מי יודע?
-
הגדרתי שלוחת הקלטה עם מעבר ל-api_link לשליחה ל-Make. הכתובת תקינה ועובדת בדפדפן, הקוד בשלוחה תקין, ובכל זאת ה-API לא יוצא (ה-Webhook לא מקבל כלום). אני על קו חינמי. האם יש חסימה ידועה ל-Make או שצריך להגדיר משהו מיוחד ב-header?
-
@שרה-ראקוב תעלי הגדרות בשלוחה
-
@שרה-ראקוב תעלי הגדרות בשלוחה
אשמח לעזרתכם, הגדרתי הכל ולמרות זאת אני מקבלת הודעה "השלוחה אינה ניתנת להפעלה" בסיום ההקלטה.
הגדרות שלוחת ההקלטה (שלוחה 1):
Plaintext
type=record
record_ok_goto=/999
הגדרות שלוחה 999 (שלוחת ה-API):Plaintext
type=api_link
api_link=https://hook.us2.make.com/9855xnv31e2u85cregnmxnxxvdv42ee3
api_add_details=yes
api_add_variables=link=[last_recording_link]
מה בדקתי עד עכשיו:ה-Webhook ב-Make תקין (בדקתי אותו בדפדפן והוא מקבל נתונים).
ניסיתי להגדיר את ה-API גם ישירות בתוך שלוחת ההקלטה עם record_ok_send_api=yes וזה גם לא שלח.
הקבצים שמורים כ-ext.ini בקידוד UTF-8.
נראה שהמערכת בכלל לא מצליחה לצאת לכתובת חיצונית או שהיא לא מזהה את שלוחה 999 למרות שהיא קיימת בשלוחה הראשית. אשמח לרעיון מה יכולה להיות הבעיה.
תודה רבה! -
@שרה-ראקוב אתם עושים שימוש ב-AI להגדרות בשלוחה, נכון?
-
נכון
נעזרתי בAI כדי שההודעה תהיה ברורה ומסודרת, אבל הקוד עצמו נבדק מול המדריכים.
השורה התחתונה היא שהמערכת אומרת 'השלוחה אינה ניתנת להפעלה'. יש לכם מושג למה זה קורה? -
@שרה-ראקוב אין שלוחה כזאת type=api_link...
יש type=api -
ניסיתי גם את זה ולא עובד
-
מישהו יודע מה המילה המדויקת לשליחת API מתוך שלוחת record? האם זה api_link או api_url?
-
@שרה-ראקוב לא ידוע לי על אופציה לשלוח API משלוחה הקלטה
-
@שרה-ראקוב בשלוחה /999 צריכים להגדיר;
type=api api_link=https://hook.us2.make.com/9855xnv31e2u85cregnmxnxxvdv42ee3ואם רוצים להוסיף פרמטרים קבועים, יש לכתוב אחר כך;
api_add_0 api_add_1לפי הנראה אתם רוצים לקבל לינק של ההקלטה, ואת זה צריך להגדיר בקוד, ולא בשלוחה, כי לשלוחה אין את מקור ההקלטה.
אני הייתי מציע, לעשות שלוחת API עם הקלטה רגילה (ולא וובהוק רגיל) ומיקום של שמירת ההקלטה תהיה בשלוחה הרצויה, והקוד בעצמו יקבל גם את שם השלוחה ואת שם ההקלטה החדשה, ואם יש צורך גם הקוד יישלח וובהוק. - לא נראה לי שוובהוק רגיל יעבוד, כי לפי הנראה אתם רוצים את נתיב ושם ההקלטה, ולמה שבשלוחה /999 יקבל את מה שהוקלט בשלוחה אחרת?