לא נפתר המערכת לא מדלגת כל השאלה בקבלת נתונים
-
אבל אני מעולם לא אומר משהו בוודאות לפני שבדקתי אותו!
טוב, אני לא מנסה להתחרות בך, כי זה לא אפשרי...
אבל אני כן קורא לכל הפחות את הפוסט, ולפי הבנתי אין קשר ביניהם.
אבל אם אתה אומר שבדקת, אז כנראה שאתה צודק. -
@מים-אחרונים
בדקתי את ההגדרות הנ"ל על מערכת שלי, והבנתי מה הבעיה.
המערכת עובדת מצויין, הבעיה היא שבמקלדת טקסט כשמקישים כוכבית סולמית ללא שום נתון המערכת מבטלת את ההקלדה, וכיון שאין שום הגדרה לאן יעבור במקרה של ביטול המערכת מוציאה את המאזין מהרישום. -
@אA נכון שלא מובן כך מהתיעוד אבל אמרתי את זה אחרי שהיתה לי אותה בעיה במערכת וזה מה שעשיתי (כמובן שלא ניחשתי את זה אלא מצאתי בפורום שדיברו על זה)
-
@CUBASE כתב בהמערכת לא מדלגת כל השאלה בקבלת נתונים:
@אA נכון שלא מובן כך מהתיעוד אבל אמרתי את זה אחרי שהיתה לי אותה בעיה במערכת וזה מה שעשיתי (כמובן שלא ניחשתי את זה אלא מצאתי בפורום שדיברו על זה)
אבל למה אצלי זה לא עובד? בשתי השיטות?
@אA
ואם כל הנושא הוא הקלדת הטקסט, אז יש שגיאה במערכת!
את מי מתייגים?
דרך אגב גם בהקשת ת.ז זה לא עובד! -
מקפיץ.
את מי מתייגים לתקלה כזו?
ראיתי בשרשור נוסף שדנו על זה וימות המשיח טיפלו בזה.
@ימות-המשיח -
@מים-אחרונים אתה יכול לשלוח מייל ולכתוב בכותרת לתמיכה טכנית, אח"כ להתקשר אליהם ולהגיד שיש בעיה ושלחת מייל .
-
@עידו אני עשיתי ככה אתמול והפקידה אמרה לי שלא צריך להתקשר לעדכן ששלחתי מייל כי אין לה מה לעשות עם זה ומטפלים בתקלות לפי הסדר..
-
@CUBASE כתב בהמערכת לא מדלגת כל השאלה בקבלת נתונים:
@עידו אני עשיתי ככה אתמול והפקידה אמרה לי שלא צריך להתקשר לעדכן ששלחתי מייל כי אין לה מה לעשות עם זה ומטפלים בתקלות לפי הסדר..
כנ"ל.
-
@CUBASE @מים-אחרונים אז אומרים רק רצינו לוודא שהועבר למחלקה הנכונה, ועל הדרך דוחפים שזה מאוד דחוף וראינו כבר כמה עם כזו תקלה ואם אפשר שיזרזו את זה כי המערכת כבר מוכנה ורק מחכה לזה כדי לצאת ל ציבור הרחב. וכו' כל אחד וסיבותיו שלו.
-
@עידו כתב בהמערכת לא מדלגת כל השאלה בקבלת נתונים:
@CUBASE @מים-אחרונים אז אומרים רק רצינו לוודא שהועבר למחלקה הנכונה, ועל הדרך דוחפים שזה מאוד דחוף וראינו כבר כמה עם כזו תקלה ואם אפשר שיזרזו את זה כי המערכת כבר מוכנה ורק מחכה לזה כדי לצאת ל ציבור הרחב. וכו' כל אחד וסיבותיו שלו.
ימות כבר נהיו חברה מקצועית וגדולה, זה כבר לא עובד ככה... כמו פעם... שמ. פליישר עונה לך בטלפון או יוסי...
שלחת מייל זה יסודר...
בכל מקרה רשמתי לעצמי...