שורה מוזרה ביצירת שלוחה
- 

כשיוצרים שלוחה חדשה במערכת 
 נוספת שורה כזאת:type=playfile title=שמיעת הודעות שהושארו ym_uniq_customer_identification_value=eyJ5bV92YWxpZF9jdXN0b21lcl9pZCI6IjZhMTE2Y2E3NDk3NDBmMDg2MGVjOGQzN2VhZDgxY2Q1IiwicmVtb3RlX2FkZHIiOiI2Mi4wLjg1LjcyIiwiYnJvd3Nlcl9maW5nZXJwcmludCI6ImY2YjMzODAwYzY5ZjFjNjc4N2I4M2QxY2MxMTliMDcxYjEyNjczNWQ3MWI1NzlhYzYxODQ1YzgwODE1OGMwNjMiLCJjcmVhdGVfZGF0ZSI6MTc2MTU3MTc0NiwieW1fdmFsaWRfY3VzdG9tZXJfaWRlbnRpZmljYXRpb24iOnRydWV9.50bde09dce7812c855f424d22fea611253012788c0d2a68e8b0b457e7cd9ea12האם עוד מישהו נתקל בזה? 
- 

@אאד אצלי לא 
- 

@אאד יש לי את זה גם אבל לא בכל השלוחות שיצרתי 
 ממש מוזר
 מעניין מה זה
- 

זה ערך זיהוי פנימי ואבטחתי שהמערכת מוסיפה או מנהלת בעצמה, ככל הנראה בתוך סשן (Session) המשתמש או בקובצי קוקי, ולא פרמטר שנועד להיות מוגדר ידנית על ידי המשתמש בשלוחה. המטרה שלו היא כנראה לוודא זיהוי ייחודי של הלקוח למטרות אבטחת מידע וניהול סשנים, כפי שמערכת ימות המשיח מנהלת באופן כללי פעולות הנוגעות לאבטחה כמו צפייה בלוג התחברויות, ניתוק סשנים, ואימות טוקנים 
- 

- 

@CUBASE זה ה-AI שאני יצרתי ואני דיי סומך עליו בענין הזה ואת האמת? הוא אפילו ענה לי תשובה מפורטת מה זה! אני העלתי רק את התמצות 
- 

@HTML אתה יכול לסמוך עליו, אבל עד תשובות לדברים שלא כתוב עליהם כלום בפורום - אז הוא מועד לחרטוטים שנראים רציניים, AI לא באמת אמור לדעת על המזהים הפנימיים של ימות המשיח 
- 

@CUBASE זה לא מידע רק מהפורום (וסתם ככה עם הוא לא יודע הוא אומר שהוא לא יודע והוא באמת אמר שזה שורה מוזרה והוא גם לא יודע לגמרי מה זה!)