תגובה: רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!
-
@איל-משולש כתב בתגובה: רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!:
@עידו אפשר באופציה הראשונה גם להגדיר שאם יש הגבלת מעבר יועבר לשלוחה שניה שעושה את אותה פעולה בדיוק
על זה דיברתי, לכן אמרתי שהקומבינה כאן יותר טובה ויותר פשוטה
-
@עידו אפשר באופציה הראשונה גם להגדיר שאם יש הגבלת מעבר יועבר לשלוחה שניה שעושה את אותה פעולה בדיוק
כן, זה מה שהצעתי, כנראה לא הייתי ברור
-
@CUBASE אם זה באמת אלפית שניה, אז מצוין.
בכל מקרה כל הכבוד על המדריך! -
@עידו אני מדגיש, כאן מדובר בשניונת (לא אלפית שנייה אבל בערך חצי שנייה) שמייד אחריה המאזין שנמצא בשלוחה עובר לשלוחת הצינתוקים ואז המאזין שנכנס יחד איתו מצליח להיכנס לשלוחה (שים לב שמוגדר שאם המגבלה הגיעה לכמות אז הוא עובר לשלוחה עצמה ובכך "מנסה" להיכנס שוב לשלוחה)
שם מדובר בכמה שלוחות שהמאזין עובר בהם ולא שלוחה בודדת שיוצאים ממנה תוך שנייה.
מקווה שהבנת..
-
@CUBASE כן אני יודעאיך זה עובד שם, עברתי על ההודעה ההיא (אז שפרסמת אותה) כמה פעמים כדי להבין את הרעיון שם.
כאן, חשוב מאוד שבכל מהלך הרישום אף אחד לא יכנס, כי אם יגיעו לשלוחה הראשונה ישנו לו את רשימת הצינתוקים והוא ירשם על מספר אחר... ואני לא בטוח שהמעבר בכל ארבעת השלוחות לוקח חצי שניה.
אתה מכיר מישהו שעובד עם זה בפועל?
-
@עידו כתב בתגובה: רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!:
כאן, חשוב מאוד שבכל מהלך הרישום אף אחד לא יכנס, כי אם יגיעו לשלוחה הראשונה ישנו לו את רשימת הצינתוקים והוא ירשם על מספר אחר... ואני לא בטוח שהמעבר בכל ארבעת השלוחות לוקח חצי שניה.
אני חושב שהבנתי איפה הקצר בינינו,
כשמאזין נכנס לשלוחה אז היא עובדת לפי ההגדרות שהיו כשהוא נכנס גם אם ההגדרות בשלוחה משתנות תוך כדי, לכן אחרי שהמאזין עובר את שלוחת הוספת הערך - אין בעיה שייכנס מאזין חדש
@עידו כתב בתגובה: רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!:
אתה מכיר מישהו שעובד עם זה בפועל?
אני
-
@CUBASE אני משתמש בזה בלי שום לוג, זה עובד מצוין (אין לי כזה הברה מאזינים שאמורים להיכנס יחד)
-
בלי שום לוג
כלומר בלי הקומבינה שלא יוכלו להיכנס שניים יחד?
כי א"כ אז תבדוק טוב טוב שבכל רשימות הצינתוקים האישיות רשום המספר של רשימת הצינתוקים הזו,
אם אתה לא עושה את הקומבינה - לא אמורה להיות שגיאה או משהו, פשוט ייתכן שהמאזין יירשם לרשימה של מישהו אחר, תבדוק את זה
-
@CUBASE א"כ כבר הייתי מקבל ע"ז עדכון
עריכה: בדקתי ואין -
@איל-משולש מעניין, אולי זה תלוי בכמות הנרשמים, יתכן ואם אין הרבה נרשמים זה לא קריטי אבל אם יש הרבה אולי כן?
-
@עידו בוודאי!
אם יש מעט נרשמים - קיימים הרבה פחות סיכויים ששני מאזינים ייכנסו יחד
-
@CUBASE כתב בתגובה: רישום לצינתוקים אישיים בצורה המהירה ביותר וללא API!:
אם בכל זאת מעניין אותך.. https://f2.freeivr.co.il/post/133245
לא ראיתי את המדריך הזה, וחיפשתי לזה פיתרון ולא מצאתי...
תודה רבה!!זה משסוג הרעיונות שכשאתה רואה אותם אתה חושב "איך לא חשבתי ע"ז לפני כן...", אבל כנראה צריך תמיד את ה"גאון" שיוריד את זה לעולם...