דרמה!! מישהו שמע על זה????
-
@אז-נדברו או כל אחד אחר, האם יש למישהו מושג האם ההגבלה של הערוצים הוא ברמת מערכת, או ברמת מספר, זאת אומרת אם יש למערכת כמה מספרים, אז יש את ההגבלה של הערוצים לכל מספר? או שבסה"כ במערכת ניתן להיות כך וכך ערוצים?
-
@HMJE22
מערכת -
@הדיבל-המעופף אם זה ברמת מערכת אז איך הוא יודע לא לחשב את המחייגים דרך מספר 1-700 למערכות שיש להם גם מספר כזה, או שבאמת מי שיש לו 1-700 אין לו חבילה לערוצים באמת... מעניין.
יש לך מושג? -
@HMJE22
מי שיש לו 1-700 במספר השני יש פרסומות
והחבילות כרגיל שם.
הם מזהים את זה כיון שמספרי 1-700 נמצאים
במקום נפרד מכל המספרים -
@מוטי-לוין
כבר קנית חבילה? -
@מסובך-מאוד כן, של ה19.9 וקיבלתי 100 יחידות
ואני לא יכול לקנות עוד יחידות כי זה יתאפס לי במחזור החיוב.
אני באמת לא מבין מה הקטע עם היחידות
מהיום מי שמסיר פרסומות צריך לסבול מכל מיני הגבלות מוזרות ומפריעות -
@מוטי-לוין
היה לך יחידות לפני כן? -
@מסובך-מאוד לא
זה מערכת חדשה שבניתי ללקוח והוא צריך הרבה יחידות
ונתקעתי עם הדבר הזה
מקוה שהם יטפלו בזה, שיפרידו בין היחידות שקונים ליחידות שמקבלים -
@הדיבל-המעופף אם זה ברמת מערכת אז איך הוא יודע לא לחשב את המחייגים דרך מספר 1-700 למערכות שיש להם גם מספר כזה, או שבאמת מי שיש לו 1-700 אין לו חבילה לערוצים באמת... מעניין.
יש לך מושג?אם אתה עושה ראוטינג ימות למערכת כלשהי יש לימות אפשרות לזהות מאיזה מערכת השיחה הופנתה, אז מוגדר בכל מערכת שאם השיחה הגיעה ממערכת X שם נמצאים כל המספרים של 1700 - לא יהיו פרסומות והגבלת ערוצים.
-
@אז-נדברו חייבים לטפל בדבר הזה
מילא נתמודד עם הגבלת ערוצים (שזה הולך להיות מאתגר מאד למערכות ששולחים צינתוקים) אבל זה נשמע הגיוני שמשלמים לפי ערוצים
אבל הקטע עם היחידות ממש תוקע אותי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות