קריסה
-
האם לא הגיע באמת הזמן שיתנו את המתבקש המינימאלי לגבות מערכות?
-
@isi למה אתה חושב שאין?
פשוט הם מגבים לך את זה -
@צבי-ד-צ מריח גרוע מאד שהם לא מאפשרים לנו לעשות גיבוי עצמאי ולהיות רגועים יותר.
-
@isi כדי שלא תעבור חברה, זה הכל!
הם אומרים לך שמה שאתה שומר בשרת שלהם הם לא מוצאים -
@isi צודק
-
@isi כדי שלא תעבור חברה, זה הכל!
הם אומרים לך שמה שאתה שומר בשרת שלהם הם לא מוצאיםהוא אשר אמרתי: מריח גרוע...
אם הסיבה כמו שאתה אומר גילינו כעת מדוע הריח רע...אגב, האנשים הרגילים שרוצים גיבוי, לא רוצים בשביל לעבור חברה.
הם רוצים כי לפעמים הם עצמם עושים שינוי במערכת, שאחרי כמה ימים מתברר שבגלל טעות התקלקלו כמה דברים, והם רוצים להחזיר את המצב אחורה.כהיום אין להם אלא לפכור ידיים.
אלו שרוצים לעבור חברה, משקיעים את הכמה שקלים, ויש להם את הקבצים בכל מיני דרכים. לא זה מה שמונע מהם.
אבל ההיגיון לא תמיד משחק אצל אלו שכל הזמן חושבים איך לנעול אצלם את הלקוחות שלהם, ורק יורים לעצמם ברגליים, כי זה חוזר אליהם כבומרנג.
הרבה קווים שהיו אמורים להיפתח אצל ימות המשיח, נפתחו אצל המתחרים שלהם (על אף שהתאים לפותחים יותר ימות המשיח), וזאת בגלל התנהגות בלתי נכונה שחוזרת על עצמה בכל מיני וארציות.
-
@isi @צבי-ד-צ לא מסכים איתכם.
אתה יכול לגבות את הכל בכמה וכמה דרכים והם לא מפריעים לך בכלל, למרות שיש גיבויים מאוד אגרסיביים שבוודאות מכבידים על השרת.זה מקובל לקחת כסף - והרבה - על שחזור חומר, זה העולם. במיוחד שאתם לא יודעים אם הוא נגיש להם באמת או שצריך לשחזר אותו עם תוכנה מסוימת או להתחיל לפתוח גיבויים ולהוציא איכשהו משם את החומר, מה שנראה לכם פשוט מאוד יכול להיות מאוד מורכב לעשיה בפועל.
-
@עידו אתה או טועה או מטעה. אין היום אפשרות לעשות גיבוי עצמאי.
אם יש כזו אפשרות, ובכל אופן אני רוצה מהם שחזור, אתה צודק שמקובל לקחת כסף.אבל זה לא המצב. אין היום שום אפשרות רישמית ונורמלית לגיבוי עצמאי.
פוק חזי - כל שרת של אתר, נותן לך אפשרות לגיבוי עצמאי, ומלבד זה אם תרצה שחזור מהם הם לוקחים ממך כסף.
אבל יש אפשרות גם לגיבוי עצמאי.מלבד זאת, אתה קצת לוקח את הענין למקום שאני לא חולק עליו.
גם אני אוחז שזו זכותם.
אבל אני יודע (מכמה מקרים) שהם פשוט מפסידים מההתנהלות שלהם.
הם חושבים שהם מרוויחים, ומסתבר שהם באמת מרווחים בקטן, אבל מפסידים בגדול. -
@isi לאטלאט עם האשמות
-
@isi @צבי-ד-צ לא מסכים איתכם.
אתה יכול לגבות את הכל בכמה וכמה דרכים והם לא מפריעים לך בכלל, למרות שיש גיבויים מאוד אגרסיביים שבוודאות מכבידים על השרת.זה מקובל לקחת כסף - והרבה - על שחזור חומר, זה העולם. במיוחד שאתם לא יודעים אם הוא נגיש להם באמת או שצריך לשחזר אותו עם תוכנה מסוימת או להתחיל לפתוח גיבויים ולהוציא איכשהו משם את החומר, מה שנראה לכם פשוט מאוד יכול להיות מאוד מורכב לעשיה בפועל.
פשוט לא נכנסתי לנקודה הזו, אבל נכון
-