השמעת קבצים, רשימת השמעה אישית | תקלות
-
שלום
נתקלתי בכמה תקלות שקשורות להשמעת קבצים ול־רשימת השמעה אישית, ואני כמעט בטוח שההגדרות שלי תקינות.- בשלוחת השמעת קובץ, הגדרתי שכל מקש יעביר את המאזין ל"תפריט אפשרויות נוספות". ובתוך האפשרויות האלו - במקש 5 הגדרתי מעבר לשלוחה אחרת.
מה שקורה בפועל -
אם המאזין לוחץ במהלך ההשמעה על 5 ואז שוב 5 — הוא אכן עובר לשלוחה הרצויה,
אבל אם הוא לוחץ קודם מקש אחר (נניח 3) כדי להיכנס לאפשרויות נוספות, ואז 5 — במקום לעבור לשלוחה, הוא שומע שוב את תפריט האפשרויות
------------------- סוג השלוחה type=playfile ------------------- מעבר לאפשרויות נוספות בהקשה על כל מקש control_play1=more_optionsA control_play2=more_optionsA control_play3=more_optionsA control_play4=more_optionsA control_play5=more_optionsA control_play6=more_optionsA control_play7=more_optionsA control_play8=more_optionsA control_play9=more_optionsA control_play0=more_optionsA -------------------------------------- הגדרות עבור תפריט אפשרויות נוספות control_play_moreA5=go_to_folder playfile_control_play_5_goto=/100/1
למעשה פתרתי את הבעיה עם API שיעביר את המאזין, אבל עדיין...
- ברשימת השמעה אישית
כאשר מאזין מוסיף השמעה לרשימה האישית — היא לא מופיעה מיד, אלא רק אחרי כמה דקות או אחרי ניתוק ושיחה חדשה.
נראה כאילו יש דיליי בסנכרון בין הקבצים לרשימה...
- ברשימת השמעה אישית
אם המאזין הוסיף השמעה לרשימה - ואח"כ הוא מוחק אותה, במקום לשמועבשלוחה זו עדיין אין השמעות
הוא שומעשגיאה
ולאחר מכןלאפשרויות נוספות הקש כוכבית
(נ.ב. הודעה ששומעים רק כשיש השמעות שמורות ברשימה). ולאחר מכןבשלוחה זו עדיין אין השמעות
, ושובלאפשריות נוספות...
ושובבשלוחה זו...
וכו', וא"א לצאת מהשלוחה בשום מקש(!) רק בניתוק השיחה...
ואם המאזין "בטעות" נכנס שוב לשלוחה הוא נאלץ לשמוע את כל הלופ הזה שוב עד הניתוק מחדש...
הנה ההגדרות בשלוחה (למעשה אין הגדרה מיוחדת):
type=phone_play_list phone_play_list_play_default_only=yes
- ברשימת השמעה אישית
אם מגדירים מקש ייעודי בתפריט אפשרויות נוספות הוא משמיע את התפריט הרגיל ולא מבצע את הפעולה שהוגדה לאותו מקש,
למשל אני הגדרתי מעבר לAPI במקש 1/2/3 ולמעשה הוא עושה כמו בתפריט הרגיל (לשיתוף עם רשימות אחרות וכו')
הנה ההגדרות:
type=phone_play_list phone_play_list_play_default_only=yes control_play_moreA1=send_api control_play_moreA2=send_api control_play_moreA3=send_api api_link=https://...
אם מישהו נתקל בזה אני ישמח לשמוע
תודה רבה. - בשלוחת השמעת קובץ, הגדרתי שכל מקש יעביר את המאזין ל"תפריט אפשרויות נוספות". ובתוך האפשרויות האלו - במקש 5 הגדרתי מעבר לשלוחה אחרת.