שלוחה ללימוד בחברותות
-
@ישעי תעשה שלוחות ועידה
-
@רבי-יצחק כן, אבל לפתוח 50 שלוחות של חדר ועידה זה קצת אמממ... מעייף
אולי יש איזו קומבינה שכולם יוכלו להשתמש באותו חדר לפי מספר טלפון או משהו כזה? אשמח לשמוע -
אין, אבל תוכל להעתיק כל פעם כמה שלוחות יחד לשלוחת תפריט אחרת ואם תרצה אח"כ לשנות להם את השם
סתם ככה לא ממליץ ביכלל לעבוד עם חדר ועידה לחברותות, יש בו באגים לפעמים וכו לא שווה -
@ישעי לא יודע אם עובד - דרך הניהול בטלפון בקוד 023 זה פתיחת שלוחה חדר ועידה שכל כמות משתתפים פותח חדר ועידה חדש - אולי מישהו ניסה פה ויוכל לעזור.
-
@רבי-יצחק בניהול הטלפוני עדיין לא נבנה תפריט ניהול להגדרה זו ובכל אופן ההגדרה הזו מסבכת כי א"א לא יכול לדעת מי נכנס עכשיו ואין תיאום בין המשתמשים
-
אני לא יודע בדיוק במה מדובר...
אבל אפשר אם זה חברותות קבועות לעשות שלוחות להתקשרות לחברותה
כלומר לנתב את השיחה לחברותה -
@אנוכי ואז זה יהיה בעלות יחידות...
-
@33064325 כן גם אני פעם באמת היתי צריך לכך אבל פשוט חבל... שיעשו דרך אולי חדר ועידה המוני יש חשש אז שיעשו חדר ועידה מוגבל לשניים פשוט (ואין הבדל לשיחת טלפון לכך ולך יש הקלטה לשמוע שלומדים מרויח דקות וכ"ו וכ"ו) ושוב זה מצטרף לשיפורים בחדר ועידה סתם....
-
@ישעי אפשרי ב api
baror230@gmail.com -
-
@אנוכי בתשלום הוא יוכל לבנות לך וועידה כרצונך
-
@רבי-יצחק בניית שלוחות אוטומטיות אני מבין שכן, אבל גם ליצור סוג של חדר ועידה שונה? כולל הפיתוחים שכולם מחכים להם בכיליון עיניים כמו שליטה על פתיחת השתקה למשתתף בודד וכו׳?
אם מישהו יעשה דבר כזה במידה ואפשרי, גם ממשק - אני בטוח שירוויח לא קצת -
-
@baror230 מישהו ביקש מהם הצעמ״ח לזירוז הפיתוח של החדרי ועידה?
אני מכיר באופן אישי 2 בתי ספר ממש גדולים שעברו ל*** בגלל השדרוג של החדרי ועידה -
@עץ-השדה ואני אישית מכיר כמה ישיבות שהיו בימות ועברו ל**** וחזרו תוך כמה ימים לימות.
-