מודל רואטינג
-
@מוטלה תודה
ואיפה אני שם את ההודעה עצמה? כי העלתי את זה כמו הודעה רגילה בהעלה קובץ ולא שומעים כלום... -
@יהונתן-כץ תסתכל בקישור שהבאתי לך, צריך שזה יהיה בשם M0002
-
-
@מוטלה @הלאה-תמיכה-בילודה לך מושג? כי זה משגע אותי...
-
@יהונתן-כץ
למדתי להגדיר מהאתר הישן.
האתר החדש מוחק לי הגדרות, בפרט אלה הקלטות ושליחות.
ןכן לא מעבד תמיד את ההגדרות.- לא פועל כפי שמוגדר.
מה שלא עובד לי אוטומט אני מנסה מהאתר הישן.ב. תבדוק שאין פסיק או משהו לפני ההגדרה.
בהצלחה!!! -
@מוטלה אמר במודל רואטינג:
@יהונתן-כץ זה ההגדרות בשלוחה
type=routing routing_your_id=special.******* routing_email_send=cancel routing_any_phone=yesבשורה מספר 2, תכתוב את המספר מערכת שממנו את רוצה שיהיה הזיהוי.
מומלץ שהכניסה תהיה עם סיסמא שלא יגמרו לך את היחידות...אני ממליץ להוסיף רשימה לבנה במקום סיסמא, יותר נח.
-
@הלאה-תמיכה-בילודה אין שום דבר ואני תמיד כמעט משתמש באתר הישן.
-
@שמואל @ימות-המשיח יש לך מושג כי זה מה זה דחוף....
-
אם בזה אתה צריך עזרה אז תסביר שוב כי לא הבנתי אותך.
ב.שלוחה פשוטה שלי אני פון- תוכל לחייג מהזהוי הרצוי(משויך כמובן) לאן שתרצה . זה לא עובד?ואם אתה לא מצליח לבטל הגדרת שליחה למייל למה זה דחוף, מקסימום...
-
@הלאה-תמיכה-בילודה אמר במודל רואטינג:
אם בזה אתה צריך עזרה אז תסביר שוב כי לא הבנתי אותך.
ב.שלוחה פשוטה שלי אני פון- תוכל לחייג מהזהוי הרצוי(משויך כמובן) לאן שתרצה . זה לא עובד?ואם אתה לא מצליח לבטל הגדרת שליחה למייל למה זה דחוף, מקסימום...
בקשר להודעה הזו
@יהונתן-כץ אמר במודל רואטינג:
@רבי-יצחק בעיקרון אם המספר שמוגדר בהגדרות מתקדמות מתקשר למערכת אמור להיות אפשרות להקיש מספר ולהתקשר אליו בזהוי המערכת, נכון?
למה אצלי זה לא עובד? -
@הלאה-תמיכה-בילודה בזה מוטולה כבר עזר לי... אני צריך לבטל את ההקלטה ולא מצליח... וזה חופר!!!!!!!!!!!!!
-
@מוטלה @הלאה-תמיכה-בילודה @רבי-יצחק יש למישהו מושג איך מבטלים הקלטת שיחות למייל????????????????????????????????????????????????????????????????????..??
-
@יהונתן-כץ תסתכל כאן (פתח קישור בכרטיסיה חדשה)
-
-
@מוטלה ???? זה משגע!!!!!!!!!!!!!!
-
@יהונתן-כץ
פעם היה לי מקרה דומה
ולמעשה מחקתי את כל ההגדרות בשלוחה והרכבתי את השלוחה מחדש והעניין בא על מקומו בשלום
בברכת נסה ועדכן -
@פיסטוק-חלבי נוסה כבר כמה פעמים....
כל פעם שאני פותח את המייל יש עשרות מיילים שאני לא צריך... -
@יהונתן-כץ תפתח מייל יחודי לקו ותחליף בהגדרות משתמש- גם אצלי אותו דבר.
-
@רבי-יצחק אמר במודל רואטינג:
תפתח מייל יחודי לקו ותחליף בהגדרות משתמש
אבל יש הרבה דברים שאני חייב לקבל...
@רבי-יצחק אמר במודל רואטינג:
גם אצלי אותו דבר.
הגדרת את אותו הגדרה וזה עדין שולח?
-
שלום @מוטלה @רבי-יצחק @פיסטוק-חלבי
כשהגדרתי את השלוחה כראוטינג ראיתי שיש אפשרות לדוח יומי, עכשיו בדקתי בשירשור שם ולא מצאתי, הורידו את זה או שסתם לא מצאתי?
תודה רבה מראש