מה הפירוש של השגיאה
-
יש לי קוד בJS שמעלה קבצי שמע, הכל עבד חלק עד שהחלפתי את מפתח הAPI ואת השלוחה כדי להשתמש עם זה למערכת אחרת.
כשאני מחליף את זה בחזרה להמערכת הראשון הכל עובד טוב אבל בהמערכת השני משום מה זה לא עובד.
הנה השגיאה שאני מקבל:{"responseStatus":"EXCEPTION", "exceptionClass":"NullPointerException", "exceptionMessage":"", "nestedException":null, "yemotAPIVersion":7, "success":false}אני אשמח לקבל תשובה, זה דחוף לי
-
@החסיד אני לא מכיר את התגובה הזו
ניסת מפתח API נוסף של המערכת השנייה ? -
@החסיד
NullPointerException עם הודעה ריקה מתקבל בימות בדרך כלל כשהשלוחה שב-path לא קיימת במערכת היעד, או שלמפתח אין הרשאה אליה.מה שכדאי לבדוק:
שהשלוחה באמת קיימת במערכת השנייה (תיקייה נוצרת רק אחרי שיוצרים אותה בממשק).
שהטוקן והנתיב תקינים – GetIVR2Dir?token=...&path=ivr2:/השלוחה. אם זה נכשל, הבעיה בנתיב ולא בהעלאה.
אם זה מפתח של משתמש משנה – שיש לו הרשאה לשלוחה הזו. עם הטוקן הראשי זה יגלה מיד אם זו בעיית הרשאות. -
@שרגא-לרנר מהניסיון שלי בהעלאת קבצים אם אין שלוחה המערכת יוצרת אותה לבד
-
@שלוחה-404 @שרגא-לרנר
ניסיתי כבר עם מפתח אחר.
עכשיו אני רואה שזה פשוט קשור להשלוחה הראשית, בשתי המערכות זה נותן לי השגיאה הזאת כשאני מעלה את זה להשלוחה הראשית, ובשתיהם זה עובד טוב בכל שלוחה אחרת.
האם יש למישהו מושג למה זה נותן את השגיה הזאת בהשלוחה הראשית? -
@החסיד אוו, אתה נכנס לבעיה שקלטתי אותה רק לאחרונה.
באתר החדש אין אפשרות לעלות קבצי שמע לשלוחה הראשית רק לפנימיות!!
זו בעיה בקריאת הAPI.
זכור לי ששלחתי להם ע"ז ב"באגים במערכת", אבל לא בטוח... -
@החסיד
כשאני מעלה קובץ לשלוחה הראשית באתר החדש התגובה היא{"responseStatus":"EXCEPTION", "exceptionClass":"NullPointerException", "exceptionMessage":"", "nestedException":null, "yemotAPIVersion":7 ,"success":false} -
@שמחה-זו-הסיסמא @אa
אז זה אומר שהאפשרות היחיד זה לעלות הקבצים לשלוחה פנימית, ולהגדיר שהשלוחה הראשית ישמיע את הקבצים מאותה שלוחה? -
@החסיד או להעלות קבצים לשלוחה פנימית ולהעביר לשלוחה הראשית
-
@CUBASE
אני מדבר דרך הAPI לא דרך האתר -
@החסיד נו, אז מה הבעיה?
תגדיר בקוד שלאחר ההעלאה יבצע העברה של הקובץ לשלוחה הראשית
-
@CUBASE
מבין, צודק, זה גם אופציה.
אבל אני חושב שהדרך הראשון יותר פשוט, כי לא צריך לעשות לזה שתי בקשות. -
@החסיד מבחינת הפשטות אתה צודק,
בנוסף לכך שאני בכללי ממליץ לאחסן את הקבצים בשלוחה נפרדת משלוחת ההשמעה כי אח"כ צריך לחכות הרבה זמן בשביל להיכנס לשלוחה ולשנות הגדרות בגלל שהשלוחה מלאה בקבצים, ככה השלוחה ריקה מקבצים ואפשר לערוך את ההגדרות בקלות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות