לא נפתר בפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?
-
@tLev להשתמש ב id_list_message משורשר ל read
-
@צדיק-תמים אני משתמש בהקלטות אפשרי לשלב?
$"read=f-003=Extension,,1,1,,No,,,,0.1.2.3.4.5.6.7.8.9,,,,yes"; -
@tLev כן אפשר
-
@צדיק-תמים תודה
ככה?
read=id_list_message=f-003=Extension,,1,1,,No,,,,0.1.2.3.4.5.6.7.8.9,,,,yes -
@צדיק-תמים בתיעוד כתוב ככה
בפעולה מסוג read לא ניתן לשרשר פעולות לביצוע.
לאחר ביצוע פעולה אחת המערכת שולחת מיד את הנתון לשרת ולא מבצעת את הפעולה השניה
אז לכאורה א"א, לא?
-
@עידו
למה א"א? מה שכתוב בתיעוד שא"א לשרשר פעולות זה אחרי פעולת read, כי אז המערכת עוצרת ומבצעת את הפעולה בלי להמשיך.
ומה ש @צדיק-תמים התכוון לשרשר גם id_list_message, כוונתו כנראה לשלוח דבר ראשון id_list_message עם ההודעה שצריך לשמוע, לדוגמא ההודעה שאומר להקלטה כך וכך וכו', ואז מיד להדפיס גם את הread אפילו בלי הודעה אמיתית (כי כבר שמעו את ההודעה בid_list_message.@tLev
לכאורה לשלב אותם הכוונה שתשלח דבר ראשון id_list_message עם ההודעה שאותה אתה משמיע לפני ההקלטה, ומיד אח"כ תשלח בנפרד את הread, ואז המאזין שומע את ההודעה בנפרד...
בקשר לשאלה האם זה פותר את הבעיה שציינת בהתחלה - לא בדקתי, אני רק מתייחס למה ש @צדיק-תמים הציע לך.בהצלחה
-
@HMJE22 כתב בבפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?:
שתשלח דבר ראשון id_list_message עם ההודעה שאותה אתה משמיע לפני ההקלטה, ומיד אח"כ תשלח בנפרד את הread, ואז המאזין שומע את ההודעה בנפרד...
זה לא יעזור לי
כי כל מטרת השימוש בREAD הוא לתקשורת המשך עם השרת ברגע שאני משתמש בid_list_message המשתמש ישמע אמנם את את ההודעה
אבל הוא לא יחזור שוב לשרת שלי
וממילא לא יגיע להדפסה של הREADאלא אם כן לא הבנתי נכון את המהלך
-
@צדיק-תמים כתב בבפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?:
אבל אז אפשר לדלג על ההודעה בהקשה על סולמית (או על כל מקש, לא זוכר בדיוק כרגע)
-
@CUBASE עד כמה שאני זוכר בid_list_message א"א לדלג על ההודעה בכלל.
@tLev אם הם צודקים ואפשר לשרשר (חזקה על @צדיק-תמים שהוא יודע מה שהוא כותב בכל הקשור לAPI) אז מיד אחרי הid_list_message יתבע הread ויחזיר תגובה לשרת.
הם מתכוונים שתעשהid_list_message=t-ההודעה שצריכה להישמע&read=t-" "= וכו'םא הבנתי אותם נכון.
-
@CUBASE כתב בבפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?:
@צדיק-תמים כתב בבפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?:
אבל אז אפשר לדלג על ההודעה בהקשה על סולמית (או על כל מקש, לא זוכר בדיוק כרגע)
לא זכור לי דבר כזה, אבל אין לי זמן לבדוק כרגע
-
@עידו @צדיק-תמים
תודה
מה שעשיתי בסוף זה ככה:
id_list_message=f-{record}.f-010.t-{studentName}&read
הפקודה תקינה ועובדת אבל זה לא פתר לי את הבעיה
כאשר אני מקיש תוך כדי שמיעה של f-{record} הוא לא מגביל את ההקשה ומקפיץ אותי להשמעה של f-010. וכו...אולי זה בגלל שההודעה מורכבת מטקסטים והקלטות ביחד?
-
@tLev כתב בבפקודת READ האם יש אפשרות להגביל את ההקשה עד לסיום שמיעת ההודעה?:
id_list_message=f-{record}.f-010.t-{studentName}&read
זה התחביר הנכון.
אבל מניסיון שלי כל הקשה על מקש כלשהו מעבירה אכן את המשתמש אל המקטע הבא, במקרה שלכם -- f-{record}
- f-010
- t-{studentName}
אם כל ההודעה היתה מקטע השמעה / טקסט אחד, בהקשה על כל מקש המאזין היה עובר מייד אל ה-read