תגובות | מדריך | איך להוציא שיחות בזיהוי מספר המערכת שלכם - בחינם!
-
@האנטר דהיינו? שממערכת אחת תחייג עם הזיהוי של מערכת שנייה?
-
יש לי כבר פילטרים בשלוחה הראשית ניסתי להגדיר כך אבל זה לא נראה שזה עובד
מה להגדירtype=menu פילטר לפי מספר המערכת check_did_and_go_to_folder=yes check_template_filter=2 check_template_filter_active=yes check_template_filter_none_go_to=/3 check_template_filter_error_phone_go_to=/3 ; מספר המערכת יופנה לשלוחת 000000000=System -
@מעבדת-בין-הסדרים את שורות 13 12 אתה צריך לכתוב בקובץ חדש בשם
Did_Go_To.ini(ואם אפשר פעם הבאה לקרוא כל מילה במדריך לפני שיש שאלות...) -
@CUBASE סליחה
זה לא שלא עברתי על המדריך פשוט היה לי כבר פילטרים בשלוחה אז חשבתי לעשות כך למעשה מחקתי את אחד מהם ועשיתי בדיוק כמו המדרי ך ועובד מצוין

רק רציתי לדעת איך להגדיר שישמור הקלטה מהשיחה או שזה שומר אז באיזה שלוחהחוץ מזה רעיון לשדרוג אולי אפשר ע"י פקודה מסקריפט גוגל +גוגל שיטס (בדומה למייל לטלפון) לעשות שיזין את המספר של המחיג והמספר שאיליו יחיג ואז יהסקריפט יורשום בשלוחות את ההגדרות וישלח צינתוק כך שיהיה חייגן חייגן כזה דרך המחשב (חיקוי של התוסף Click To Call Yemot שעושה את זה בתשלום )
-
רק רציתי לדעת איך להגדיר שישמור הקלטה מהשיחה או שזה שומר אז באיזה שלוחה
א"א, זה מודול ניתוביה.
חוץ מזה רעיון לשדרוג אולי אפשר ע"י פקודה מסקריפט גוגל +גוגל שיטס (בדומה למייל לטלפון) לעשות שיזין את המספר של המחיג והמספר שאיליו יחיג ואז יהסקריפט יורשום בשלוחות את ההגדרות וישלח צינתוק כך שיהיה חייגן חייגן כזה דרך המחשב (חיקוי של התוסף Click To Call Yemot שעושה את זה בתשלום )
רעיון מצויין, אחשוב על פיתוח של זה.
-
ניסיתי לעשות את הרישום והוא אומר שיחת ההזמנה נשלחה בהצלחה ותכלס באתר אני רואה שאין עוד שום שיחה פעילה.
-
@CUBASE בדיוק.
בכל מקרה, הסתדרתי בדרך הפשוטה
(כשאני מחייג למערכת א', זה מצנתק למערכת ב', ומערכת ב' מצנתקת לעצמה ומחייגת אליי,
אבל לא הצלחתי לחסוך את הצינתוק הכפול כך שמערכת א' תנותב לשלוחת "ניתוביה דואל" ומערכת ב' לניתוביה רגילה)
לוקח זמן, אבל עובד. -
@cubase
אני מנסה להגדיר הדרך הפשוטה ולא מצליח
עד שפשוט אני אומר לעצמי למה לא לעשות
מודול ראוטייג ישירות לשלוחה של ההרשמה
עם הזיהוי של המערכת וגם זה לא עובד פשוט
הזיהוי של המערכת לא יוצא לתוך המערכת
ניסנתי את זה כי הזמנת שיחה לא מגיע השיחה למערכת ורישום -
@מ.ל.ל וודאי שלא יעזור מודול ראוטינג רגיל כי השיחה יוצאת מהזיהוי שלך, ולכן הייתי חייב לבצע את הטריק עם הזמנת המערכת לצינתוקים, אם לא עובד לך - יכול להיות שזה בגלל ששיחת ההזמנה נתקעת בפרסומת והמערכת לא לוחצת על 1, תנסה ב-
send_dtmfלהגדיר שישלח הרבה פעמים 1 ואז אולי אחרי שתגמר הפרסומת כן יילחץ 1ד"א, למה אתה חושב שהזמנת המערכת לצינתוקים לא עבדה? אם מכיוון שאתה לא רואה את המערכת רשומה לצינתוקים - זה בסדר, יכול לקחת כמה דקות עד שמתעדכן שהמספר אישר צינתוקים
-
@CUBASE למה אף אחד לא יוצר שלוחת API שיש בה הכל???
זה יקל המון על המשתמשים... -
@אריה-AI מה זה אומר שיש בה הכל? גם ככה תהליך רישום המערכת לצינתוקים לא יכול להתבצע ב-API, והתהליך עצמו של החיוג - אחרי שמגדירים פעם אחת לא אמורים להתעסק עם זה עוד - אז מה כבר תוכל לעשות עם API?
-
-
@מ.ל.ל וודאי שלא יעזור מודול ראוטינג רגיל כי השיחה יוצאת מהזיהוי שלך, ולכן הייתי חייב לבצע את הטריק עם הזמנת המערכת לצינתוקים, אם לא עובד לך - יכול להיות שזה בגלל ששיחת ההזמנה נתקעת בפרסומת והמערכת לא לוחצת על 1, תנסה ב-
send_dtmfלהגדיר שישלח הרבה פעמים 1 ואז אולי אחרי שתגמר הפרסומת כן יילחץ 1ד"א, למה אתה חושב שהזמנת המערכת לצינתוקים לא עבדה? אם מכיוון שאתה לא רואה את המערכת רשומה לצינתוקים - זה בסדר, יכול לקחת כמה דקות עד שמתעדכן שהמספר אישר צינתוקים
אין לי פרסומות בקו
-
-
מ.ל.ל כתב:
שלך
עדין אני מגדיר שהשיחה תצא עם הזיהוי של המערכת
-
@CUBASE
אני צריך מערכת שיתקשרו אליה ומיד המערכת תנתב למספר מסויים אבל לא משנה מי יתקשר תמיד זה יכנס למערכת שניתבתי אליה עם זיהוי קבוע
זה אפשרי לעשות את זה ע"י מה שהסברת במדריך?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות