בעיה במספר ווירטואלי
-
@חנון-המרבה
אגב כשאני מתקשר זה עונה ואז אומר את ההודעה ולא שזה הודעה של הטלפון כמו למשל מנוי זה הוא בקומה הכשרה וכו' -
@שמואל אם אתה כבר פה אולי תעזור לי זה עדיין לא נפתח ולא הספקתי ליצור קשר עם השירות לקוחות דרך הטלפון
הבעיה עדיין נמשכת והוא אומר המספר אותו חייגת אינו בשימוש ואז הוא אומר אנא בדוק את המספר ונסה שנית ומקריא את כל המספר -
@אור-האורות כמה זמן הוא כן עבד טוב?
-
@oror053
לא יודע לפחות כמה חודשים טובים ואפי' אתמול בלילה אבל היום זה שבק חיים ורק משמיע את הודעת האבל -
@אור-האורות אמנם לא זכורות לי המילים "איננו בשימוש". אבל קרו לי בעבר כמה דברים דומים וגם אני ממש נלחצתי (והלחיצו אותי...).
מנסיון, זה עניין של שינויים מערכתיים שימות המשיח עושים. כגון העברה של מספרים מחברת 015 לחברת הוט או משהו דומה. ותהליך כזה יכול לקחת חצי יום פלוס.
זה מסתדר לבד. אבל בכל מקרה תבדוק עם שירות לקוחות. -
@oror053
תודה
אז גם אתה בעצם אומר אל תתייאש אולי זה יסתדר בסוף
אגב אותי זה הלחיץ מאוד כיון שזה לא קרה לי אף פעם ותמיד עבד חלק -
@אור-האורות איזה טופס ניוד מלאת?
-
@oror053
קיבלתי את המספר מימות בלי ניוד ובלי כלום
פשוט קבלתי מהם מספר שעובד לי קבוע כל הזמן בשימוש יומיומי -
@אור-האורות זה כבר נשמע יותר מוזר. מקווה שלא נתקו לך אותו.
בקיצור דבר איתם בבוקר. -
@oror053
גם אני מקווה בכל אופן
תודה -
@אור-האורות ממתי יש לך את המספר?
-
@שמואל
כבר נכתב לעיללא יודע לפחות כמה חודשים טובים ואפי' אתמול בלילה אבל היום זה שבק חיים ורק משמיע את הודעת האבל
אני חושב שמסביבות חודש אדר
-
@אור-האורות תשלח מייל לשירות לקוחות מספר וירטואלי + סיסמה שיבדקו
א
-
@אור-האורות
לכאורה ועדת הרבנים פשוט חסמו לך את המספר כמו שלי חסמו 2 מספרים וירטואלים שקיבלתי בסביבות אדר מימות המשיח כשחילקו עדיין את המספר בחינם בשלוחה 8 בימות המשיח. -
@799326426
לא מסתבר כיון שזה לא חסום וזה מראה שזה עונה, רק במקום להגיד לשליחת sms וכו' הוא אומר המספר אותו חייגת אינו בשימוש וכו כמו שכתבתי לעיל -
אגב SMS שליחת הSMS לא עובדת, לא בוירטואל פלוס ולא בSMS פון
מישהו יודע למה? -
@איש-יהודי-טוב
ביום חמישי כשהמספר עוד עבד לי זה שלח מצוין