חיבור בית חכם לטלפון כשר
-
@אהרן-שובקס אמר בחיבור בית חכם לטלפון כשר:
וכמובן שצריך שיהיה מחובר לאינטרנט)
מי שאין לו בבית אינטרנט, אין אפשרות בכלל?
-
@שרות-פלוס-ivr אמר בחיבור בית חכם לטלפון כשר:
וכמובן שצריך שיהיה מחובר לאינטרנט)
מי שאין לו בבית אינטרנט, אין אפשרות בכלל?
כמובן
-
@חיובי אמר בחיבור בית חכם לטלפון כשר:
@מנסה
בכל מוצר חשמלי שאין לו חיבור שליטה דרך ויפי או אינטרנטית, באם אתה רוצה להפעיל את התנור שלך בבית דרך הנייד, יש חיבור מיוחד שצריך לשים בלוח או על השקע ובזה יוכל לתקשר דרך הנייד, בתמונה המודם הוא מפעיל 2 ערוצים,
חברת צייטק שמחוברת גם דרך נדרים פלוס או הטלפון, גם משתמשים במודם שמותקן בלוח חשמל, רק את האפשרות לתת פקודה למודם דרך הטלפון הכשר, יכול ליהות שזה אפשרי לפתח בAPI כמו שצייטיק פיתח, זה למתמחים,
ואם יהיה האפשרות לכך זה יהיה פתרון מושלם, רק שחייבים לחבר את המודם לאינטרנט,המכשיר שהבאת בתמונה איפה אפשר להשיג אותו?
-
@מני-מני
חפש בגוגלבית חכם
-
בהמשך נפתח עוד דברים כגון הגדרת שעון שבת ועוד...
ממה שאני מבין סניבו יכול לתת פקודות למזגן אבל אבל לא לקבל נתונים ממנו כלומר שאתה מחוץ לבית אתה יכול גם לדעת האם המזגן כרגע פועל או לא בלי שהפעלת אותו מרחוק?
-
@מני-מני
לא אתה לא יכול לדעת אבל בכל מקרה תוכל לכבות אותו וככה להיות בטו שזה בוודאי מכובה -
לא אתה לא יכול לדעת אבל בכל מקרה תוכל לכבות אותו וככה להיות בטו שזה בוודאי מכובה
תודה. בגדול אם יש לי מערכת בית חכם אחרת שפתוחה לIFTTT אז אפשר להלביש עליה את השליטה הטלפונית שלך?
-
@מני-מני
איזה חברה? -
@מני-מני
איזה חברה?https://ozzi.co.il/product/שלי-shelly-3em-שעון-חשמל-חכם-תלת-פאזי/
יש להם שירות מעולה ובעברית -
@מני-מני
תשאל אותם האם יש אפשרות להתממשק למכשיר בapi -
אני לא יודע איך זה עובד אבל ראיתי שלנדרים אפשר להתממשק טלפונית לגמרי, אני לא יודע אם זה קשור דווקא לנדרים, או שזה משהו שנדרים גם מתממשקים איליו
-
-