🔐ממשק גישה למערכת על פי הרשאות🔑
-
כבר זמן רב חסר אתר ניהול שיוכלו לגשת אליו לפי הרשאות
היינו שהמנהל יוכל לאשר גישה לאדם מסויים רק לשלוחה מסויימת וכו'
עכשיו אחרי שימות פיתחו מפתחות גישה מוגבלים גם לקבצים בודדים פה לכאורה צריך שמישהו ירים את הכפפה ויפתח אתר ניהול אם גישה לקבצים ע"פ הרשאות
נשמח שכל חברי הפורום שיש להם ניסיון וידע בapi שירימו את הכפפה, שרבים מחכים לזה המון זמן, ולכאורה זה אמור להיות פיתוח מאוד שימושי. -
@R-E-T-מערכות בעבר פיתחתי מערכת כזו ללקוח פרטי (אופן קצת שונה).
אם אנשים יראו מוכנות לשלם על ממשק תשלום חודשי בהתאם לכמות המערכות שיש להם אשקול פיתוח כזה. -
@Liy הוא נראה לי חיפש משהו שיסכים לפתח משהו כזה לציבור בחינם...
-
@קו-המוסיקה
התחלתי פעם להכין כזה דבר להעלאת קבצים (שמשתמש יוכל להעלות קבצים רק לשלחה מסויימת), אני צריך לראות שיהיה לי זמן לשבת על זה....
סתם ככה אם אני זוכר בניהול מערכות של טלטק יש אפשרות של הרשאות גישה מתקדמות (רק שכבר הרבה זמן א"א להתחבר לאתר ניהול המערכות שלהם).
כמו"כ @אביי-ורבא כתב לי לפני תקופה ארוכה שהוא מתכנן לפתח כזה ממשק מתקדם אם הרשאות מתקדמות במערכת 'קוסמוס ' שלו, יכול להיות שהוא כבר באמצע או שהוא לקראת סיום -
-
בעבר ימות המשיח בעצמם פרסמו כאן על הכוונה לפתח אתר ניהול חדש למשתמשים
אולי כדאי שכל אחד מאיתנו יבדוק מה קורה עם זה ויפנה אליהם דרך המייל שציינו שם – pro@yemot.co.il
אם תהיה פנייה מרוכזת מכמה משתמשים, יש סיכוי טוב שזה ייכנס לפיתוח בפועל.
-
@גלאט-מערכות כתב ב
ממשק גישה למערכת על פי הרשאות
:
בעבר ימות המשיח בעצמם פרסמו כאן על הכוונה לפתח אתר ניהול חדש למשתמשים
אולי כדאי שכל אחד מאיתנו יבדוק מה קורה עם זה ויפנה אליהם דרך המייל שציינו שם – pro@yemot.co.il
אם תהיה פנייה מרוכזת מכמה משתמשים, יש סיכוי טוב שזה ייכנס לפיתוח בפועל.
נראה לי הכוונה לאתר החדש שכבר יש... לא?!
-
@y6714453 לא.
מדובר על אתר חדש חדש.
תסתכל מתי פרסמו אותו.
זה היה ממש לא מזמן. -
@ivrפון כתב ב
ממשק גישה למערכת על פי הרשאות
:
@y6714453 לא.
מדובר על אתר חדש חדש.
תסתכל מתי פרסמו אותו.
זה היה ממש לא מזמן.אה, מעניין... לא ידעתי - אני הגעתי לפורום רק לפני כחצי שנה, אחרי שגם האתר החדש כבר היה קיים וגם הפוסט ההוא כבר פורסם...
כנראה פספסתי את הדיון ההוא,
תמיד היה לי בראש שהכוונה לאתר הזה...