרפי התשגע לי שמה החשבון וגם כשאני משלם הוא לא פותח לי את הAPI. כתבתי להם ולא זכיתי למענה
-
@מ-מ-פליישער
תודה
בכל מקרה אני משתמש עם API של גוגל סטודיו, עובד מצויין,
ממליץ לכל מי שרוצה להפסיק לשלם לקריין, - יש לו ביצועים טובים מאוד וכמובן שאפשר להטמיע בתוך קוד...רק חשבתי אם יש גם למודל הזה - אולי עדיף לנסות, אולי באמת כמו שאמרו פה יש לו הקראה יותר טובה...
אגב לגבי העברית - אנגלית
יכול להיות שבגלל שעברית זה שפה שיותר מוכרת לך? או שהם מוכרות לך באותה מידה ובאמת באנגלית זה יותר טוב... (כמו בעוד הרבה דברים...)
חוץ מזה שגם לי זה לא נפתח, אבל אולי זה בגלל שאני במסלול חינמי...
-
@מ-מ-פליישער
תודה
בכל מקרה אני משתמש עם API של גוגל סטודיו, עובד מצויין,
ממליץ לכל מי שרוצה להפסיק לשלם לקריין, - יש לו ביצועים טובים מאוד וכמובן שאפשר להטמיע בתוך קוד...רק חשבתי אם יש גם למודל הזה - אולי עדיף לנסות, אולי באמת כמו שאמרו פה יש לו הקראה יותר טובה...
אגב לגבי העברית - אנגלית
יכול להיות שבגלל שעברית זה שפה שיותר מוכרת לך? או שהם מוכרות לך באותה מידה ובאמת באנגלית זה יותר טוב... (כמו בעוד הרבה דברים...)
חוץ מזה שגם לי זה לא נפתח, אבל אולי זה בגלל שאני במסלול חינמי...
האמת גם אני. עשיתי כבר פעולות במערכת הטלפונית עם הגוגל וכבר הגעתי למגבלה
למרות שאני משלם.
-
@מ-מ-פליישער
אני הכנסתי כמה מפתחות, מחשבונות שונים... והגדרתי בקוד שאם יש שגיאה - שיעבור לבא בתור
כמובן על החינמי (15 בקשות ליום למפתח) -
@מ-מ-פליישער באיזו שכבת תשלום אתה? ובאיזו גרסה Flash או Pro?
-
-
נ.ב. הוא תומך בעברית רק בגירסא - V3 לכן צריך להחליף כי כשפותחים את האתר זה נפתח על גירסא V2 (כך זה היה אצלי בפעם הראשונה)איך אני משנה גירסה כדי שיהיה בעברית?