• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • קבלת התראות מהדפדפן
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private

חיוג מ SIP למערכת שלי

עזרה הדדית למשתמשים מתקדמים
    3
    4
    24
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • B
      BEN ZION נערך לאחרונה על ידי

האם ניתן לחייג ללא עלות יחידות מטלפון שלי שעובד על חשבון SIP של המערכת לשלוחות בתוך המערכת?
      אם לא האם יש דרך לחיוג מקוצר לפי שלוחות

H תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • H
        HTML מורחק @BEN ZION נערך לאחרונה על ידי

@BEN-ZION כתב בחיוג מ SIP למערכת שלי:

האם ניתן לחייג ללא עלות יחידות מטלפון שלי שעובד על חשבון SIP של המערכת לשלוחות בתוך המערכת?
        אם לא האם יש דרך לחיוג מקוצר לפי שלוחות

בהחלט ניתן לחייג ללא עלות יחידות מחשבון SIP של המערכת שלך לשלוחות אחרות בתוך המערכת, אך יש להקפיד על שימוש בקידומת פנימית מיוחדת לצורך זה.
        חיוג פנימי ללא עלות יחידות
        שיחה יוצאת מחשבון SIP רגילה כרוכה בדרך כלל בחיוב של יחידה לדקה. עם זאת, כאשר מדובר בחיוג פנימי לחשבון SIP אחר שנמצא באותו שרת, ניתן לבצע את החיוג ללא חיוב יחידות כלל.
        כדי לחייג פנימית לשלוחת SIP אחרת בשרת, יש להקיש בטלפון שלך את הקידומת המיוחדת 1* ולאחר מכן את מספר המערכת של חשבון ה-SIP השני.
        לדוגמה, אם ברצונך לחייג לשלוחת ה-SIP של מערכת שמספרה הוא 0773137770, יש לחייג 1*0773137770. במקרה של שיחה כזו, אין כלל חיוב יחידות.
        יש לציין כי כאשר שיחה נענית על ידי שלוחת SIP, אין חיוב יחידות.
        חיוג מקוצר (Speed Dial) לשלוחות SIP
        בנוסף לאפשרות החיוג הפנימי ללא עלות, קיימת גם אפשרות להגדיר חיוגים מקוצרים בעת חיוג לשלוחת SIP.

1. חיוגים מקוצרים לשלוחות SIP פנימיות
          ניתן ליצור חיוגים מקוצרים בתוך המערכת שלך המקשרים למספרים של מערכות SIP אחרות. לשם כך, יש ליצור קובץ בשם sip_speed_local_dial.ini.
          בקובץ זה תגדיר את קיצורי הדרך. לדוגמה, אם תגדיר:
          1=0773137770
          5=0773136666
          אז כדי להגיע למערכת 0773136666 באמצעות חשבון ה-SIP שלך, תוכל לחייג 1*5.
        2. חיוגים מקוצרים כלליים
          קיימת אפשרות להגדיר גם חיוגים מקוצרים כלליים (החל משתי ספרות ומעלה) בקובץ בשם sip_speed_dial.ini. זה מאפשר תרגום של מספר מסוים למספר יעד אחר.
          (נוצר ע"י בינה מלאכותית פיתוחי - https://notebooklm.google.com/notebook/6b64a7ea-4f6b-4e07-8542-7be1e3066888)
        B ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • B
          BEN ZION @HTML נערך לאחרונה על ידי

@HTML לשלוחות אחרות אני רוצה לחייג מהטלפון לשלוחה של שעון נוכחות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ע
            עידו @HTML נערך לאחרונה על ידי עידו

@HTML כתב בחיוג מ SIP למערכת שלי:

בהחלט ניתן לחייג ללא עלות יחידות מחשבון SIP של המערכת שלך לשלוחות אחרות בתוך המערכת, אך יש להקפיד על שימוש בקידומת פנימית מיוחדת לצורך זה.
            חיוג פנימי ללא עלות יחידות
            שיחה יוצאת מחשבון SIP רגילה כרוכה בדרך כלל בחיוב של יחידה לדקה. עם זאת, כאשר מדובר בחיוג פנימי לחשבון SIP אחר שנמצא באותו שרת, ניתן לבצע את החיוג ללא חיוב יחידות כלל.

שים לב שזה אמנם נכון אך מבלבל.
            @BEN-ZION התשובה הפשוטה היא שחיוג מSIP למערכת אחרת עולה יחידות (יחידה לדקה), אא"כ מחייגים לתוך שלוחת SIP של המערכת, עושים את זה ע"י הוספת הקידומת *1 (כוכבית אחד) למספר הטלפון של המערכת שמחייגים אליה.
            תראה כאן https://f2.freeivr.co.il/topic/6133/מודול-sip-הגדרות-לחיוג-מטלפון-משרדי-או-משלוחת-sip לקראת הסוף.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון