סיסמה לכל משתמש לפי בחירה
-
שלום אני זקוק למשהו קצת מורכב אבל לא הצלחתי למצוא בפורום משהו כזה ובכן...
לי יש מערכת שבשביל להיכנס לשם צריך מנוי על ידי סליקת אשראי שמוסיפה לרשימת תפוצה את המספר המסוים.
ומה שאני רוצה שיהיה. שכול אחד יוכל לבחור קוד אישי שהוא יבחר לבד וזה ישמש אותו גם לכל הכניסות שלו בתור רשום וגם אם נגיד הוא לא בבית והוא רוצה להקשיב דרך טלפון אחר שיהיה אפשרות הקשת הסיסמה האישית ועל ידי זה המערכת תזהה אותו ותכניס אותו לשלוחה של המנוים והכל על יד זיהוי טלפוני ולא תעודת זהות וכדומה אם מישהו יכול לתת לי הגדרות או לפחות יעביר אותי למודול המדוברמקווה שהובנתי
-
@brochabar סיסמא אישית או זיהוי טלפוני?
-
@מוטלה סיסמה אישית
אבל זה לא משנה בדיוק איזה זיהוי העיקר שיהיה את מה שביקשתי -
@brochabar במודול קבלת נתונים אתה יכול להגדיר שייכנס לתוך קובץ
list_all_information
תעשה כניסה לפי 4 או 5 ספרות ותגדיר שהenterid יהיה העמודה הראשונה בקובץ.
בכניסה לשלוחה תעשה כניסה לפי list_all_information
יש אפשרות גם בקבלת נתונים שלפני שנרשם בקובץ יצטרך לשלם. -
@מוטלה תודה רבה
א' אשמח שתפרט יותר מה צריך לעשות
ב' אני רוצה שהכל יהיה אטומטית בלי שאני אצטרך לכתוב פרטים שכל אחד יוכל למלא את הפרטים שלו לבד כמו שכתבתי שכל אחד יבחר סיסמה
אם בפוסט שלך לזה היתכונת שכל אחד יבחר סיסמה לבד אז תסביר יותר -
תוכל להשתמש בזה ולהגדיר כניסה לפי enter_id_type=list
ככה תרוויח שהמאזינים יוכלו גם לשנות לעצמם את הכניסה
אך מומלץ לעשות את מה שכתבתי בהודעה הבאה -
תוכל גם להגדיר איזה כניסה שתרצה ולהשתמש בקישור שהבאתי בשביל שהמאזינים ישנו לעצמם את הסיסמה בקובץ הסיסמאות EnterIDPassword.ini
-
@שולי תודה רבה רבה
אבל מה שאני רוצה בעיקר זה שעל ידי שמקישים את הקוד בשלוחה של הלא רשומים מיד המערכת תזהה את הבן אדם על ידי הקוד גם דרך טלפון אחר
ויעבור לשלוחה של הרשומים -
@brochabar בקבלת נתונים תגדיר כניסה לפי מספר ספרות,
ושיכנס לקובץ list_all_information ובהגדרה נוספת שהעמודה הראשונה תהיה הסוג כניסה. ככה כל אחד בוחר קוד לעצמו.
בנוסף תגדיר שיצטרכו לשלם כדי לקבל מספר אישור. וכך הקוד לא נכנס לקובץ עד שמשלמים.
בשלוחה תגדיר כניסה לפי הקובץ הנ"ל..
סיכום דבר, כל אחד בוחר קוד אישי לעצמו והכניסה לשלוחה רק ע"י הקוד שלו, ורק אחרי ששילם. -
@brochabar לא הבנתי
-
@מוטלה את כל העינין של התשלום וכו' כבר סידרתי
אבל מה שאני רוצה בעיקר זה שעל ידי שמקישים את הקוד בשלוחה של הלא רשומים מיד המערכת תזהה את הבן אדם על ידי הקוד גם דרך טלפון אחר
ויעבור לשלוחה של הרשומים -
@שולי
תאמת זה אותו רעיון של ת'ז אבל אני רוצה את זה על יד קוד. זה הכל שאם הקוד שגוי (או לחילופין הת'ז) לא יוכל להיכנס לשלוחה. (וכל הסיבוך שלי מתחיל בזה שאני רוצה שכל משתמש יוכל לבחור סיסמה בעצמו בלי שאני איצור לו) -
אז תתן למאזינים שלך לבחור לעצמם את ספרות הכניסה כמו שאני ומטולה הבאנו
כך רק אלו שיצרו לעצמם סוג כניסה יוכלו להמשיך הלאה במערכת -
@מוטלה
סליחה על הטירטור אבל זה חשוב לי מאוד
ובכן הגדרתי בקבלת נתונים כניסה לפי מספר ספרות אבל איך מגדירים שיכנס לקובץ list_all_information? -
add_to_list_all_information=yes add_enter_id_to_list_all_information=yes add_approval_1_to_list_all_information=yes
- שייכנס לקובץ
- שהעמודה הראשונה תהיה הזיהוי
- שיתווסף הספרה 1 (שלכולם יהיה מאושר להיכנס בסיום ההרשמה.)
-
@מוטלה תודה רבה לכוללללללללל התגובות
אבל בכל זאת נראה לי שאני הסתדר במודלים
סיסמה במודול enter_id
ושלוחת עידכון/יצירת סיסמה