קולות נשים בפרסומות!
-
@זעליג לא יודע נראה לי שגם בתוכניות של תורה וכדו׳,
יש ברדיו פרסומות של נשים...
אני לא חושב שימות המשיח ישנו משהו מהפוסט הזה...
אבל דבר אחד אני יכול להגיד שנראה לי שאנשים הולכים מידי קיצוני בקטע הזה...
מה אמור להיות הבעיה בלעשות פרסומות עם אישה שמדברת בלי שירה שלה,
ובלי שרואים אותה??
איפה יש מקור ולדבר כזה בהלכה? -
באמת. איך אפשר להביא ראיה מרדיו?
ראייתכם צריכה ראייה.
אין בזה איסור.
אבל איז פאסט נישט.
לא מתאים. בטח לא בקווים תורניים.
אבל מעניין את ימות קדחת... -
@זעליג כתב בקולות נשים בפרסומות!:
הבו עצה, פרצה חמורה:
פרסומות של לאומית עם קולות נשים!!פרצה חמורה זה לא
@זעליג כתב בקולות נשים בפרסומות!:
ועכשיו ברצינות, רדיו זה רדיו (וקו נייעס אתה אולי צודק), אבל בקווים של שיעורי תורה ותוכן רוחני? וכו'?!
יתכן באמת שבקו תוכן רוחני זה לא תואם לקו
אבל בדרך כלל אם יש למישהו קו תוכן של שיעורי תורה הוא יהיה מוכן לשלם כמה שקלים בחודש - לא? -
זה פרצה חמורה שלא יכולה לעבור לסדר,
וכל מי שמפקפק על זה, מעיד על עצמו...
בנוסף - גם אם ברמה האישית זה בסדר גמור,
ברמה הציבורית ברור שזה פרצה.
@ימות-המשיח לטיפולכם. -
גם אני מצטרף לנאמר כאן!
@ימות-המשיח תעשו משהו!!! -
גם אני מצטרף בכל תוקף!
לא קשור אם מותר או אסור, רבים מאוד מהמאזינים לכלל הקוים הם ציבור איכותי ושמור מאוד שנזהר משמיעת קולות נשים, ומי שלא מבין מה הבעיה יש לו חוסר הבנה בסיסי בהבנת סוגי הציבור שמאזינים לקוים. -
@הבוס-הגדול כתב בקולות נשים בפרסומות!:
ברמה הציבורית ברור שזה פרצה.אולי תבאר לנו מה הפריצה החמורה בזה?
-
@963 כתב בקולות נשים בפרסומות!:
גם אני מצטרף בכל תוקף!
לא קשור אם מותר או אסור, רבים מאוד מהמאזינים לכלל הקוים הם ציבור איכותי ושמור מאוד שנזהר משמיעת קולות נשים, ומי שלא מבין מה הבעיה יש לו חוסר הבנה בסיסי בהבנת סוגי הציבור שמאזינים לקוים.אין מה לעשות
מי שרוצה שישלם כמה שקלים בכל חודש להסיר את הפרסומות ומי שלא שיתמודד... -
@שואל-שאלה כתב בקולות נשים בפרסומות!:
אני יכול לכתוב שוב אם ממש דחוף לך:
מי שלא מבין מה הפירצה ברמה הציבורית - מעיד על עצמו. -
-
@שואל-שאלה כתב בקולות נשים בפרסומות!:
ברמה הציבורית ברור שזה פרצה.אולי תבאר לנו מה הפריצה החמורה בזה?
ציטוט מהפרופיל של כת"ר:
מיקום ניתן למצוא אותי בבית מדרש
באמצע השטיגען!!!!! (ובין הסדרים באתר ימות המשיח
).רק אל תשאל שוב מה הקשר
-
רק אל תשאל שוב מה הקשר
אני מצטער לאכזב אותך אבל אשאל מה הקשר?
אולי תסביר לנו? -
לכל מי שמפקפק בחומרת הפריצה, הנה קצת הסבר:
-
קווים זה דבר שבשימוש רק בציבור החרדי, בציבור הכללי יש וואצאפ.
-
כנראה 100% או כמעט 100% מהמערכות בימות המשיח הם לקהל יעד של הציבור החרדי.
-
בציבור החרדי, שמיעת קול של אישה לרבים, זה דבר חמור מאוד!
