דרמה!! מישהו שמע על זה????
-
@מוטי-לוין
להבנתי זה בטיפול, בהמשך יוכלו לרכוש גם יחידות קבועות בנוסף ליחידות החודשיות. -
-
@אז-נדברו
גם על החודשים הבאים?
כלומר אם אני מבטל קבוע בקו מסוים
אז גם בחודשים הבאים זה כמו שהיה?
אתה יודע בעוד כמה זמן בערך כולם
יעברו למסלולים החדשים? -
כמו שכבר כתבתי יש לי קו של הודעות שמאזינים לו 500 איש מתוכם כ350 מחוברים לצינתוקים.
ביום יום כמעט ולא מתקשרים לקו רק כשאני מאיר הודעה מתקשרים בבת אחת לפחות 150 איש.
האם אני אצטרך לשלם 200 שח חודשי כדי שבכמה פעמים שישנם הודעות אנשים יוכלו להיכנס למערכת, על אף שבשאר הימים אין כמעט שיחות?!
האם אין לקווי ההודעות איזה שהוא פיתרון?!אשמח אם תוכל לבדוק לי את העניין.
תודה רבה על כך שאתה הכתובת כאן בפורום לכל שאלה ובירור, ללא שום מטרת רווח.
-
@מסובך-מאוד
כרגע מי שבמחירון הישן זה ישאר על התשלום ששילם עד היום, זה גם הולך להשתנות בקרוב מאמין שבחודש חודשיים הקרובים, שאז כולם יעברו לתמחור החדש -
@איש-צללים אתה קצת מגזים..
נכון שלחלק מהמשתמשים זה לא בדיוק נוח, אבל בגדול אפשר לומר שימות עשו דבר נכון, אם אתה לא משלם על הסרה אז ימות מרוויחים מהפרסומות שמושמעות בקו שלך.
אבל ניקח לדוג' את המסלול הבסיסי, ברגע שאתה מסיר פרסומות - אתה אמנם משלם 9.90₪ לחודש אבל זה לא באמת מספיק רווחי לימות להחזיק את הקו שלך רק על זה, אז אומרים לך - אם אתה רוצה לשמור על הקו שלך כשגם לימות שווה להחזיק אותו - תשלם לפי מספר הערוצים שמספיק לך ואלו המשאבים שנספק למערכת שלך, אם אתה כבר צריך יותר אז המחיר הבסיסי לא מספיק בשביל לכסות את זה ולכן תצטרך לעבור למסלול אחר לפי הצורך שלך (כן, לפי הצרכים שלך)
חוץ מזה שיש את העניין של פעולות חודשיות שלדעתי זה דבר מבורך, אם עד היום היית צריך לשלם בנפרד על פעולות בשירות הלקוחות - מעכשיו זה כלול בתוכנית שאתה כבר משלם!
-
@CUBASE
ועדיין לדעתי זה לא סותר את זה שאחרי שעברת את מספר הערוצים שיתנו להיכנס עם פרסומות כמו מערכת שלא משלמת הסרה. -
@אA כתב בדרמה!! מישהו שמע על זה????:
ועדיין לדעתי זה לא סותר את זה שאחרי שעברת את מספר הערוצים שיתנו להיכנס עם פרסומות כמו מערכת שלא משלמת הסרה.
זה בטוח שצריך להיות ככה אני לא מבין למה מלכתחילה זה לא ככה

-
@אA זה נכון, אבל כבר נכתב פה שימות בודקים לגבי פתרון לזה, אני בטוח שיהיה איזשהו יחס לזה, במיוחד אחרי שאתה משלם וכבר א"א לומר "ימות לא חייבים לנו כלום"
-
-
@CUBASE
מה כזה עוזר פעולות חדשיות?
לא מסובך לבנות שלוחות פשוטות שלוקחות פחות
מעשר דקות לשרות לקוחות.
ושלוחות מסובכות לוקחות יותר מעשר דקות. -
@מסובך-מאוד אני מניח שפעולות חודשיות זה לאו דווקא בניית שלוחות (אא"כ יתקן אותי @אז-נדברו ), יש גם דברים שאין לך אפשרות לעשות בקו בעצמךעריכה:

-
@מסובך-מאוד אני מניח שפעולות חודשיות זה לאו דווקא בניית שלוחות (אא"כ יתקן אותי @אז-נדברו ), יש גם דברים שאין לך אפשרות לעשות בקו בעצמך
לא. זה כולל רק בניית שלוחות.
-
בקשה: שהודעת "המערכת תפוסה בכל הערוצים" יהיה ניתן לשינוי
-
@זעליג
זה אמור לקרות מתי שהוא. -
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
הוא לא יכול להיות כמו מספר רגיל?
לא. הוא פשוט נמצא במערכת אחרת שם מוגדר שהוא יפנה למערכת שלך.
אז אולי לפחות שיראו באתר הניהול שהשיחה מגיעה דרך המספר 1700, לפחות שיהיה כתוב "מועבר"
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות