קומבינה לשיחה יוצאת עם זיהוי מערכת על בסיס שלוחת API ושלוחת תור החדשה
-
ראיתי שקצת הסתבכו כאן, אכתוב את הדרך שבה השתמשתי ועובדת לי מצוין ללא השהיות:
1.
שלוחה1/type=add_id_to_list title=הקשת מספר לחיוג add_id_to_list_location_list=/1/1/ext add_id_to_list_key=api_add_2 add_id_to_list_value_first=contents=announce-position=no%0Aannounce-frequency=0%0Aperiodic-announce-frequency=0%0Aringuse=yes%0Amusicclass=447292_musicclass%0A add_id_to_list_value_type=digits add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=1יש להעלות לשלוחה קובץ
M3411שקט,
בשורה 8 אחרי ה-contents=זה ההגדרות בקובץqueue.iniעם%0Aבמקום ירידת שורה, ניתן לשנות/להוסיף הגדרות כרצונכם.ה-musicclass (מוזיקה בהמתנה) בשורה 8 זה צליל חיוג שיצרתי לו מוזיקה בהמתנה - מערכות בשרת
ymtaיעבוד להם, אחרים יצטרכו ליצור בעצמם ולשנות בשורה 8.
2.
שלוחה1/1/type=api title=שינוי המספר לחיוג בפועל api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile ;מפתח API api_add_0=token=*** api_add_1=what=ivr2:/1/2/queue.ini api_hangup_send=no api_end_goto=../2יש ליצור מפתח API ולשים אותו בשורה 7, ובנוסף להעלות לשלוחה קובץ
M1607שקט.
3.
שלוחה1/2/type=routing_queue title=שיחות יוצאות queue_caller_id=customer_did queue_end_continue_goto=hangupכמובן שבשלוחה זו אפשר להוסיף הגדרות כרצונכם.
זה הכל, מקווה שיעזור למישהו.
-
@cubase אין עליך, לא סתם תייגתי אותך (במקור)!
בלי לזלזל בכל העונים כמובן -
@CUBASE אלוף

שברתי את הראש איך אני יכול להוסיף כמה ערכים בלי להשתמש בשרת חיצוני -
ע עידו סימן נושא זה כנפתר
-
@CUBASE זה אומר לי אין מענה בשרת api
(שמתי מפתח של המערכת אולי צריך לזה מפתח ג'ימיני הוא כתב ליצור מפתח איזה??) -
וכן זה אומר לי השלוחה אליי ביקשתם לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות אנא פנה למנהל המערכת אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד אשמח!!

-
@1668 מבנה השלוחות אצלך הוא ככה:
1
1/1
1/2
?אם לא אז יש אצלך בעיה...
בכל מבנה אחר צריך לשנות את הערכים בקוד.
צריך כמובן להעלות קבצים לפי מה שכתוב שם. -
@עידו לא!
אבל בסוף הסתדרתי תודה

-
אני יכול לעשות את ההקשות יותר לאט?? זה מהירות טיל ואני לא מספיק לרשום שום דבר אני אשמח לתשובה!

תודה -
וגם שלא יבקש אישור על המספר אני מאוד אשמח לתשובה תודה רבה!

-
@1668 אני עשיתי נראה לי הכל נכון, וזה אומר לי שגיאה, מה יכול להיות ?