-
אני גם לא הולך להסביר למה זה חמור, זה טאבו בציבור החרדי,
-
מי שלא מבין את החומרה בדרך כלל הוא אחד שמחזיק סמארטפון ויש לו וואצאפ ושם כל ההתנהלות זה אחרת, ולכן הוא כבר אפילו לא מבין מה הבעיה..
-
לצערנו גם הנהלת ימות המשיח עצמם, וכל הסובבים אותם הם גם כן מאלה שמחזיקים סמארטפון ומשתמשים בוואצאפ, ולכן הם בכלל לא מבינים שיש כאן בעיה, הם רואים אותנו הציבור שמשתמשים בקווים שבאים בטענות, כטרדנים לכל דבר, ואף אם יתקנו את זה, זה יהיה בגלל שהם יבינו שעבור הציבור זה בעיה, ולא בגלל שהם באמת יבינו את הבעיה.
-
אני מקווה שאני לא פוגע כאן באף אחד, אבל האמת צריכה להיכתב כאן, יש כאן בעיה, בעיה חמורה מאוד, ואין לזלזל בה.
-
-
@שואל-שאלה @קו-המוסיקה
מוזמנים לשאול כל איש פרסום. יש סיבה מאוד ברורה למה הם מעדיפים לשים בפרסומות קול של נשים. וד"ל. -
לפי דבריך מתבאר שאסור לכל גבר לדבר עם אישה או לשמוע את קולה.
-
נושא הנשים בציבור שומרי התורה ומצוות הוא קשת רחבה של דעות וגישות אני לא חושב שיש מה לדון בזה בפלטפורמה הזו
שאתה מגיע לסופר ויש מוכרת אתה לא שואל אותה שאלות אם אתה צריך לדעת כמה עולה או איפה נמצא?
אתה לא הולך לאחות לבצע בדיקות דם ?
אז נכון שיש טאבו סגור על זה "ופורץ גדר..." ובאמת ברמה הציבורית זה לא מתאים
זכות החברה לעשות מה שהיא רוצה מי שלא מתאים לא אז או שמנהל הקו ישלם דמי הסרה או שהוא ישלם לעצמו
מי שזה מפריע לו יכול לגשת למתאם קשרי לקוחות של לאומית להסביר לו את העניין הציבורי הזה ויגלה נפלאות כמה אנשים מוכנים לשמוע -
באמת ימות הבטיחו שתהיה ועדה על הפרסומות וכו'
אני מנסה רק לדמיין קו של חסידות גדולה ומכובדת [ויש הרבה כאלה בימות] שפתאום שומעים שם פירסומת של אשה
זה לא רק בעיה, זה נזק תדמיתי הכי גדול שיכול להיות לקוולכל השואלים האם יש איסור לשמוע קול אשה
נעזוב את השאלה ההלכתית הצרופה, האם יש איסור להתפלל בלי כובע וחליפה?
ודאי שלא.
אבל אברך שמכבד את עצמו שיעשה את זה [ באופן לא צדדי ומוסתר] בבית הכנסת המרכזי ליד הבית שלו, יזכה במקרה הטוב לבוז, ובמקרה הגרוע יותר עסקני הקהילה ישלחו לו פסיכולוג לראות מה קרה לו...
וכמובן יש מקומות שזה הכי לכתחילה להתפלל בלי כובע וחליפהאבל זה קוד אתי של הרבה מאוד אנשים כאן
וגם זה
השטות של מי שלא מתאים לו שישלם 10 שקל מתאימה לחילוניים שסוגרים את מירון בגלל שלא אכפת להם בגרוש מל"ג בעומר ואין להם בכלל שיקול כזה [ולכן הם גם מגייסים בחורי ישיבות כי לא מעניין אותם בגרוש לימוד תורה, אין לזה ערך אצלם בכלל, ואין אצלם שיקול כזה מול כל שטות שהם מעריכים אפילו מעט].
סליחה על הבוטות, אבל חברות שמכבדות חרדים מהסוג הרגיל, אמורות לדעת שזה לא יעבר בשום אופן
[אני לא שומע רדיו כמובן בשום אופן, יש לי סינון נטפרי על המחשב במשרד, וחלילה אין לי סמארטפון וכן הלאה,
אני לא מוכן להיות אפילו מקוטלג עם מי שחושב שזה בסדר גמור, אנחנו פשוט לא אותו מגזר, וכמדומני שאני חבר בזה ל50 אחוז לפחות מהציבור החרדי]